DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Eskilstuna 8/11

DrTrav - 7 November 2020 - 23:35

Söndagens V75-tävlingar arrangeras av Eskilstuna. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 6 GLOBAL AGREEMENT i den femte avdelningen och 4 SAN MOTEUR i den sjunde och sista avdelningen.

V75 Tips Eskilstuna Söndag 8/11

V75-1 2,7,9,10,12,15
V75-2 1,5
V75-3 1,5,7,8,11,12,13,15
V75-4 1,2,4,5,6,9,10
V75-5 6 GLOBAL AGREEMENT
V75-6 1,2,3,5
V75-7 4 SAN MOTEUR

2688 rader x 0,50 = 1344 kr

DD Tips Eskilstuna Söndag 8/11

DD1: 1,2,3,5
DD2: 4 SAN MOTEUR

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140 auto
2 Chicharita är en spännande fyraåring, med framtiden för sig. Kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget. Nu väntar den tuffaste uppgiften som Chicharita ställts inför i karriären, men som kompensation startar hon 20m före de värsta kombattanterna. Vi har aldrig fått se botten i henne ännu och kan bli svårfångad för övriga om hon når ledningen. Till dagens start ska man också köra med rycktussar för första gången vilket tränaren Timo Nurmos meddelar gett bra effekt när man provat hemma i träning. Anmäld barfota, vanlig vagn och googelshuvudlag.

9 Beluga West hade man tänkt gå i avel med i våras, men har efter att hon fick lite vila så har man startat igång henne igen. Uppehållet som hon fick verkar bara ha gjort henne gott och med två lopp i kroppen till dagens start lär formen vara framflyttad ytterligare. Senast var hon ute mot hästar som Activated och Tessy D'ete och kunde glömma allt som hade med seger att göra efter att hon blivit hängande och tvingats backa sig ner invändigt. Avslutningen när hon väl fick fritt var däremot av bästa märke och intrycket över mål sade i min bok nästagångare. Från springspår lär hon sitta bra till direkt och mot enklare motstånd ska hon med insats senast på näthinnan räknas tidigt. Anmäld barfota runt om, murphy på vänster sida och vanlig vagn igen.

7 Ies Elisabet va mycket nära att kvalat in till final i Breeders Crown senast. Stoet är inte den mest lättkörda, men gynnas av voltstart och kan med klaff avsluta rykande fort. Hittar man en bra position från start och får sitta med i ryggar så länge som möjligt kommer hon passera många när man väljer att kasta loss henne över upploppet. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och hybridvagn.

Min Vinnare: 2 Chicharita
Spets efter 500m:2 Chicharita
Skrällen: 7 Ies Elisabet
Ranking: A 2,9 B 12,7,15,10,12,6,11 C 5,8,1,13,14,4,3

V75-2 2130m auto
5 Ghostintheshell håller jag personligen oerhört högt och det här är en fyraåring som inte räds några typer av upplägg. Den här gången är ledningen definitivt upptagen, vilket gör att Rikard N Skoglund som håller tömmarna får leta en position som ger dem ett bra slagläge. Slipper man trava i dödspositionen så blir det inte lätt för övriga att stå emot Timo Nurmos krigare när attacken sätts in. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

1 Mahma Lane gav ett lysande intryck senast. Från innerspåret ser hon ut att ta hand om ledningen igen och nu när 2 Mascate Match blivit struken så ökar såklart också segerchanserna. Från tränarhåll låter man väldigt nöjd med sin fyraåring och förväntar sig en bra prestation idag. Anmäld arfota runt om, halvstängt huvudlag och amerikansk vagn.

9 Ganga Bae får tuffa lopp nästan varje gång, men ser nu ut att slippa göra grovjobbet. Faller barfota runt om som man ska gå med för första gången i livet väl ut kan det gå undan till slut. Skräll. Annäld

Min Vinnare: 5 Ghostintheshell
Spets efter 500m: 1 Mahma Lane
Skrällen: 9 Ganga Bae
Ranking: A 1,5 B 9,10,3,11,7,4 C 8,6,12

V75-3 2140m auto
2 Hands Down D.E. orkade inte senast starten efter ett tufft upplägg, man är ursäktad för den prestationen. Denna sexåring har tidigare vid flera tillfällen visat att han står sig bra i klassen och att han dessutom kan göra endel själv under loppen. Blir min försthäst i loppet i ett mycket öppet ungdomslopp som krävde åtta streck på mitt system.

13 Mellby Hoffa var ute i ett stentufft lopp senast och satt fast med gott om krafter sparade bakom bland annat Power, Fort Knox och Bythebook. Fyraåringen tillhör skiktet precis under de bästa i årskullen och möter den här gången ett helt annat motstånd. Trots att utgångsläget inte är helt enkelt så tycker jag ändå att han är huvudet högre än sina konkurrenter kapacitetsmässigt och ska inte nonchaleras. Anmäld barfota runt om, eventuellt helstängt huvudlag och jänkarvagn,

7 G.R.J.’s Wolverine är en härdad tuffing som nu fått ett välbehövligt lopp i kroppen inför dagens start. Valacken var faktiskt nära segern redan i comebacken, men nu när motståndet också är bättre till dagens start så behöver också G.R.J.’s Wolverine ha gått framåt, vilket man också borde gjort. Han kan kliva iväg bra från start och kombinationen av jänkarvagn och Magnus A Djuse är spännande. Från tränarhåll meddelar man att G.R.J.’s Wolverine känns fin hemma i träning. Anmäld öppet huvudlag, barfota fram och jänkarvagn.

5 Kapten Kidd är startsnabb och är den som sannolikt tar sig till ledningen in i första kurvan. Det är en position som valacken gillar och som han vunnit ifrån fem gånger på sex försök. Han visade att formen är som den ska i sin senaste start och kan leda loppet runt om. Anmäld barfota och hybridvagn.

Min Vinnare: 12 Hands Down D.E.
Spets efter 500m: 5 Kapten Kidd
Skrällen: 7 G.R.J.’s Wolverine
Ranking: A 12,7,13 B 15,8,1,5,11,10, C 2,4,3,9,14,6

V75-4 2140m auto
1 Eagle Eye Sherry är vinnaren av Svenskt Trav-Oaks. Idag startar ifrån ett perfekt utgångsläge, man är min tidiga ledare av loppet. MAn startar även ifrån samma utgångsläge som när man vann just Trav-Oaks och motståndet är i princip samma som då. Björn Goop sätter upp sig själv i vagnen till dagens. Skulle kunna vara en Chansspik för den som letar ytterligare spikförslag. Men jag tycker loppet ser otroligt jämt ut på förhand och vill gardera. Anmäld öppet huvudlag, jänkarvagn och barfota runt om.

4 Barbro Kronos vann en E3-final tidigare i höstas och har under hela sin karriär tillhört de bästa stona i årskullen. Hon skulle gynnas av ett lopp med tempo. Vilket det lutar åt i min bok idag. Vaknar Barbro Kronos på rätt sida är hon en av de som ska ses med störst möjligheter att vinna loppet för mig. Anmäld skor runt om, murphy och can’t see back samt vanlig vagn.

5 Hill´s Angel är ingen som sticker ut ur mängden utseendemässigt. Men denna treåring har en otrolig löpskalle och hon ger alltid allt i loppen. Skulle hon få gå i ryggar in i det sista kommer ingen gå säkert när man sätter in slutspurten. Skräll. Anmäld norskt huvudlag, jänkarvagn och barfota.

Min Vinnare: 1 Eagle Eye Sherry
Spets efter 500m: 1 Eagle Eye Sherry
Skrällen: 5 Hill´s Angel
Ranking: A 1 B 5,4,6,10,2,9,3,12 C 7,8,11

V75-5 2140m auto
6 Global Agreement blir min första spik i omgången. Kommer senast ifrån en överlägsen seger och kockades då till 08 sista 800m. Då var det första gången med jänkarvagn, vilket många gånger ger Untersteiner tränat bra effekt. Idag är det jänkarvagn igen och dessutom är man kvick iväg från start och siktet är inställt på ledningen. Når man den positionen kommer övriga konkurrenter behöva vara oerhört bra om de ska plocka ner min spik över upploppet. Från tränarhåll meddelar man att Global Agreement känns fin hemma i jobben efter den senaste starten. Anmäld barfota bak, halvstängt huvudlag och jänkarvagn.

Motbud
3 Jaxon V.S. var bra, men inte som bäst senast. Med nu med loppet i kroppen lär formen vara framflyttad. Idag ska man även tävla barfota runt om vilket brukar ge en bra effekt på denna fyraåring. Anmäld barfota, open eye-huvudlag och vanlig vagn.

1 Gooner har gjort det bra i varje start för Daniel Wäjersten. Senast var det en semifinal till Breeders Crwon då visade Gooner att han kan öppna snabbt, men på grund av det dåliga utgångsläge så blev det ändå fel och hästen fick sedan bara springa med långt bak i fältet. Han fullföljde i alla fall starkt och går ner i klass den här gången. Väljer man ryggposition på min spik är man garanterad ett bra lopp, dessutom kommer man kunna avsluta vasst om luckan uppenbara sig. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 6 Global Agreement
Spets efter 500m: 6 Global Agreement
Skrällen: 3 Jaxon V.S.
Ranking: A 6 B 3,1,7,10,2 B 9,4,5,12

V75-6 2140m auto
3 Hail Mary är min förstahäst. Derbyvinnaren är en fruktansvärt komplett fyraåring som kan vinna från alla positioner i olika sammanhang mot jämnåriga konkurrenter. I semifinalen fick vi verkligen se en explosion när tränaren Robert Bergh kastade loss 500m kvar. Det är inte ofta man får se något så extremt i en så hög klass på konkurrenterna. Blir helt enkelt inte lätt att besegra för övriga. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och hybrid vagn.

2 Power har Robert Bergh verkligen satt i toppskick under hösten med vinsten i Europaderbyt som höjdpunkt. Power sitter i andraspår direkt och är därmed garanterad ett bra lopp. Dessutom besitter detta kraftpaket en ruggig avslutning att tillgå. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och hybrid vagn.

Två andra som jag också vill betala för på systemet är 1 Guzz Mearas och 5 Admiral As. Den förstnämnda kan få loppet i rygg på ledaren och därifrån kommer man skjuta till bra om luckan uppenbarade sig. 5 Admiral As har verkligen sett mognare ut på slutet och kommer med rätt ryggresa stå för en vass avslutning idag.

1 Guzz Mearas anmäld norskt, jänkarvagn och barfota runt om.
5 Admiral As anmäld skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

Min Vinnare: 3 Hail Mary
Spets efter 500m: 1 Guzz Mearas
Skrällen: 5 Admiral As
Ranking: A 3,2,1,5 B 7,6,4,9 C 10,11,8,12

V75-7 2140m auto
Min andra spik i omgången kommer här i avslutande avdelningen. 4 San Moteur är en läcker travare efter underbara Panne de Moteur. 4 San Moteur är en talang som segrade åkandes i kvalen. I finalen av Kriteriet kunde han inte ta sig förbi Brambling på upploppet. I den finalen valde man dock att inte ladda San Moteur från start, det kan ha att göra med att distansen va längre i den starten. Nu över medeldistans tror jag man kommer ladda iväg vad som går från start, man är min tidiga ledare av loppet och från den positionen kommer man bita ifrån sig bra. Hög segerchans i min bok. Anmäld öppet huvudlag, hybridvagn och barfota bak.

Motbud
1 Mister Hercules är en tidig utmanare om man lyckas hålla ledning. Idag blir det första gången barfota runt om, vilket såklart är intressant. Dessutom ska man tävla med rycktussar för första gången. Dock ska nämnas att spår ett på Eskilstuna inte är så bra som det låter. Dessutom är ställformen hos tränaren Daniel Réden en orosfaktor för dagen. Anmäld barfota runt om nu, vanlig vagn och öppet huvudlag.

2 Selected News har ett otroligt löphuvud och jag tycker mig kunna se på honom att han hatar att förlora. Selected News sitter idag direkt i ett andraspår och har visat att han har kapaciteten som krävs. Ses som ett tidigt motbud.

3 Bandido Gar är skrällen för mig i loppet. Hanns avslutningen i semifinalen var klart positiv, visade även då att formen är på topp. Detta är också en treåring som utvecklats mycket på det senaste starterna. Hittar Jorma Kontio en fin position från start är jag säker på att Bandido Gar kommer stå för en fin prestation idag. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 4 San Moteur
Spets efter 500m: 4 San Moteur
Skrällen: 3 Bandido Gar
Ranking: A 4 B 1,3,7,2,5,6 C 11,10,8,12,9


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Danmark - Finland
Fotbolls-EM - EM - 1 + hålla nollan
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming