DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker 19/2

DrTrav - 17 Februari 2022 - 14:07

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Bergsåkers travbana. Nedan följer mina V75-tips.
Jag spelar med två spikar 13 Quarcia i den fjärde avdelningen och 3 Bellfaks i den femte avdelningen.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

V75 Tips Bergsåker Lördag 19/2
V75-1 1,5,6,12
V75-2 2,5,7,9,11
V75-3 1,3,6,9,10
V75-4 13 Quarcia
V75-5 3 Bellfaks
V75-6 3,4,6,7,9,12
V75-7 2,4,6,9,11

3000 rader x 0,50 = 1500 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 19/2
DD1: 4 Soul Tan
DD2: 2,4,6,9,11

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
2 Correct W.F. är en fyraåring som jag har känsla för kommer blomma ut under året. Han har bara en seger på sin 23 starter men under treårings säsongen var han ute i tuffa sammanhang och har nu byggt upp en hårdhet som kommer betala tillbaka sig framöver. För två starter sedan var Correct W.F. överlägsen vid sin seger och detta är en individ som står sig bra i klassen. Han var dock inte som bäst senast, men ikväll är utgångsläget passande och kan Correct W.F.studsa tillbaka direkt är man seger aktuell idag. Endast 16%.

12 Ozzy’s Melody visade form senast vid segern, då stod han för en rapp avslutning och Ozzy’s Melody gjorde det även bra gången före. Utgångsläget är inte optimalt men han står bra inne pengamässigt och är given på kupongen vid gardering.

6 Secondary Stall är en annan som är van att tampas mot tufft motstånd och därav har de framskjutna resultaten uteblivit. I den senaste starten var man ute i en klass-l final och galopperade då bort en bra placering med 100m kvar till mål. Från stallet meddelar man att gloppen berodde på att Secondary Stall blev ömfotad och man har åtgärdat detta inför idag. Formen ska fortsatt vara god och han är kvick från start, skulle Secondary Stall kunna hitta till ledningen direkt är det en position han trivs och kommer bli tuff att ta sig förbi för övriga.

Nämner även 5 Graces Candy som var tvåa i ett likvärdigt lopp senast och får nu Örjan Kihlström i vagnen igen. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Correct W.F.
Spets efter 500m: 6 Secondary Stall
Skrällen:
Ranking: A 2,12,6,5 B 10,11,8,4,3 C 7,1,9

V75-2 2140m auto
7 Kee Keeper var senast ute i Margaretas Tidiga Unghästserie och hittade då tidigt till ledningen men galopperade sen snöpligt i första sväng och den dagen var förstörd. Gångerna innan har han gjort det bra i två raka segrar. Detta är en individ med fin kapacitet och kommer bli spännande att följa framöver. Han kan öppna kvickt och skulle tillsammans med Viktor Lyck kunna hitta till ledningen idag trots bricka sju bakom bilen. Men han är samtidigt inte beroende av den positionen för att vinna loppet utan håller Kee Keeper sig bara till trav och presterar som vid segrarna på slutet är man min förstahäst idag.

11 Izor Sisu hade varit ifrån nästan tre månader inför den senaste starten, men stod trots detta för en bra prestation via en snabb avslutning direkt. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttade en hel del tills idag. Izor Sisu tål att göra en hel del jobb själv men är samtidigt inte helt att lita på men med en gedigen prestation idag är Izor Sisu seger aktuell här.

9 Parveny var obesegrad efter sina fem första starter i livet. Men senast fick Parveny känna på hur det är att förlora, han kom aldrig riktigt in i loppet och blev även störd en del under slutvarvet. Men fart finns i hästen och från bricka nio idag kommer man sitta bra på det direkt från start och med lite tempo på loppet kommer Parveny fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 7 Kee Keeper
Spets efter 500m: 7 Kee Keeper
Skrällen: 11 Izor Sisu
Ranking: A 7 B 11,9,5,2,6,4,1,10 C 12,8,3

V75-3 1640m auto
10 Eddy West var ute i en final på Solvalla senast men blev då tempotorsk och det var i stort sätt omöjligt att plocka något tillslut. Idag ser uppgiften mer passande ut med flera startsnabba konkurrenter med framspår som kan hålla uppe tempot på loppet, vilket skulle gynna Eddy West tillslut. Claes Sjöströms sexåring trivs som bäst när han får avsluta rappt den sista biten och i min bok ska segerchansen vara hög om bara tempot inte blir för lågt trots kort distans. Förstahäst.

9 Phoenix Photo är under fin utveckling och hade lekstuga i den senaste starten när det blev en enkel seger. Han är mer stark och kanske är distansen inte optimal för honom idag och dessutom går han upp i klass. Men som Phoenix Photo sett ut på slutet kan man inte räkna bort honom. Givet streck vid gardering.

Nämner även 3 Tale of Jacks som håller toppform för dagen och har gjort så en längre tid. Att det är en nolla överst i programmet är inget som oroar utan detta är en individ som både är startsnabb och en bra avslutare. Utgångsläget är passande och kan han bara hitta en tilltalande rygg att lifta med i under slutvarvet kommer Tale of Jacks passera många över upploppet.

Min Vinnare: 10 Eddy West
Spets efter 500m: 1 Fortune Mearas
Skrällen: 3 Tale of Jacks
Ranking: A 10 B 9,3,1,6,4,8,11 C 2,5,7,12

V75-4 2140m volt
I min bok är 13 Quarcia ett spännande bud idag och när vi endast får 24% på detta sto som står bra inne i loppet så kommer jag ta ställning och spika. Hon galopperade visserligen snöpligt i den senaste starten, men visade efter galoppen fortsatt fin form och gick i mål med sparade krafter. Vid de två segrarna dessförinnan har hon övertygat och idag när uppgiften ser annorlunda ut för favoriten 8 Fabulous Pellini jämfört med hans seger senast så känns spelvärdet högt och jag spikar.

Motbud
8 Fabulous Pellini blir favorit i loppet och det kanske inte är så konstigt med tanke på hur debuten för Daniel Wäjersten genomfördes, då vann han enkelt efter att bara klivit runt samtliga konkurrenter under sista varvet. Prestationen var mersmakande och Fabulous Pellini kommer knappast hålla sämre form idag. Fabulous Pellini tränades tidigare av Svante Båth och gjorde för honom några häftiga framträdanden som treåring, bland annat slutade han tvåa bakom topphästen San Moteur via 08,6 sista 800m. Men idag är uppgiften lite annorlunda med spår tre i volten på 20m tillägg. Fabulous Pellini har inte startat i volt sedan april 2020, då handlade det om voltstart i hans två första starter i livet. Visserligen slutade det båda gångerna med seger men nu ska man lösa uppgiften mot helt andra hästar. I min bok är det mycket som kan strula idag och till 56% är man för stor favorit och jag väljer därför att gå emot.

Min Vinnare: 13 Quarcia
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 13 B 8,6,11,10,14,12,3 C 9,5,7,4,2,1,15

V75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 3 Bellfaks. Han har imponerat stort under vintern och har segrat i tre av sina fyra senaste starter och utan galoppen för tre starter sedan hade segerkolonnen för 2022 varit 100%. I den senaste starten var kusk och tränare Jan-Olov Persson offensiv och man vann på respektingivande sätt från dödens. Bellfaks är okej från start och i min bok står det ledningen för Bellfaks efter en bit och i den positionen har jag sen svårt att se honom förlora. Jag spikar.

Motbud
10 Troll Solen har imponerat på slutet och är Frode Hamres bidrag i Alf Jonssons lopp. I den senaste starten vann man på en 22-tid över kort distans och visade att formen är på topp. Nu är visserligen distansen 500m längre och utgångsläget är inte till någon fördel men trots detta ska Troll Solen räknas tidigt bakom favoriten. För den som garderar loppet är detta ett tidigt streck.

Nämner även 6 Grisle Odin G.L. som startgalopperade senast och fick dagen förstörd. Men man meddelar från stallet att Grisle Odin G.L. blivit behandlad inför dagens start och ska enligt rapporterna träna på bra hemma på gården. Grundkapaciteten är hög och med en normal prestation räcker man långt här.

Min Vinnare: 3 Bellfaks
Spets efter 500m: 3 Bellfaks
Skrällen: 10 Troll Solen
Ranking: A 3 B 10,6,4,2,7,9 C 11,1,12,5,8

V75-6 3140m auto
4 Soul Tan har en spännande uppgift framför sig idag. Han vann ett enklare lopp senast och gjorde det bra som trea från dödens på V75 gången före. Han är stark och rejäl och distansen ska inte vara några problem. Från bricka fyra är jag inne på att Soul Tan kan köra sig till ledning tidigt eftersom det troliga är att 3 Jacoby Keeper vill ha ett rygglopp över nu 3140m. Soul Tan trivs som bäst i ledningen och tillsammans med Ulf Ohlsson kommer man leda länge. Spännande förstahäst till 12%.

12 Anchor Man gör sällan ett dåligt lopp men har aningen för många tvåor i raden för att vara en bra vinnare. Men nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen vilket är spännande och distansen har Anchor Man visat att han klarar tidigare. Kanske har Örjan det som krävs för att få Anchor Man först över linjen idag.

3 Jacoby Keeper har bra kapacitet för klassen vilket han inte minst visade vid sin tredjeplats i Kungapokalen förra året. Nu kommer han med tre lopp i kroppen och formtoppen bör vara nära. Han är garanterad ett bra lopp oavsett hur Torbjörn Jansson lägger upp taktiken. Givet streck vid gardering.

Framhåller även 7 Djokovic som gjorde det väldigt bra efter galopp senast och är en häst som tål distansen. Startsnabbhet är dock inget han visat upp tidigare och risken för att få en dryg inledning på loppet är överhängande. Men skulle det lösa sig på ett någorlunda bra sätt för Djokovic från start så går han hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 4 Soul Tan
Spets efter 500m: 4 Soul Tan
Skrällen: 3 Jacoby Keeper
Ranking: A 4,12 B 3,7,9,6,,8,11 C 5,2,10

V75-7 2640m auto
6 Ble du Gers stod för ett tappert lopp senast i finalen på Solvalla, trots en tuff resa hela vägen gick man i mål som tvåa. Detta är en individ som emellanåt kan se helt ointresserad ut men som ju närmre upploppet kommer börjar ta tag i grejerna allt mer. Formen är bra och distansen ikväll är en fördel. Skulle man bara få aningen ett snällare lopp än man fått på slutet är man given i segerstriden här. Förstahäst i en öppen Gulddivision.

4 Milligan’s School har vi följt ett bra tag på V75 nu under vintern och hösten. Alla vet att han kan öppna kvickt och trivs som bäst när han får tävla i front. Men det finns vissa frågetecken kring formen då han varit aningen ojämn på slutet. Men skulle Stefan Melander ha ordning på Milligan’s School idag och han hittar till spets är man ett givet segerbud på nytt.

2 Global Adventure var favorit i samma final som Ble du Gers och Milligan’s School var med i senast. Då såg han urläcker ut innan tävlingarna och under loppet, men när upploppet kom tog krafterna slut vilket fick mig att höja på ögonbrynen. Tränaren Svante Båth var inne på att det var balansen som satte ner Global Adventure den dagen. Skulle han studsa tillbaka nu och vara i samma form som vid segern näst senast är detta en häst som från perfekt utgångsläge mycket väl kan få revansch idag istället.

Min Vinnare :6 Ble du Gers
Spets efter 500m: 4 Milligan’s School
Skrällen:
Ranking: A 6,9,2 B 9,11,3,8 C 1,7,1012,5

Lycka till
DrTrav1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Dalmasen - 2022-02-18 09:49

Plan A med Jacoby Keeper är att köra i spets, de vill helst inte släppa nu.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Sevilla - Dortmund
Fotboll - Champions League - 1
2.92
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
18:45  Malmö FF - Union Berlin
Fotboll - Europa League - 2
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
2.63
21:00  Midtjylland - Feyenoord
Fotboll - Europa League - 2
2.30
21:00  Arsenal - Bodö/Glimt
Fotboll - Europa League - BLGM/Ö 2.5 mål
2.230
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav