DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Eskilstuna Lördag 25/1

DrTrav - 23 Januari 2020 - 17:00

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Eskilstuna och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-7 på nummer 3 Ronaldo Malibu som är en finsk häst som övertygat hemma i Finland. Han kommer till den här starten med två raka segrar och i den senaste starten fick han lite press i omgångar men han gick sedan undan på ett bra vis till seger ändå. Nu är det debut i ny regi för Mika Forss och han kan öppna fort så kan han nå ledningen så tror jag han har god chans att ta en ny seger. Det är dock inte säkert att han kommer till täten men om det inte blir spets så tror jag han kan få en fin löpning i den främre träffen och får han spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 7.00 hos Casumo, Unibet & LeoVegas

V75 Tips Eskilstuna Lördag 25/1
Avd 1: 3,6,11
Avd 2: 3,7,12,13,15
Avd 3: 2,10 
Avd 4: 4,11
Avd 5: 1,2,4,5,8,10
Avd 6: 1,2,3,6,7
Avd 7: 3 Ronaldo Malibu

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel Tips 25/1
DD-1: 1,2,3,6,7
DD-2: 3 Ronaldo Malibu

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 6 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Pascha Tilly stod för en stark slutrunda i spåren men fick inte tag i Doctor Doxey Zenz utan fick nöja sig med andraplatsen senast. Han gick med brodd då men om han kan slippa det nu och gå med sommarbalans så vore det en klar fördel. Dåligt läge här men han är ingen raket ut så det gör inte så mycket fast han är vass på speed så kan han få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

6 Doctor Doxey Zenz kom med två raka segrar inför den senaste starten. Han kördes då fram och tog över ledningen efter ett knappt halvarv och han fick sedan en hel del press när Pacific Face tryckte på utvändigt men han höll klart godkänt till andraplatsen bakom vinnande Hawk Cliff. Kan han få ta över ledningen smärtfritt här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast det är flera startsnabba hästar invändigt så det är långt ifrån säkert men han kan visa sig vara starkast från utvändig position också om det skulle behövas, 3 Sign Me Up Too har gjort det bra på slutet. Han kördes till ledningen med 750 meter kvar och gick sedan undan till en seger i ett lopp under sadel näst senast. Nu har han fått ett trevligt utgångsläge och han kan lägga iväg bra från start så om Emilia Leo som kör hästen kan komma till spets här så kan det räcka en bit här för det är en position han är obesegrad i efter fyra gånger han har travat i täten. Eventuellt ett goggles huvudlag nu för första gången för att bättra på startsnabbheten är intressant, 2 Hazard Boko drar en del streck och kan öppna fort men jag tror det är snabbare hästar utvändigt och då blir det tufft att nå spets fast Erik Adielsson upp nu är intressant men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 11 Pascha Tilly
Spets efter 500m: 3 Sign Me Up Too
Skrällen: 5 Dom Perignon
Ranking: A 11 B 6,3,5,8,2,10,9,1 C 12,7,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-2
STL Diamantstoet, Försök 8 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Rapide Cash har två raka segrar i ny regi för Eric Martinsson. Hon avgjorde på ett bra vis till seger från ledningen näst senast och gången efter det så fick hon göra en del grovjobb på egen hand men avgjorde på ett mycket bra vis. Hon kan öppna bra ur volten så här så tror jag att Kim Eriksson kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge så hon ska räknas tidigt här, 12 I'm A Believer satt i tredje utvändigt och via en bra avslutning så spurtade hon in till andraplatsen bakom vinnande Valour Kronos näst senast. I den senaste kom hon i mål med sparade krafter. Kan hon få gå med i en vettig rygg under slutvarvet och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut.

13 Sahara Sun avgjorde till seger den tunga vägen senast. Då var det Jenny A Björk i vagnen men den här gången är det en klar kuskförstärkning eftersom Örjan Kihlström tar plats i sulkyn och löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten, 7 Anthara Bi såg obrukad ut vid vinsten i årsdebuten med det norska huvudlaget oryckt senast. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten fast det är första gången i voltstart nu och skulle det bli flera omstarter så kanske hon stressar upp sig men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så kan hon duga en bit mot det här gänget, 15 Melizza kom med en mycket vass spurt och fångade in ledande Velegance till seger för fyra starter sedan. Efter den fullträffen så har hon slutat oplacerad tre gånger i rad. Den här gången får Erik Adielsson chansen i vagnen och med lite klaff så kan hon dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 3 Rapide Cash
Spets efter 500m: 3 Rapide Cash
Skrällen: 15 Melizza
Ranking: A 3,12 B 13,7,15,11,1,9,4 C 14,5,8,10,2,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-3
Mälarpriset - STL Gulddivisionen, Försök 6 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 10 Disco Volante gav ett mycket läckert intryck vid vinsten i den senaste starten där han vann trots tung resa och innan det så hade han suttit fast med sparade krafter vid ett par tillfällen. Kort distans passar honom perfekt fast han är vassare med framspår men han går bra även bakifrån så om Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen kan få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

2 Snowstorm Hanover kommer med bra form. och Stefan Melander tror på bra vinstchans här, ett intressant motbud.

Min Vinnare: 10 Disco Volante
Spets efter 500m: 1 Västerboonthenews
Skrällen: 5 Narold Vox
Ranking: A 10,2 B 1,5,7 C 6,12,9,4,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-4
STL Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 11 Barista Oak kommer till den här starten med fem vinster på de sex senaste starterna. Gustav Johansson som kör hästen körde även honom vid vinsten i den senaste starten. Det var sprinterdistans senast men medeldistans nu är ingen nackdel och kan han slinka igenom bra och kan hitta en vettig position här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Zagor Grif kördes till ledningen efter ett halvvarv och drog sedan undan till en lätt seger senast. Det har gått två månader sedan den insatsen men han var riktigt fin i sitt senaste intervalljobb meddelar man från stallet. Han är startsnabb så jag tror att han tar hand om ledningen inledningsvis och om sedan kusken väljer att köra i spets eller släppa till någon mer betrodd återstår att se men oavsett så kan han vara långt framme igen.

Vid ytterligare gardering kan 5 Deep Sea som vann sin hittills enda start på Eskilstuna näst senast vara tänkbar. I den senaste starten så fick han göra en del grovjobb på egen hand men höll bra till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Halmstad som vanns av Walther På G. Han kan öppna rätt bra och kan Victor Rosleff få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 1 Accolade är klar favorit på strecken i nuläget. Han avgjorde säkert till seger i den senaste starten men innerspåret är sämsta tänkbara då han är väldigt långsam iväg och då finns det en uppenbar risk att han aldrig får se dagens ljus så han är överstreckad och rankas ner.

Min Vinnare: 11 Barista Oak
Spets efter 500m: 4 Zagor Grif
Skrällen: 8 Guilty Pleasure
Ranking: A 11,4 B 5,8,1,6,2,3,7,10 C 12,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-5
STL Klass II, Försök 6 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Indy D. har gjort det bra vid två raka segrar. Vid vinsten i den senaste starten så gick han på med knappa varvet kvar och plockade ner sitt motstånd på ett bra vis. Han är stark och från ett trevligt utgångsläge nu så ska han räknas tidigt här, 2 Father Of Sun har även han två raka vinster. Här sitter Emilia Leo som kör hästen bra till omgående så med en fin löpning i den främre träffen så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 5 Bottnas Fantom återkom efter lång frånvaro senast men visade inga tecken på någon ringrost när han plockade ner sitt motstånd till seger. Han kan öppna bra och med Jorma Kontio i vagnen så tror jag siktet är inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage.

1 Go Around var duktig vid vinsten i den senaste starten när han vann från ledningen. Han står hårt inne här och innerspåret är lite vanskligt på Sundbyholm så han kommer inte laddas i någon spetsskörning men kan han få rygg ledaren eller tredje invändigt så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut, 10 Ivanhoe travade större delen av loppet utvändigt ledaren men visade fin inställning när han krigade sig till en knapp seger senast. Han är mer stark än snabb men om det löser sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen, 8 Rally Hans höll bra som trea i ett V75 lopp på Åby som vanns av Take The A.Train näst senast. Dåligt läge här men han är van vid att möta tufft motstånd och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan Ulf Ohlsson servera honom ett bra lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Indy D.
Spets efter 500m: 5 Bottnas Fantom
Skrällen: 10 Ivanhoe
Ranking: A 4,2,5 B 1,10,8,6,3,7 C 11,9,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-6
STL Klass I, Försök 6 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Bossy Alley kämpade tappert till andraplatsen i ett lopp som vanns av Dallas efter fyra månaders frånvaro senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så med en lyckad start från springspåret här så borde han kunna ramla ner i en vettig position och kan då blanda sig i segerstriden här, 3 Surf'n Turf har visat prov på en härlig inställning till tävlandet och han har utvecklats mycket på sistone. Han avgjorde till en knapp seger från utvändigt ledaren senast. Voltstart har han inte startat i så ofta men om han kan hålla sig i rätt gångart så kan det bli ett bra lopp i den främre träffen fast det är värt att tänka på att det är en nybliven fyraåring som är ute mot äldre hästar nu men så bra som han har varit så ska han ändå räknas tidigt här.

2 Ingo avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så tog han spets men släppte och gick sedan godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Devs Dragon. Han är kvick iväg ur volten och med en fin resa i den främre träffen här så kan han duga en bit mot det här gänget, 6 Xanthis Coktail har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han har springspår nu men är inget spetsbud men om han inte hamnar alltför illa till så har han en stark avslutning och kan komma in i matchen om det blir överpace på loppet, 1 Deux En Un gick en bra repa ute i spåren när han blev trea i ett lopp som vanns av Leonas Sami senast. Han blir troligen över från start men om Jorma Kontio kan ta sig ut i andraspår omgående eller om han kan få en invändig löpning och en eventuell lucka till slut så kan han vara intressant här.

Min Vinnare: 7 Bossy Alley
Spets efter 500m: 2 Ingo
Skrällen: 1 Deux En Un
Ranking: A 7,3 B 2,6,1,12,4,9,5,8 C 10,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 6 i Meeting 1 över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Ronaldo Malibu som är en finsk häst som övertygat hemma i Finland. Han kommer till den här starten med två raka segrar och i den senaste starten fick han lite press i omgångar men han gick sedan undan på ett bra vis till seger ändå. Nu är det debut i ny regi för Mika Forss och han kan öppna fort så kan han nå ledningen så tror jag han har god chans att ta en ny seger. Det är dock inte säkert att han kommer till täten men om det inte blir spets så tror jag han kan få en fin löpning i den främre träffen och får han spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 8 Bo C. som satt långt ner i kön men han flög fram över upploppet och fångade in sitt motstånd till seger kort före mål senast vara tänkbar. Dåligt läge här men den långa distansen är en fördel och strular det inte alltför mycket med positionerna så kan han bli farlig den sista biten, 1 Remarkable Feet har gjort två bra insatser efter en tids frånvaro. Han kan öppna hyggligt men innerspåret på Eskilstuna bakom bilen är inte det bästa och jag tror inte han kan hålla någon ledning men skulle det lösa sig med en lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering, 5 Rocky Tilly drar en del streck eftersom han vann relativt enkelt från ledningen senast men jag tror inte han når spets nu så han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 3 Ronaldo Malibu
Spets efter 500m: 3 Ronaldo Malibu
Skrällen: 6 Pikachu Face
Ranking: A 3 B 8,1,4,5,6,9,7,12 C 10,2,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming