DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Eskilstuna 7/11

DrTrav - 5 November 2020 - 23:04

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Eskilstuna. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 7 Dwayne Zet i första avdelningen och 3 Vagabond Bi i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Eskilstuna Lördag 7/11
V75-1 7 Dwayne Zet
V75-2 2,5,7
V75-3 1,2,3,7
V75-4 2,3,4,8,9,10,13,15
V75-5 1,2,3,6,9
V75-6 3 Vagabond Bi
V75-7 1,3,6,9,10

2400 rader x 0,50 = 1200 kr


DD Tips Eskilstuna Lördag 7/11

DD1: Vagabond Bi
DD2: 1,3,6,10

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140 volt
Går ut hårt i dagens V75 omgång och spikar direkt. 7 Dwayne Zet står perfekt inne på pengarna i för klassen och är formen i ordning nu efter genomköraren senast. Presterar han på topp blir han svårslagen oavsett position idag. Dwayne Zet har härdats mot de bästa i kullen, för tre starter sedan var han trea trots grovjobb i ett Derby-försök och senast räckte han inte i en tuff Breeders’ Crownsemifinal. I dag kommer man inte behöva trava utvändigt om Power och jag tycker man ska ha en hög segerchans i dagens lopp. Spikar.

Motbud
2 Galileo Am är väldigt bra för klassen när han fungerar och ska från bra spår räknas tidigt. Man har inte varit som bäst i de två senaste starterna.

6 Qvidja's First har sett förbättrad ut på sistone och verkar under fin utveckling. Prickar Pekka Korpi från start så ser jag det inte som ett omöjligt scenario att man kör till ledningen direkt. Tar man hand om ledningen kommer man leda loppet länge.

11 Dream Creation är rejäl och tog i fin stil två raka segrar innan det blev startgalopp senast starten. Formen bör fortfarande vara bra. Från stallet meddelar man att Dream Creation kändes fin i senaste starten och man blev förvånade över att han galopperade senast.

Min Vinnare: 7 Dwayne Zet
Spets efter 500m: 6 Qvidja's First
Skrällen: 6 Qvidja's First
Ranking: A 7 B 2,3,6,11,10,4,8 C 9,5,12,1

V75-2 2640 auto
Öppet stayerlopp. Där jag väljer att ta ställning för tre hästar. För den med större plånbok plockar med fler i detta lopp.
7 Amorcer Levallo är stark och rejäl och kommer med fyra raka segrar i bagaget till dagens start. Senast vann han på fint sätt med krafter sparade. Till idag väljer tränaren Petri Salmela att rycka samtliga skor vilket man fick en enorm effekt på för tre starter sedan och dessutom ska fyraåringen gå med jänkarvagn för första gången. Han kan okej och ska ha goda möjligheter att vara med där framme direkt i loppet och som han sett ut på slutet så ska han helt klart ses med störst vinstchans i loppet. Min förstahäst.

5 Deal Done Zet är en rejäl sort och man har provat lång distans en gång tidigare. Den starten vann han och fyraåringen är obesegrad efter med Örjan Kihlström. Fin chans med vettig resa att vänta. Anmäld barfota runt om , amerikansk vagn och stängt huvudlag.

2 Pappajonnys Ilse gör jämna och bra insatser jämt. Var ute i tufft sällskap senast senast, men är åtgärdad efter den starten och ska vara bättre idag. Till dagens start får man dessutom Björn Goop i vagnen för första gången. Från ett fint utgångsläge så är hon med och utmanar idag.

3 Global Above All blev det mesta fel för senast på V75 men är han som gången före så kan man vara långt framme här. Distansen är ett plus. Anmäld vanlig vagn och skor.

Min Vinnare: 7 Amorcer Levallo
Spets efter 500m: 7 Amorcer Levallo
Skrällen: 5 Deal Done Zet
Ranking: A 7,5,2 B 3,4,6,8,10 C 11,9,12,1

V75-3 2640m auto
2 Mellby Free fick offra mycket krafter i spets körningen senast, överlät ledningen med varvet kvar till mål. Man höll sen starkt till tredjeplatsen. Idag är det återigen läge för att ladda emot ledningen, förhoppnings kommer man dit utan någon längre utdragen körning. Distansen idag ses som ett plus för denna individ. Får Björn Goop fuska bort en bit av loppet idag blir Mellby Free svårslagen.

1 Tessy d’Ete var tvåa i sto-EM bakom Conrads Rödluva. Hon kan öppnade kvickt från start och Jerry Riordans stjärna kommer att få en fin resa i den främre träffen. Tessy d’Ete klarar distansen och är väldigt effektiv med ett lopp i ryggar. Från stallet meddelar man att det optimala loppscenariot är att man får rygg ledaren och sen lucka in på upploppet. Anmäld jänkravagn, norskt huvudlag och barfota runt om.

3 Racing Brodda tävlade barfota runt om för andra gången i karriären senast, då mötte man även 2 Mellby Free och 7 Hevin Boko. Man levererade en bra långspurt i skymundan av dessa motståndare den gången. Den här gången har Racing Brodda ett bättre läge, distansen idag ska vara en klar fördel för den här femåringen. Anmäld hybridvagn, barfota runt om och öppet huvudlag.

7 Hevin Boko är väldigt stark och tuff och har formen i zenit för dagen. Kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Från stallet meddelar man att man siktat mot detta loppet och att Hevin Boko känns fin hemma i träningen. Läget kunde varit bättre men denna sexåring kan göra en del själv i loppen och distansen idag är ett plus. Anmäld barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn.

Min Vinnare: 2 Mellby Free
Spets efter 500m:2 Mellby Free
Skrällen: 1 Tessy d’Ete
Ranking: A 2 B 1,3,7,10,9,6 C 5,4,8

V75-4 3140m volt
Ett mycket öppet lopp där jag hittar en intressant A grupp men kommer trots detta gardera loppet med det plånboken tål.
9 Global Winner kan mycket och skötte sig bra som trea bakom Born Unicorn och Indra´s Secret i ett långlopp senast. Till idag har man fått två lopp i kroppen och formen bör vara framflyttad ytterligare något till denna starten. Är denna femåriga valack ifrån formstallet Timo Nurmos ytterligare lite bättre än i senaste starten är man med i striden här. Anmäld barfota runt om och vanlig vagn.

4 Gazza B.R. har gjort tre starter efter ett uppehåll och gått okej utan att imponera. Formen ska förhoppningsvis vara i antågande. Gazza B.R. är anmäld barfota runt om, vilket i så fall är första gången och är en intressant utrustning förändring. Från stallet tror man Gazza B.R kommer få fin utväxling på denna balans.

8 Zizou har sett väldigt bra ut under en tid och kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Han går bra över alla distanser. Från stallet meddelar man att Zizou känns fin hemma i träning inför dagens start och man tror på en bra insats igen. Anmäld barfota runt om, amerikansk vagn och norskt huvudlag.

2 Västerbo Imtheman visade formbesked senast då han gick på från tredje ytter med 850m kvar i tredjespår kunde man avgöra säkert. Från dagens läge kan det mycket väl bli tidig ledning och därifrån ska man ses som ett tidigt bud. Anmäld barfota runt om, vanlig vagn och nätglasögon.

10 Hurricane Silas spurtade vasst senast och i ett öppet lopp kan man vara med långt framme med rätt resa. Från stallet meddelar man att Hurricane Silas ska räknas i detta sammanhang. Anmäld barfota runt om och halvstängt huvudlag.

Min Vinnare: 9 Global Winner
Spets efter 500m: 4 Gazza B.R.
Skrällen: 8 Zizou
Ranking: A 9,4,8 B 10,15,3,2,13,6,5,14,12,1 C 7,11

V75-5 1640m auto
6 In Royalty Boko fick alldeles för långt fram i den senaste starten men avslutade rykande sista 400m. Hon är kvick iväg bakom bilen och trots spår sex är hon ett tidigt bud i spetsstriden. In Royalty Boko är klart sprinterbetonad och stod för fina prestationer när man besökte Sverige i våras. Formen är troligtvis på väg mot topp efter man i senaste starten fick ett rygglopp och såg väldigt fin ut. Till idag gör man också några intressanta utrustning förändringar, jänkarvagn, norskt huvudlag och ryckhuva. Om banan tillåter meddelar man från stallet att det även blir barfota runt om. Förstahäst för mig.

1 Moses galopperade i första sväng senast och har inte startat på två månader. Men kunnande finns det gott om, vann ett klass I-försök över distansen för två starter sedan. Innerspåret känns inte som någon fördel men skulle Moses hitta ut ska man räknas tidigt. Från stallet låter man optimistiska inför dagens start.Anmäld barfota runt om, med amerikansk vagn och stängt huvudlag.

3 Rally Hans är härdad i tuffa sällskap och borde få en fin resa i främre träffen. Motståndet är enklare idag än vad man mött på slutet. Distansen idag borde är ingen nackdel och från bra läge kan han få en bra position och spara krafterna in i det sista. Anmäld barfota runt om, amerikansk vagn och öppet huvudlag.

Skrällen 9 Neelix galopperade med 600m kvar till mål i lördags och det var en framskjuten placering som galopperades bort då. Han är bra för klassen och håller han sig i rätt gångart kan man få revansch på sin framskjutna placering som försvann senast. Från stallet meddelade man att spåret inte behöver vara fel, detta ska även vara bästa chansen från stall Kolgjini under V75. Anmäld barfota bak, hybridvagn och can't see back på insidan.

Min Vinnare: 6 In Royalty Boko
Spets efter 500m: 6 In Royalty Boko
Skrällen:9 Neelix
Ranking: A 6,1 B 3,9,2,7,12,8,5 C 11,4,10

V75-6 2140m auto
Här kommer dagens andra spik i V75 omgången. Kommer kanske inte vara ensam i sverige om att spika denna sexåriga valack 3 Vagabond Bi. Senast öppnade man förvånansvärt kvickt från start och vann sedan lätt efter att ha dragit i på i friskt tempo. Vagabond Bi har utvecklats mycket på slutet och möter liknande motstånd som senast. Från ett bra startspår ska det vara bra chans på ledningen om man laddar iväg igen och därifrån ska också segerchansen vara hög. Även om man inte är beroende av ledningen för att vinna loppet. Från stallet meddelar man att detta ska vara en bra segerchans. Anmäld barfota, öppet huvudlag och en vanlig vagn.

Utmanare
2 Coogan var senast med i samma lopp som 3 Vagabond Bi och blev då fast med krafter sparade. Idag har man ett bättre utgångsläge, man kommer troligtvis vara offensiva från början vilket också skulle kunna innebära att man tar hand om ledning. Från den positionen har Coogan fyra segrar på lika många försök. Anmäld barfota bak, vanlig vagn och ett norskt huvudlag.

5 Randemar R.D. sett fin ut på slutet, men har inte fått någon utdelning på sin fina form. Han tidigare öppnat kvickt när man sent iväg Randemar R.D. i från start. Peter Untersteiner kommer säkert vara offensiv här verkar. Ska räknas om man kommer till ledningen. Anmäld amerikansk vagn och halvstängt huvudlag.

Noterbart är att 6 Jaques Noir har tagit samtliga sina åtta segrar över just den aktuell distans och idag blir det även andra gången med Björn Goop i vagnen!

Min Vinnare: 3 Vagabond Bi
Spets efter 500m: 3 Vagabond Bi
Skrällen: 2 Coogan
Ranking: A 3 B 2,5,6,4,7,9 C 11,1,10,8,12

V75-7 2140m auto
1 Zarenne Fas var riktigt fin vid segern i Örebro då han lämnade konkurrenterna sist biten. Idag kommer inte Innerspåret vara så gynnsamt, men skulle man hitta ut i ett andra spår eller på något sätt lyckas hålla upp ledningen så ska man räknas tidigt i segersnacket och blir ändå min förstahäst trots risken med utgångsläget. Från stallet meddelar man att man kommer ladda iväg vad som går från start, och anser att innerspåret är perfekt för Zarenne Fas. Anmäld jänkarvagn, norskt huvudlag och barfota runt om.

6 Hachiko de Veluwe var klart bra sin två i sin senaste start på Gävle. Med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad till dagens start, skulle det bara lösa sig någorlunda från sjättespåret är denna sexåring en segerkandidat. Från stallet är man optimistiska inför dagens start, man meddelar att Hachiko de Veluwe är fint iordning och ska ses med chans. Anmäld skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

3 Esprit Sisu gör tredje starten för sin nya tränare Daniel Wäjersten och efter att ha galopperat i debuten följde Esprit Sisu upp med seger senast. Jag har trott endel på denna valack på slutet och så även idag. Senast tog man enkelt hand om ledning och trots dålig bana blev segern säker. Skulle man komma till ledningen även idag så är segerchansen hög. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn.

10 Heavy Sound spurtade sylvasst som trea senast och klockades då till 1,10 sista 1000m. Med lite tempo på dagens lopp kommer Heavy Sounds slutspurt bita riktigt bra. Hela vägen till seger? Anmäld barfota runt om, amerikansk vagn och norskt huvudlag.

Min Vinnare: 1 Zarenne Fas
Spets efter 500m: 1 Zarenne Fas
Skrällen: 10 Heavy Sound
Ranking: A 1,6,3 B 10,9,12,4,2,7 C 11,5,8


Lycka till med spelen

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming