DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solänget Lördag 11/7

DrTrav - 10 Juli 2020 - 15:00

På lördagen så avgörs V65 tävlingarna på Solänget. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 13 Pleasure For Cash i den sista avdelningen.

V65 Tips Solänget Lördag 11/7
V65-1 5,7
V65-2 3,5,7,8,11
V65-3 5,7,12
V65-4 1,2,4,7,9
V65-5 4,7,9,12
V65-6 13 Pleasure For Cash

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS SOLÄNGET LÖRDAG 11 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med Maratonloppet över 4140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Hagentoy har vunnit 19 av karriärens 70 starter. Han travade illa och galopperade bort sina möjligheter i ett lopp i Lycksele i början av månaden. Han kliver ner en del i klass här och han har 40 meters tillägg nu jämfört mot de tre hästarna på startvolten men distansen är extremt lång och kan han hålla ihop aktionen så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

7 Doctor Doxey Zenz var ute i ett breddlopp på Gävle senast. Han satt långt bak men med en härlig avslutning så avgjorde han väldigt enkelt över upploppet över sprinterdistans. Efter det skulle han ha startat i ett långlopp i Rättvik under midsommarhelgen men då blev han struken för hälta. Nu är han anmäld barfota runt om och så har han inte tävlat sedan den förra sommaren. Kan Mathias Andersson servera honom ett passande lopp så fäller han många hästar till slut.

I övrigt kan 3 Mr Charming som vann på ett bra vis från ledningen för tre starter sedan vara tänkbar. Med 40 meters försprång på de värsta motståndarna här så tror jag att Henrik Svensson har ledningen i sikte och får han styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Hagentoy
Spets efter 500m: 3 Mr Charming
Skrällen: 6 Wasa Thunder
Ranking: A 5,7 B 3,6 C 4,2,1

V65-2
Ett P21-lopp. Ungdomslopp - U30/K50 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Intercepted var tidigare i träning hos Stefan Melander innan hon gjorde debut i ny regi för Patrick Wickman senast. Hon tryckte då till och tog över ledningen på den första långsidan och från den positionen så ledde hon loppet länge men in på upploppet så tröt krafterna och hon slutade oplacerad i ett lopp där Iwalu drog det längsta strået. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen så kan hon vara klart vassare nu. Skulle ledningen nås i ett tidigt skede så kan det räcka långt här.

8 Kung Triton har inte vunnit på länge för vi får gå tillbaka till augusti 2018 för att hitta den senaste segern. Han avslutade klart godkänt till andraplatsen bakom Leo Sunrise näst senast. Dåligt utgångsläge nu men kan Fredrik Sahlén som sitter i vagnen hitta ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet. Barfota runt om nu var längesedan han tävlade.

3 Stella Gold har inte startat sedan oktober ifjol så formen nu är klart svårbedömd och hon kan behöva loppet. Trevligt utgångsläge så här sitter Caroline Forsner som kör hästen bra till i den främre träffen direkt och är hon inte alltför ringrostig i comebacken så kan hon vara långt framme.

7 Avena Independent har inte visat något extra i årets båda starter. Det har gått drygt två månader sedan det senaste framträdandet men kan Tamara Skutnabb som finns i sulkyn hitta en vettig rygg att gå i så kan han ställa till med en överraskning.

11 Danke Schön har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Hon släppte ifrån sig ledningen till tipsettan senast och sedan så tröttnade denne och då gick hon sedan okej och kom in som åtta bakom Iwalu som spurtade in till seger. Får hon lite hjälp med att tempot hålls uppe och om det klaffar med löpningsförloppet så kan det vara läge för karriärens första seger.

Min Vinnare: 5 Intercepted
Spets efter 500m: 5 Intercepted
Skrällen: 11 Danke Schön
Ranking: A 5 B 8,3,7,11,2,4,6,12 C 10,9

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V65-3
Ett Montélopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Järvsö Aron vann i övertygande stil näst
senast och då handlade det också om ett montélopp. Han landade då utvändigt om ledaren med dryga varvet till mål och sedan så plockade han ner den ledande Rutbo Roffe och avgjorde på ett bra vis till seger över upploppet. Senast så kunde han inte så mycket i ett sulkylopp i Arvika. Kan Christina Andersen Hande som finns på ryggen servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

12 Myrsjös Ruter Ess slutade trea i nyss nämnda lopp som tipsettan vann efter en kortare galopp i början av loppet näst senast. Han var duktig när han vann ett montélopp på Bergsåker från ledningen för fyra starter sedan. Han avslutade starkt i ett sulkylopp som vanns av Lillfax senast men han fick nöja sig med andraplatsen där. Felfri nu från springspår på tilläggsvolten här så kan han sitta i en hygglig position omgående om Lena Fritz kan pricka bra i startögonblicket och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

5 Sundbo Bysen tog en övertygande seger under sadel för tre starter sedan. Han tog då över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så dansade han sedan undan till en överlägsen seger. Han är inte att lita på och har en del galopper i raden men felfri här så tror jag att Angelica Klockar provar mot ledningen när tillfälle ges och kommer han till spets smärtfritt så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Järvsö Aron
Spets efter 500m: 5 Sundo Bysen
Skrällen: 8 Skorpion
Ranking: A 7 B 12,5,8,10,4,9,14,3,2 C 1,11,13,6

V65-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Archipelago Box har gjort det bra varje gång och han utvecklas dessutom för varje start. Han vann i debuten i klen konkurrens. Senast mötte han tufft motstånd och trots ett bra slutvarv så gick det inte att ta något på täten in mot mål. Trevligt utgångsläge så med en fin resa i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här. Intressant med barfota runt om för första gången nu.

9 Liquify'em tog karriärens första seger i den senaste starten. Hon fick då bestämma i ledningen och vann på ett bra vis. Bakspår nu men kan Ove A Lindqvist som finns i vagnen hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig den sista biten och då kan det räcka en bit här.

1 First Love M.L. är ännu efter åtta starter utan seger. Han öppnade fort och tog ledningen men sedan så släppte han till Powerbank och sedan så hittade han ut i andraspår och avslutade klart godkänt men Jerka Sting blev för svår att nå och han fick även släppa Hoho Haha Sisu förbi sig kort före mål så det slutade med en tredjeplats. Magnus A Djuse får nu chansen för första gången och han är mycket snabb iväg så här kan det vara läge att prova i ledningen och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till en seger.

2 Excellent Ima har inte riktigt fått till det i årets båda starter. Nu har han pausat lite men med en lyckad start här sitter Per Linderoth som finns i vagnen bra till omgående och får han ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

7 She's My Heaven vann i fin stil från ledningen när hon senast gick felfritt för tre starter sedan. Hon har galopperat i starten i två lopp i rad men hon har sedan gjort bra upphämtningar. Hon gör debut bakom bilen nu och det kanske kan få henne att kliva iväg i rätt gångart och får hon en vettig löpning så kan det vara läge för en ny seger.

Min Vinnare: 4 Archipelago Box
Spets efter 500m: 1 First Love M.L.
Skrällen: 2 Excellent Ima
Ranking: A 4 B 9,1,2,7 C 8,3,6,5
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V65-5
Sommarsprintern över 1140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Cobbys Yourah tog karriärens första och hittills enda seger från ledningen över kort distans för fem starter sedan. Efter det har han inte lyckats något vidare och den vinsten försvinner från raden nu. Han galopperade bort sig i starten senast. Felfri nu så kan han öppna fort och kommer Per Linderoth till ledningen så är mycket vunnet över den här korta distansen så han ska räknas tidigt här.

4 Made By Vitsand var ute på Oviken senast. Hon tog då över ledningen med varvet till mål men in i slutsvängen så började krafterna att ta slut så hon kom in som fyra i ett lopp där Miskos Caprea drog det längsta strået. Hon har bara vunnit en gång på 22 starter i karriären men utgångsläget här är passande så får hon en fin löpning så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

12 Our Hope vann med galopp för fyra starter sedan. Senast så höll hon godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Vanja. Iskallt utgångsläge nu men kan hon hålla sig till rätt gångart och om hon kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan hon avsluta loppet bra och då kan hon blanda sig i segerstriden här.

9 Bottnas Estelle var ute i Lycksele senast. Hon kom då med en vass spurt men då var High Hope Laday som vann loppet från ledningen redan i mål så hon fick nöja sig med andraplatsen. Löser det sig med positionerna så kan hon med en liknande spurt här duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Cobbys Yourah
Spets efter 500m: 7 Cobbys Yourah
Skrällen: 9 Bottnas Estelle
Ranking: A 7 B 4,12,9,5,3,1,6,10 C 8,11,2

V65-6
Vi avslutar V65 med Semesterstayern - Spårtrappa över 3140 meter. Jag har spikat nummer 13 Pleasure For Cash som har galopperat bort sig två gånger på raken. Innan det så var han väldigt duktig vid två raka segrar. Vid vinsten för fyra starter sedan så tog han över ledningen efter 600 meter och från den positionen så stack han sedan undan till en lätt seger. Gången efter det så klev han fram utvändigt om den ledande Alfred Zonett med varvet till mål och in på upploppet så kopplade han greppet på denne och när sedan Digital Dominance som också utmanade slog på en galopp den sista biten så blev segern väldigt enkel.

Jobbigt utgångsläge med många hästar att runda men han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan Magnus A Djuse se till att hålla honom i rätt gångart nu så tror jag han blir svår att stå emot över den dryga distansen.

Vid gardering kan 5 Ten C.C.Face som är jämn och säker vara tänkbar. Han har inte vunnit på ett tag nu men han gjorde det bra som tvåa bakom Enjoy's Pajazzo näst senast och senast så fullföljde han positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Alfred Zonett. Kan Hans Bergh servera honom ett passande lopp i den främre träffen så kan han dyka upp långt framme här.

1 She's Ready har vunnit fyra av tio starter hittills. Alla vinster är tagna i tidigare regi för Petri Puro. Hon har gjort två starter i ny regi för Marie Hafstad Eriksson utan att riktigt få till det. Hon travade i ledningen i debuten och hon orkade inte riktigt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Mionetto T.P. då. Lyckas John Östman hålla upp ledningen så kan hon leda loppet länge men jag tror ändå att hon får svårt att hålla undan mot min spik.

Min Vinnare: 13 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 1 She's Ready
Skrällen: 10 Way To Go
Ranking: A 13 B 5,1,11,12,2,3,10,6 C 8,9,7,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming