DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solänget Fredag 31/7

DrTrav - 30 Juli 2020 - 14:01

På fredagen så avgörs V65 spelet på Solänget. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med en spik. 8 Eldson i den andra avdelningen.

V65 Tips Solänget Fredag 31/7
V65-1 3,5,6
V65-2 8 Eldson
V65-3 3,4,5,6,7,9,12
V65-4 6,11,12
V65-5 1,2,8,9
V65-6 5,7,11

756 rader x 1 = 756 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS SOLÄNGET FREDAG 31 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Fyraåringslopp ston lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Brida kom med en positiv avslutning som tvåa bakom Gun Runner för tre starter sedan. Hon testades sedan barfota runt om för första gången näst senast. Då fick hon ett lopp i rygg på den ledande Yankee Blue och hon fick aldrig se dagens ljus så hon kom i mål med en del sparade krafter som fyra i ett lopp där Dante Godiva avgjorde till seger från dödens. Senast så kom karriärens första seger. Hon kördes då till spets efter ett halvvarv och sedan så vann hon väldigt lätt. Kan Ove A Lindqvist servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

5 Unlimited Face har fyra segrar på sex starter och hon har aldrig varit sämre än trea. För tre starter sedan så bestämde hon i ledningen och hon gick undan till en säker seger från den positionen över lång distans. Näst senast så kördes hon till spets efter ett halvvarv och sedan så blev det en rätt enkel seger från den positionen. Hon kördes till spets efter 300 meter och vann sedan i överlägsen stil senast. Barfota fram nu men det kan bli tuffare att komma till spets nu från 20 meters tillägg men får hon ett bra lopp så kan hon vara långt framme igen.

3 Fashion Queen W.W. har vunnit tre av de fyra senaste loppen. Två raka spetssegrar har det blivit. Hon var dock inte först i mål senast men när målettan Lucias Dotter blev diskad så fick hon segern. Med bara två motståndare på startvolten så gäller hon som spetsfavorit här. Kommer hon till täten smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Brida
Spets efter 500m: 3 Fashion Queen W.W.
Skrällen: 7 Mellby Hyacint
Ranking: A 6,5,3 B 4,7,9 C 1,2,8

V65-2
Ett Kallblodslopp - Fyraåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 8 Eldson som avslutade mycket vasst men han fick aldrig tag i Månbest A.M. så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Gången efter det så provade han lyckan i ett uttagningslopp till Kallblodsderbyt. Där blev han femma bakom Kinge Svarten. Senast på Romme för en vecka sedan så slog han på en kortare galopp kort efter start men han reparerade den bra och spurtade in som fyra i ett lopp som Zenit vann från ledningen. Motståndet nu ser överkomligt ut så kan han hålla ihop aktionen så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet trots att han startar med 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten.

Vid gardering kan 7 Juni Jo som även han är van vid tuffare konkurrens än vad han ställs mot nu vara tänkbar. Han provade lyckan i ett uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby men där hade han inget att hämta för han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp som vanns av Järvsö Elling senast. Annat motstånd nu och skulle min spik ha en sämre dag eller göra bort sig med galopp så kan han slå till här.

1 Guli Frodo jagar karriärens första seger. I den senaste starten så slog han på en rejäl startgalopp och tappade mycket mark men han svarade sedan för en strålande upphämtning och kom in som fyra i ett lopp där Nors Lillasyster var först i mål. Han har svårt att hålla sig till rätt gångart men felfri nu så kan det bära av till ledningen och skulle Björn Karlsson få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Eldson
Spets efter 500m: 1 Guli Frodo
Skrällen: 1 Guli Frodo
Ranking: A 8 B 7,1,6,5 C 4,3,2

V65-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 12 Barley Sugar höll bra från ledningen i årsdebuten men Tasteofchocolatier tog sig förbi med knapp marginal så han fick nöja sig med andraplatsen. Näst senast så avslutade han klart bra men åt Recall Rivner som vann loppet före Anna Mauds Lassie fanns inget att göra så det slutade med en tredjeplats. Han kom till ledningen och från den positionen så höll han sedan undan till seger senast. Tråkigt läge nu men om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så har han en vass spurt att tillgå och då kan han vara långt framme.

7 One Of Us gjorde comeback efter lång frånvaro i början av maj. Han avslutade då godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Pleasure For Cash. Nu har pausat igen men han har gått bra intervaller och han känns fin meddelar man från stallet men det kan saknas lite tempo i kroppen. Springspår nu så kan Ove A Lindqvist som finns i vagnen hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet.

6 Listas Thaitanic fick en dryg inledning på loppet i tredjespår innan hon landade i dödens med 1500 meter kvar av loppet och det blev för tufft för hon stumnade rejält och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Voulez Vous senast. Gången innan det gjorde hon det rätt bra när hon blev trea bakom First Mel Hope. Ingvar Nyberg får chansen för första gången nu och vid en lyckad start så kanske det kan bli spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

3 Uncontested Match vann i ohotad stil från ledningen näst senast. Gången efter det så fick han ett lopp i rygg på den ledande Barley Sugar. Han fick sedan fritt spelutrymme på upploppet och då avslutade han positivt men då var ledaren redan i mål så han fick nöja sig med andrapriset. Hittar Stefan Persson som finns i vagnen en vettig position så kan han tampas om en framskjuten placering igen.

5 Ohio U.B. gjorde det bra vid två raka segrar i mars-april. Han var sedan lite sämre när han kom in som sexa i ett Klass II försök på Umåker som vanns av Gardner Shaw senast. Han har efter det pausat ett par månader för han var halt efter loppet. Han har gått ett provlopp och där kändes han bra meddelar Erik Holm. Svårt spår i volten men löser han det momentet så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

Min Vinnare: 12 Barley Sugar
Spets efter 500m: 6 Listas Thaitanic
Skrällen: 9 Kattis Palema
Ranking: A 12,7 B 6,3,5,4,9 C 8,11,10,1,2

V65-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Nordvinn travade i dödens det sista varvet och han gjorde det bra men han fick ge sig den sista biten mot en starkt avslutande Kolnes Ida för tre starter sedan. Han gjorde mycket av grovjobbet på egen hand näst senast och då blev det seger när han plockade ner den ledande Nebbenes Solan på upploppet. Gången efter det så galopperade han bort sig med 800 meter kvar av loppet. Lång distans är passande och felfri nu så kanske Stefan Edin kan trycka sig till spets och skulle så bli fallet så stiger hans chanser här. Intressant med barfota bak för första gången.

11 Prins C.K. är hopplöst osäker och han har varit ute i kvallopp efter två raka galoppmisslyckanden. Han har vunnit 9 av 19 starter så när han håller sig till rätt gångart så är han ofta långt framme. Innerspår på 40 meters tillägg nu men det är lång distans så om han kan hålla ihop aktionen så kan han bli farlig när Jan-Olov Persson som både tränar och kör hästen väljer att sätta in slutstöten.

12 Buska Blyg gick ganska bra i uttagningsloppet till Svenskt Kallblodsderby näst senast när han kom in som fyra bakom Järvsö Elling. I den efterföljande finalen så testades han barfota runt om för första gången men det fungerade inte för han galopperade dubbelt. Nu åker skorna på igen och han klarar den dryga distansen så felfri nu så kan det vara läge för en ny seger om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 6 Nordvinn
Spets efter 500m: 6 Nordvinn
Skrällen: 9 Klocksve Skott
Ranking: A 6,12,11 B 9,1,10,7,15,13,2,14 C 8,3,5,4

V65-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Finally kördes till ledningen och från den positionen så blev det sedan en lätt seger för tre starter sedan. Efter det har han galopperat bort sig två gånger i rad. På Dannero näst senast så galopperade han i ledningen med 350 meter kvar av loppet med segerchans. Felfri nu så kan Krister Söderholm sitta bra till omgående eventuellt i ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Zodiac Kronos har inte startat sedan oktober ifjol. Han avslutade fjolåret med två galoppmisslyckanden. Innan det var han duktig vid en överlägsen seger på Bergsåker. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han bli att räkna med direkt i comebacken här om han inte är alltför ringrostig.

8 Bottnas Estelle gick rätt bra som trea i ett lopp som vanns av Flirtin Viktoria från ledningen senast. Innerspår på 40 meters tillägg nu men det är lång distans så Ove A Lindqvist har god tid på sig att hitta loss. Får hon smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

1 Ridgehead Masato var godkänd i dödens näst senast när han kom in som trea i ett lopp som vanns av Yippeekiyay A.F. På Oviken så sent som i tisdags så drogs han med aktionsproblem men han hade nog inte vunnit ändå. Täta starter nu och om han klarar av det och om han kan få travet att flyta bättre än senast så kan han ha vissa möjligheter här från ett intressant utgångsläge.

Min Vinnare: 2 Finally
Spets efter 500m: 2 Finally
Skrällen: 7 Fionas Shrek
Ranking: A 2,9 B 8,1,7,13,14,11,6,15,3 C 12,10,4,5

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 11 Soul Tan har vunnit 10 av 28 starter hittills i karriären. För tre starter sedan i ett V75 lopp på Dannero så gjorde han grovjobbet själv i tredjespår med varvet till mål och han tog ner ledaren men han fick ge sig mot Kiara Sånna som kom med en vass avslutning och han fick även släppa Cesar F.C. förbi sig så det slutade med en tredjeplats då. Han gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han satt då långt ner i kön men via en rykande avslutning så spurtade han in till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Lollipop Girl. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart vassare nu. Får han lite draghjälp under slutrundan så har han en härlig avslutning att tillgå och då kan det räcka långt här.

7 Noble Boy svarade för en vass prestation senast. Han travade då större delen av loppet i dödens och han plockade ner den ledande Reorder på upploppet och såg ut att gå mot segern men Testa Di Cavolo avslutade starkt och då fick han nöja sig med andraplatsen. Springspår nu och om Stefan Persson som kör åt Per Linderoth kan pricka bra i startögonblicket här och om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

5 Lollipop Girl fick aldrig fritt och hon kom i mål med sparade krafter näst senast. Gången efter det så vann hon rätt enkelt från ledningen. Svårt spår i volten nu så en viss galopprisk föreligger men om hon kliver iväg i rätt gångart så blir det nog ingen snabbare start. Klaffar det med löpningsförloppet och om Krister Söderholm kan servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 11 Soul Tan
Spets efter 500m: 2 Major Vici
Skrällen: 5 Lollipop Girl
Ranking: A 11 B 7,5,8,2,9,6,3,12 C 4,10,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
13:30  Brighton - Man United
Fotboll - Premier League - ö 23,5 fri
1.66
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
18:30  WBA - Chelsea
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1.5
2.08
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Burnley - Southampton
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp +0,5
1.65
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
16:00  Atletico Madrid - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
2.60
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
20:45  Roma - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Barcelona - Villarreal
Fotboll - La Liga - Ö2,5 & BLGM
1.83
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Powerplay Tips Lördag 26/9
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 26/9 2020
Insats: 162 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming