DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Boden Lördag 13/6

DrTrav - 10 Juni 2020 - 13:44

På lördagen avgörs V75-tävlingarna i Boden med Midnattstravet. Nedan följer min lösning av omgången. Tänk på att det är spelstopp 19.30.

Jag spelar endast med en spik. 2 Giant Shadow i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Boden Lördag 13/6
Avd 1: 1,3,4,6,10
Avd 2: 8,13 
Avd 3: 1,3,5,6,9,11
Avd 4: 2,6,9,14,15
Avd 5: 1,5,9
Avd 6: 2 Giant Shadow
Avd 7: 2,10

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Boden Lördag 13/6
DD-1: 2 Giant Shadow
DD-2: 2,3,5,9,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75 TIPS BODEN LÖRDAG 13 JUNI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 4 i Meeting 4 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Gordon Mearas kommer med fin form till den här starten. Han öppnade kvickt från sitt springspår och satt i ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann han sedan rätt lätt senast. Han kan kliva iväg bra ur volten och här kan det bli ledningen om inte hästarna från springspår prickar väldigt bra. Skulle ledningen nås kan han bli svår att fånga in. Han ska testas barfota runt om nu men det är lite av en chansning för den enda tidigare gången han har tävlat på den balansen fungerade det inte. Första gången med Örjan Kihlström i sulkyn är intressant.

10 Vaduz Wise As har gjort två starter i Timo Nurmos regi. Han vann på ett bra vis med krafter kvar i debuten men i Harper Hanovers lopp på Solvalla senast kom han snett på det och fick backa sig sist och han kom sedan aldrig in i loppet. Lång distans är passande och klarar han den långa resan upp till Boden tror jag han är med och utmanar om segern i det här loppet.

6 Ithinkiama Genius har visat en härlig form på sistone. Han hade två raka segrar inför den senaste starten. Han gick en bra avslutning som tvåa bakom Gordon Mearas då. Han känns fortsatt bra i jobben efter det. Han har springspår nu men det är lite ovisst hur fort han kan öppna. Han är stark och han tål att göra jobbet på egen hand om det skulle behövas. Kan Mika Forss servera honom en fin resa kan han blanda sig i segerstriden igen.

4 Enriko Ha kommer från en seger. Det var första gången barfota runt om då och det blev ett rejält lyft för honom för det blev ett annat flyt. Han visade senast att han klarar distansen fast fjärdespåret i volten är inte optimalt och det blir knappast någon snabbstart. Kommer Björn Goop som kör hästen ner i ett vettigt slagläge kan han bli att räkna med när attacken sätts in. Barfota runt om precis som senast.

3 Dante Godiva har vunnit 6 av 10 starter hittills i karriären. Nu kommer han ute i årsdebut här och det aviseras ett snällt upplägg för det är Derbyt och Breeders' Crown som är de stora målen för den fyraåriga Up And Quick sonen. Stämmer det med positionerna och ett par av de mer betrodda skulle ha en sämre dag så har han gott kunnande och då kan han ändå duga direkt i comebacken.

Min Vinnare: 1 Gordon Mearas
Spets efter 500m: 1 Gordon Mearas
Skrällen: 6 Ithinkiama Genius
Ranking: A 1,10 B 6,4,3,7,5,2,11 C 8,9,12

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-2
STL Diamantstoet, Försök 5 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Indra's Secret hade tre raka segrar inför den senaste starten. Senast var hon ute i finalen av Diamantstoet på Solvalla under Elitloppshelgen. Då satt hon djupt ner i kön innan hon gick till attack i tredjespår ut på slutvarvet och där fick hon vandra utan rygg och hon fullföljde sedan mycket starkt men det räckte bara till en fjärdeplats bakom Sharp Dream som var först i mål. 

Hon är stark och rejäl så lite längre distans vore att föredra men medeldistans går bra det med. Här tror jag att Robert Bergh är offensiv och kör fram när tillfälle ges och eftersom hon besitter bra styrka är det ingen rolig häst att ha utvändigt så då kan hon bli släppt till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet blir hon svårstoppad här. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från dödens med om det skulle bli aktuellt.

3 Idun A'lir har gjort en härlig comeback efter lång frånvaro. Tre vinster på lika många starter har det blivit under året. Hon har varit struken inför en tilltänkt start för en halsinfektion för en dryg månad sedan vilket gör att dagsformen är lite svårbedömd. Hon kan öppna bra ur volten så här tror jag att hon kan nå ledningen inledningsvis men om tipsettan kommer tidigt så är det inte omöjligt att Ulf Ohlsson väljer att släppa men oavsett så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara långt framme.

I övrigt kan 13 Karamel Hill som hade två raka segrar inför den senaste starten. Hon fick då nöja sig med andraplatsen bakom Sharp Dream som drog det längsta strået då. Nu har hon ett lite chansartat utgångsläge med spår 8 på den första tilläggsvolten så det kan bli jobbigt att hitta en bra position men Björn Goop kanske chansar med en invändig löpning och skulle det sedan lösa sig så har hon en vass avslutning att ta till och då kan det räcka en bit.

Min Vinnare: 8 Indra's Secret
Spets efter 500m: 8 Indra's Secret
Skrällen: 4 Lupin Håleryd
Ranking: A 8,13 B 4,11,2,15,9,10 C 14,7,6,5,1,12

V75-3
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 11 Yankee Blue har gjort allting rätt så här långt under året. Fem vinster på lika många starter har det blivit. Han snabbstartade till ledningen och var sedan aldrig i någon förlustfara vid vinsten i den senaste starten. Tufft läge nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan Ulf Ohlsson servera honom ett passande lopp kan han förlänga segerraden. Nu blir det barfota runt om och jänkarvagn och det kan lyfta honom ett snäpp till så trots utgångsläget så ska han räknas tidigt.

6 Jagger Boko har precis som tipsettan staplat segrarna. Han svarade för en strålande insats senast när han tryckte sig till ledningen in i den sista svängen och vann sedan åkandes på ett mycket bra vis. Han fråntogs dock segern efter en incident på upploppet. Så nu är han fortfarande kvar i Klass II. Örjan Kihlström upp och dessutom första gången i jänkarvagn är intressant och han är väldigt stark och kan bli svår att stå emot.

5 Gigaro Am var mycket bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i ett lopp på Solvalla under Elitloppshelgen senast. Det var första gången barfota runt om då och det blir likadant den här gången. Han har inte visat någon direkt startsnabbhet men om Robert Bergh kan slinka ner i en hygglig position innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Gogobet Sisu är inte att lita på men han gick en stark upphämtning efter galopp och räddade tredjeplatsen i ett V86 lopp som vanns av Kainai Goj för tre starter sedan. Gången efter det så kom han med en vass avslutning och avgjorde rätt enkelt till seger. Senast så galopperade han bort sig i startögonblicket. Felfri nu så är han stark och rejäl och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

9 First Ideal Man kommer till den här starten med formen på topp. Eftersom han är väldigt startsnabb så är det ingen fördel med ett bakspår här men kan Ulf Eriksson som sitter upp bakom hästen få smyga med i en vettig rygg så har han en härlig speed att tillgå och då kan det räcka en bit.

1 Swagger hakade på klart bra som tvåa i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Två lopp i kroppen efter lång frånvaro nu så formen borde vara i antågande. Han är inte jättesnabb iväg så innerspåret här kan bli en fälla men hittar Sandra Eriksson loss i god tid före mål så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 11 Yankee Blue
Spets efter 500m: 4 Ikon Zon
Skrällen: 9 First ideal Man
Ranking: A 11,6 B 5,3,9,1,10,7,4,2 C 8,12
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

V75-4
STL Kallblodsdivisionen, Försök 13 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Norrlands Scott satt fast i rygg på den ledande Spik Loke och fick sedan aldrig se dagens ljus så han kom i mål med sparade krafter i ett lopp där Forspärla drog det längsta strået senast. Det var första gången han tävlade barfota runt om då och det blir likadant den här gången. Han kan öppna bra och här borde han kunna få en fin resa i den främre träffen så han ska räknas tidigt här. Björn Goop upp för första gången i karriärens 88:e start är mycket intressant.

9 Don Viking har gjort bort sig med två raka galopper. Nu har det gått en tid mellan starterna så han kan kanske behöva ett lopp i kroppen innan den absoluta toppformen sitter där. Ove A Lindqvist kommer nog att köra lite avvaktande fast har han en bra dag så är jag inte främmande för att han kan vara långt framme direkt i comebacken här. Barfota fram den här gången är ett plus.

6 Rubus har aldrig varit bättre än vad han har varit den sista tiden. Han gjorde ett bra lopp i lördags i Östersund men han var ändå lite missgynnad av banunderlaget så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Spang Viktor då. Nu är han ensam på springspår så träffar Hans Bergh bra i startögonblicket så kan det bli tidig ledning och från spets så kan han rinna undan till en seger om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

14 Granetta galopperade dubbelt senast men kunde trots det rädda andraplatsen bakom en överlägsen Ulsrud Tea. Hon är inte helt att lita på och har ett jobbigt utgångsläge med många hästar att runda men kan hon hålla ihop aktionen så är hon stark den sista biten och då kan hon nypa en framskjuten placering.

15 Järvsöodin är härdad mot eliten och kliver ner lite i klass här. Senast på Hagmyren så travade han i ledningen men på upploppet så orkade han inte stå emot Steinfaks och han fick även släppa Smedheim Solan förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Tråkigt läge här men får Ulf Ohlsson lite draghjälp under slutrundan och om det blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

1 Spang Viktor kommer från en vinst och har en del anhängare här. Han tog sig då loss från invändig position på den sista bortre långsidan och sedan så tog han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger kort före mål. Innerspåret är inte optimalt och han får sannolikt svårt att hålla upp ledningen men skulle det lösa sig så kan ha vissa möjligheter här men han ratas på mitt system.

Min Vinnare: 2 Norrlands Scott
Spets efter 500m: 6 Rubus
Skrällen: 14 Granetta
Ranking: A 2,9,6 B 14,15,10,4,1 C 8,3,5,11,7,12,13

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Ribaude satt i tredje invändigt innan han fick luckan på upploppet och då kom han med en sylvass avslutning men då var Vikens High Yield som vann från ledningen redan i mål så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Gången efter det så var han ute på Åby och där hamnade han i fjärde invändigt och han satt fast och gick i mål med mycket sparade krafter i ett lopp som vanns av Ike Schermer. Han är mer stark än snabb så det är väl inget plus med sprinterdistans men kan Björn Goop undvika att sitta fast den här gången så kan det vara läge för en seger.

1 Deep Pockets har inte någon vidare rad men han är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Örjan Kihlström har aldrig kört hästen innan men kommer han till spets här så blir han inte helt lätt att plocka ner så han ska räknas tidigt här. Han kommer att tävla med optimal utrustning så det blir barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn meddelar man från stallet.

9 Tayson Bi kommer med fin form till den här starten. Näst senast så fick han inte fritt och kom i mål med sparade krafter som tvåa i ett lopp som vanns av Opalis. Gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han vreds på till attack och via en bra avslutning så spurtade han in till tredjeplatsen bakom Vincent Chase som vann lätt från ledningen. Trevlig startrygg nu så kan Magnus A Djuse sitta i en hygglig position innan han spelar ut speeden så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Ribaude
Spets efter 500m: 1 Deep Pockets
Skrällen: 10 Ambrogio
Ranking: A 5,1,9 B 12,10,2,8,6 C 4,7,3,11
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 4 över 2140 meter. Jag har spikat nummer 2 Giant Shadow som har vunnit 23 av 29 starter i karriären. Han var senast ute i finalen av bronsdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen. Där fick han ett lopp i rygg på Seismic Wave som trummade på till en ohotad seger från ledningen och han gjorde ett bra lopp där bakom och var ohotad tvåa i loppet. Nu har han klivit upp en klass men från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att Björn Goop kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad i en rätt klen silverdivision. Han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i ledningen.

Vid gardering kan 3 Jaques Noir som blev störd till galopp i årsdebuten vara tänkbar. Han skötte sig senast och då blev det också seger efter en stark avslutning ute i spåren. Utgångsläget nu är positivt och han kan öppna fort vid laddning men han är inte att lita på fast felfri här så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

6 Thankful kom med en sylvass avslutning i vida spår men hon fick aldrig tag i Malkin som var först i mål så det slutade med en andraplats näst senast. Senast så satt hon återigen djupt nere i kön och trots en bra spurt så kunde hon inte ta så mycket så hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Stepping Spaceboy från ledningen. Hon kan öppna ganska bra och hittar hon ner i en hygglig position så kan hon med en liknande spurt bli att räkna med den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Giant Shadow
Spets efter 500m: 2 Giant Shadow
Skrällen: 8 Mily
Ranking: A 2 B 3,6,8,4,12,11,1 C 9,10,7,5

V75-7
Vi avslutar V75 med Norrbottens Stora Pris - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 2 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Milliondollarrhyme var ute i finalen av Elitloppet senast och där fick han en invändig löpning och kom i mål med en del sparade krafter bakom Propulsion som var först i mål. Han gick barfota runt om för första gången då och det gav en bra effekt. Det blir samma balans nu men utgångsläget här är inte det bästa fast om Fredrik B Larsson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan fäller han många till slut. Om det klaffar med löpningsförloppet han ska räknas tidigt.

2 Antonio Tabac gjorde fjärde starten i Jörgen Westholms regi senast och tog då den första segern. Han öppnade då fort och höll ut Zack's Zoomer i starten och från spets vann han sedan på ett mycket bra vis över den korta distansen på 09,5. Med den startsnabbheten han visade senast tror jag att han blåser till ledningen här och från spets så blir han inte helt lätt att plocka ner. Det var inte tomt i tanken vid vinsten senast och skulle Mika Forss som kör hästen få styra och ställa som han vill där framme i täten kan det räcka till ytterligare en seger.

I övrigt kan 3 Makethemark som missade att kvala in till finalen av Elitloppet senast vara tänkbar. Han satt då längst bak och kunde inte ta så mycket i den snabba avslutningen som blev då. Han brukar göra bra insatser i det här loppet då han har varit tvåa bakom Propulsion de senaste två åren. Han har fått ett perfekt utgångsläge nu och Petri Salmela tror på en bra insats och han kan vara långt framme men han får inte plats på systemet.

9 Mindyourvalue W.F. gjorde det bra när han vann på Mantorp näst senast. Senast i Jämtlands Stora Pris fick han nöja sig med sjätteplatsen bakom Handsome Brad som drog det längsta strået där. Täta starter nu tror jag är positivt och stämmer det lite med positionerna kan han bli farlig den sista biten. Men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 2 Antonio Tabac
Skrällen: 6 Dreammoko
Ranking: A 10,2 B 3,9,5,4,6,7 C 8,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.20
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming