DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Dannero Fredag 10/7

DrTrav - 9 Juli 2020 - 17:37

När Hoting ställde in sin årliga travvecka så flyttades V65 tävlingarna till Dannero istället. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Everest Sisu i den tredje avdelningen.

V65 Tips Dannero Fredag 10/7
V65-1 4,10,11,13
V65-2 2,4,6,7,10
V65-3 5 Everest Sisu
V65-4 1,15
V65-5 1,3,4,11
V65-6 4,6,7,14

640 rader x 1 = 640 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS DANNERO FREDAG 10 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 13 Don Viking travade en stor del av loppet i rygg på den ledande Björlifant innan han tog sig loss i den sista kurvan och då avslutade han loppet bra men åt Bellfaks som kopplat greppet fanns inget att göra så han fick nöja sig med andrapriset. Han är stark och rejäl och han trivs över lång distans så han kan bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här.

4 Juni Goggen gjorde årsdebut efter lång frånvaro på Oviken senast. Han hade ingen bra dag då och tröttnade och tappade mycket och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Pyrmo. Den genomköraren i kroppen kan ha fört fram honom mycket till den här starten. Fjärdespår i volten är inte det bästa men klarar han det momentet så tror jag att Mats E Djuse provar mot ledningen när tillfälle ges och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här. Barfota runt om nu.

11 Vertigo Knekten var ute i ett V75 lopp på Östersund för en månad sedan. Där fick han inte med sig något av priskakan för han slutade oplacerad i det loppets om vanns av Spang Viktor. Det var första starten på länge så jag tror att han kan vara förbättrad nu. Hittar Henrik Svensson rätt väg med honom så kan han utmana om en framskjuten placering här.

10 Fender gjorde sin senaste start i november 2018. Han har lämnat Peter Grundmanns träning och är numera hos Nicklas Torstemo när han kommer ut i en spännande debut. Han gjorde det bra i ett kvallopp på Hagmyren för en månad sedan. Är han inte alltför ringrostig så har han gott kunnande och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 13 Don Viking
Spets efter 500m: 4 Juni Goggen
Skrällen: 8 Karlängs Linda
Ranking: A 13 B 4,11,10,9,8,6,7,3,14 C 12,1,2,4

V65-2
Svensk Travsports Kallblodsserie över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Månstiern A.M. har gjort det bra med två vinster på fyra starter i år. Han var väldigt duktig vid vinsten från ledningen näst senast. Gången efter det så fick han vandra först i andraspår större delen av loppet och han orkade inte riktigt utan han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Klack Loke som vann det loppet från ledningen. Vid en lyckad start kanske Kenth Åkerlund kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

7 Röyns Kristine öppnade fort till ledningen och sedan släppte hon efter ett halvvarv till Tåga Ted men denne galopperade sedan i ledningen och då kom hon med en stark avslutning och plockade ner Järnsaxa som kopplat greppet till seger kort före mål näst senast. Senast hade hon ingen bra dag och utgick. Springspår nu så med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme.

10 V.Viking kommer från en färsk seger på Oviken. Gången innan det blev han trea bakom Alonso Sol på Östersund så formen nu är god. Kan Lars Blomkvist hitta en trevlig rygg att gå i innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

4 Guli Best gjorde comeback i fredags efter att han blivit kastrerad. Han hade inte heller fått några banjobb så han fick ett snällt lopp där i Lycksele och han slutade då femma i ett lopp som vanns av Gottjärry då. Han hade gott om krafter kvar i mål den gången och med det loppet innanför västen så tror jag han är klart förbättrad till den här starten och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

6 Ivarsviking har varit borta från tävlingsbanorna sedan april så formen nu är oviss. Han har bara en seger så här långt men då som nu så var det Ove A Lindqvist i vagnen över en kort distans. Springspår nu och kan han ramla ner i en hygglig position här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Månstiern A.M.
Spets efter 500m: 2 Månstiern A.M.
Skrällen: 4 Guli Best
Ranking: A 2,7,10 B 4,6,8,3,12 C 9,11,5,1

V65-3
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 5 Everest Sisu som kommer till den här starten med tre vinster på de fyra senaste
loppen. i den senaste starten så gjorde han det bra när han plockade ner den ledande Buzzer Beater från dödens. Han är stark och rejäl och han tål att göra mycket av grovjobbet på egen hand om det skulle behövas. Motståndet nu ser överkomligt ut och blir inte femtespåret i volten ett problem så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 10 Empire Garbo som gör bra lopp mest hela tiden och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger vara tänkbar. Han har haft dåligt med lopp den senaste tiden så därför har det blivit längre tid mellan loppen än normalt meddelar Svante Båth. Klaffar det med löpningsförloppet och om Ulf Ohlsson kan hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han vara långt framme.

1 Sheriff Bi har gjort två starter efter lång frånvaro i ny regi för Oscar Berglund så formen kan vara i antågande. Med en lyckad start ur volten här så kanske det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge. Blir det inte spets så borde han ändå kunna nå en vettig position och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Intressant med Mats E Djuse för första gången.

Min Vinnare: 5 Everest Sisu
Spets efter 500m: 1 Sheriff Bi
Skrällen: 6 New Steel
Ranking: A 5 B 10,1,6,7,2,3,4 C 8,9,11

V65-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 1 Atlas Kronos har gjort fem starter för sin nuvarande tränare Håkan Skoglund sedan flyttlasset gick från Svante Båth. Han var duktig för fyra starter sedan när han över den korta distansen plockade ner den ledande B.G.Pastor Jonte på ett bra vis till seger. Senast så fastnade han med sparade krafter och kom in som fyra bakom Bicc's Avalon som vann det loppet. Han har mest varit ute i autostart den sista tiden men blir inte innerspåret här en fälla så kan han blanda sig i segerstriden.

15 Mellby Galanga har 9 segrar på 25 starter. 6 av dessa är tagna under sadel. Han hade galopperat i två raka montélopp innan han var ute i ett stayerlopp i sulky över tre varv i Östersund senast och det blev ingen lycka heller för han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av OnTrack He's Black. Springspår på tilläggsvolten nu så vid en lyckad start borde Per Linderoth som sitter i vagnen kunna hitta ner i ett vettig slagläge innan attacken sätts in och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

I övrigt kan 3 Barley Sugar som har två lopp i kroppen efter lång frånvaro vara tänkbar. Han höll bra från ledningen i årsdebuten men Tasteofchocolatier tog sig förbi med knapp marginal så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast så avslutade han klart bra men åt Recall Rivner som vann loppet före Anna Mauds Lassie fanns inget att göra så det slutade med en tredjeplats. Han kan öppna rätt så vettigt ur volten så kan Daniel Wäjersten hitta till ledningen in i den första böjen så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Atlas Kronos
Spets efter 500m: 3 Barley Sugar
Skrällen: 10 Pippi Roc
Ranking: A 1,15 B 3,14,10,2,6,4,12,13,5 C 11,7,9,8

V65-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 Frida Taxam fick bestämma i ledningen och hon drog undan till en ohotad seger från den positionen i ett billigt lopp näst senast. Senast på Oviken så galopperade hon bort sig i den första kurvan. Då var hon tränarkörd men nu får Mats E Djuse chansen för första gången vilket är klart intressant. Felfri nu från springspår på tillägg så kan hon sitta i en vettig position omgående och då kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten så hon ska räknas tidigt här.

1 Ninja's Queen är jämn och säker men hon är ännu efter sex starter utan seger. Näst senast så fick hon en fin löpning i rygg på Rally Idolen innan hon vreds ut i andraspår på upploppet och hon försökte då gå i närkamp med ledaren men hon tog sig inte förbi så det slutade med en andraplats. Här kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

3 Bowling El Mar har efter ett års frånvaro från tävlingsbanorna gjort två starter i ny regi för Daniel Wäjersten. I debuten så öppnade hon fort och tog enkelt hand om ledningen men när hon fick en del press på den första långsidan så försvarade hon sig med galopp och då var den dagen förstörd. Senast på Solänget så kom hon med en stark avslutning och hon plockade då ner den ledande Donna Beyonce till seger kort före mål. Hon är snabb iväg ur volten och gäller som spetsfavorit här och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det bli ytterligare en seger.

4 Galaxy gick en godkänd avslutning men hon var utan chans på segern så hon fick nöja sig med andrapriset bakom Gorgeous Am som vann det loppet senast. Hon gick barfota runt om då men nu är det anmält med skor istället men får Per Linderoth till en bra styrning så kan hon vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 11 Frida Taxam
Spets efter 500m: 3 Bowling El Mar
Skrällen: 4 Galaxy
Ranking: A 11 B 1,3,4,9,2,6,7,15,13,10,5 C 8,14,12

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Thess Vilja gick en godkänd avslutning mellan hästar till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av en överlägsen Tekno Lynet näst senast. Gången efter det så drog hon hårt i ledningen av hon blev avslagen precis på mållinjen av Häsen Räsern. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan det vara läge för en seger så hon ska räknas tidigt här.

6 Guli Björn har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Senast så fick han en fin löpning i rygg på Mjölner Apollo och från den positionen så hängde han på bra till tredjeplatsen bakom Lome Storm som knäckte ledaren. Han är kvick iväg så här kan det bli tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Nordvinn kommer till den här starten med formen på topp. Näst senast så travade han i dödens det sista varvet och han gjorde det bra men han fick ge sig den sista biten mot en starkt avslutande Kolnes Ida. Han gjorde mycket av grovjobbet på egen hand senast och då blev det seger när han plockade ner den ledande Nebbenes Solan på upploppet. Han är stark och rejäl så han kan vara långt framme igen om Stefan Edin kan få till en bra styrning.

14 Hibovalle har som bäst en fjärdeplats på tre starter i år. Tufft utgångsläge nu med bakspår på tilläggsvolten men kan Ingvar Nyberg som sitter i vagnen hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 7 Thess Vilja
Spets efter 500m: 6 Guli Björn
Skrällen: 8 Björnivar
Ranking: A 7 B 6,4,14,11,8,1,3,5,10 C 2,12,9,15,13

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
18:00  Italien - Wales
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian -1
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming