DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad Lördag 4/7

DrTrav - 1 Juli 2020 - 18:22

På lördagen så avgörs V75 tävlingarna i Halmstad. Det är en Jackpot på 55 miljoner kronor som kryddar omgången. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med en spik. 2 Unoicsdue Gnafa i den första avdelningen.

V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Avd 1: 2 Unoicsdue Gnafa
Avd 2: 4,5,6
Avd 3: 6,10
Avd 4: 6,7,10
Avd 5: 4,5,6,12
Avd 6: 2,3,6,8
Avd 7: 1,3,4,5,6,11

1728 rader x 0,50 = 864 kr

DD Tips Halmstad Lördag 4/7
DD-1: 3 Velvet Gio
DD-2: 1,3,4,5,6,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS HALMSTAD LÖRDAG 4 JULI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 3 i Meeting 5 över 2140 meter. Jag har spikat 2 Unoicsdue Gnafa som debuterade i ny regi för Björn Goop i ett långlopp på Bjerke näst senast. Han gick då klart godkänt som trea bakom Tessy d'Ete som vann det loppet. Gången efter det på Åby så tog han omgående hand om ledningen och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Från ett perfekt utgångsläge här så tror jag på tidig ledning och väl i spets så blir han mycket svårslagen. Barfota runt om och jänkarvagn är intressanta ändringar.

Vid gardering kan 4 Exclusive Matter som har radat upp bra prestationer under året vara tänkbar. Han startade så sent som i lördags i Klass II finalen på Bergsåker. Han spurtade då positivt till andrapriset bakom Bordeaux S. som vann det loppet efter en spårsnål resa. Nu är han upp en klass men han kan öppna fort från start men jag tror inte han kan ta en längd på min spik i startögonblicket och skulle han hamna utvändigt så blir det tuffare för honom att vinna loppet.

6 Quick Lane har två segrar på lika många starter i år. Han tog ner den länge ledande Sobel Jasmine och han höll sedan även undan för Vleten Limelight till en knapp seger på Kalmar senast. Han är inte så snabb från start men han tål att göra en hel del grovjobb själv under vägen så klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget. Han kommer att tävla med rycktussar för första gången nu.

Min Vinnare: 2 Unoicsdue Gnafa
Spets efter 500m: 2 Unoicsdue Gnafa
Skrällen: 3 Mamba
Ranking: A 2 B 4,6,5,9,3,1,7,11 C 8,12,10

V75-2
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 5 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Newport Beach är en tysk segerstaplare som har vunnit 8 av 11 starter hittills. Vid vinsten senast i Hamburg så gick han i tredjespår de sista 700 meterna och tuggade ner sitt motstånd till seger. Han är inte snabb från början men han är väldigt stark och har bra uthållighet så den dryga distansen nu ska passa honom bra. Hittar Peter Ingves rätt väg här så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in. Han har gått med öppet huvudlag tidigare men nu blir det troligen ett norskt.

5 Matteo har vunnit 6 av karriärens 8 starter. De gångerna han inte har vunnit så har han blivit tvåa. Senast var första gången han tävlade barfota runt om och det var samtidigt första gången över tre varv. Han var nedsatt av en halsinfektion den gången så han gjorde det väldigt bra som blev tvåa bakom Rackham. Han blev behandlad efteråt och man siktade mot finalerna under Elitloppshelgen fast där kom han aldrig med. Han står perfekt inne i klassen så från stallet har man inte velat starta honom i något vanligt lopp inför det här. Han är kvick iväg så jag tror han tar hand om ledningen till en början och från spets så kan det räcka långt här.

4 Arvid S.H. gjorde en härlig comeback efter en tids frånvaro senast. Han vann då på ett bra vis över 2640 senast så jag tror inte att tre varv ska vara något problem för honom. Från stallet meddelar man att allt har varit bra i träningen inför det här loppet. Ulf Ohlsson upp för första gången och från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin resa och då kan han bli att räkna med när attacken sätts in.

Min Vinnare: 6 Newport Beach
Spets efter 500m: 5 Matteo
Skrällen: 1 Gangnam Style K.
Ranking: A 6,5,4 B 8,10,11,1,2,3 C 12,7,9

V75-3
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 6 Zecchinodoro F.K.S. har gjort det bra i två starter på svensk mark. I debuten så fick han vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Ferrari River och han plockade ner denne men han kunde inte stå emot Louie Brodde som avslutade starkt och han fick även släppa Global Unspoked som spurtade bra på open stretchen förbi sig så det slutade med en tredjeplats.

I den efterföljande starten så satt han i andra utvändigt innan han vreds på till attack och då forcerades han till spets in i den sista kurvan och sedan så vann han på ett bra vis före en duktig Guillaume Boko. Kan Peter Ingves slinka ner i en hygglig position innan han sätter in attacken så kan han bli farlig den sista biten. Det blir helstängt huvudlag för första gången i nuvarande regi och han får gå med skor bak den här gången.

10 Man At Work var strålande bra vid vinsten i finalen i Silverdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han bombade då på till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann han sedan på ett mycket bra vis på 11,0 över full distans. Senast i Kalmar så fick han vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Hill Street och han tog ner denne men han kunde inte stå emot Zap Di Girifalco som hade liftat med där bakom så det slutade med en andraplats. Jag tror det kan bli bra tempo på loppet och skulle det bli så kan Jorma Kontio dra fördel av det och då kan han bli svår att stå emot till slut.

I övrigt kan 4 Gustafson som har varit borta från tävlingsbanorna länge vara tänkbar. Han var ute i ett kvallopp nyligen och gjorde det mycket bra där på en fin tid. Han är startsnabb och kan Rick Ebbinge trycka sig till ledningen så körs han nog i den positionen så länge lampan lyser men det är inte säkert att det lyckas för 5 Only One Winner som har spåret utanför gillar också ledningen så det kan gå undan den första delen av loppet och blir tempot för högt så blir det svårt att hålla undan till seger.

5 Only One Winner drar en del streck. Han gjorde det bra vid två raka spetsvinster innan den senaste starten. Han fastnade då med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av From The Mine. Kommer han till täten utan att behöva bruka alltför mycket krafter så kan det räcka en bit här men han ratas på systemet.

Min Vinnare: 6 Zecchinodoro F.K.S
Spets efter 500m: 4 Gustafson
Skrällen: 3 Roofie
Ranking: A 6,10 B 4,5,3,1,9,7,2 C 8,12,11

V75-4
Wången Cup, Final - STL Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Princess Kloster stressade upp sig och galopperade senast. Hon gick dock riktigt bra efter galoppen och räddade femteplatsen i ett V86 lopp på Vaggeryd som vanns av Zuleika Font. Hon var duktig när hon plockade ner sitt motstånd till seger för tre starter sedan. Hon är inte så snabb från början men kan Victor Rosleff se till att hålla henne i rätt gångart så har hon en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

7 Ies Juvel har gjort två starter efter lång frånvaro. Hon höll starkt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Zante Grif efter en tuff resa senast. Från stallet så tror man att hon är nära toppformen och hon kan öppna bra vid laddning så det var synd på ett spår långt ut här. Hittar Mats E Djuse som kör hästen här ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden här.

10 H.P.R.Dominica kom helt fel på det senast men samtidigt så hade hon inte heller sin bästa dag så det loppet kan vi glömma. Hon var väldigt bra när hon trummade på i ett högt tempo i ledningen till seger för fyra starter sedan. Nu startar hon tätt och kan Ludwig Wickman som sitter i vagnen bli fint framdragen under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det bli en en ny vinst.

13 Make More Cider har en del anhängare. Hon har tagit nästan alla sina tidigare segrar från ledningen så hon har helt fel läge här. Får hon gå med i bra ryggar så kan hon ha vissa möjligheter här men att hon ska vinna loppet det tror jag blir tufft så hon rankas ner en del.

Min Vinnare: 6 Princess Kloster
Spets efter 500m: 8 Edrica
Skrällen: 2 Bring Me Money
Ranking: A 6 B 7,10,12,9,3,13,8,2 C 5,1,4,11,15,14

V75-5
STL Diamantstoet, Försök 2 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Hossiana Boko tog hand om ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen näst senast. I finalen av Bronsdivisionen i lördags så försvann hon med galopp. Hon är en utpräglad frontrunner som nu får Björn Goop i vagnen för första gången och skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i ledningen så kan hon bli svår att fånga in. Litet frågetecken för distansen som hon aldrig varit ute på tidigare dock så jag vill ha med ett par hästar till.

12 Princess S.W. är en härlig märr som har tagit 11 segrar på 20 starter. Hon tog ner Irish Steel i en tät slutduell till seger på Jägersro näst senast. Senast så drog hon tåget i tredjespår med varvet till mål innan hon landade utvändigt om den ledande Karamel Hill in i slutsvängen och från den positionen så höll hon sedan okej som fyra. Läget nu är iskallt men vid klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så gör hon inte bort sig.

4 Aura S.L.har inte fungerat på sistone. Den dryga distansen ska inte vara några problem och spåret här blev perfekt. Jorma Kontio har kört henne en gång tidigare och då blev det seger. Nu ska hon tävla barfota runt om och det tror tränare Jerry Riordan kommer att fungera bra så kan hon hålla ihop aktionen så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering här.

5 Arbiggan var duktig vid vinsten över den dryga distansen för tre starter sedan. Senast så satt hon djupt ner i kön och trots en stark avslutning så kunde hon inte ta så mycket så det slutade bara med en sjundeplats i ett lopp som vanns av Karamel Hill. Hon kan öppna fort och Rickard Svanstedt kör gärna i ledningen om hon kommer till täten men det är tveksamt om hon kan hålla ut tipsettan men annars kanske det är ledigt i vinnarhålet och då kan hon vara intressant med en eventuell lucka till slut. Jänkarvagnen åker på nu.

Min Vinnare: 6 Hossiana Boko
Spets efter 500m: 6 Hossiana Boko
Skrällen: 10 Darshana
Ranking: A 6 B 12,4,5,10,9,7,1,3 C 11,2,8

V75-6
STL Gulddivisionen - STL Open, försök 4 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Velvet Gio har varit bra en längre tid utan att få sätta nosen först. Han hade inte ätit eller druckit bra inför starten i Östersund senast men insatsen var ändå riktigt positiv när han blev tvåa bakom Handsome Brad. Nu har han fått ta igen sig och ladda batterierna en månad. Trevligt utgångsläge och han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb under slutrundan så han ska räknas tidigt här.

2 Very Kronos försvann med en startgalopp i finalen av Silverdivisionen som Man At Work vann från ledningen under Elitloppshelgen för tre starter sedan. Gången efter det så provade han lyckan i Jämtlands Stora Pris. Där slog han lite i underläge fast avslutningen var riktigt stark och han kom i mål som trea bakom Handsome Brad som drog det längsta strået i det loppet. Senast på Solvalla kom han till ledningen smärtfritt och vann lätt. Han är inte att lita på och det tar lite tid att få hårdhet och växa in i den högsta klassen men får han ett passande lopp så är han med och utmanar om segern.

6 Cyber Lane vann i årsdebuten för fyra starter sedan i det sista steget. Han har vikit ner sig från ledningen två gånger i rad. I Östersund gjorde han ett av sina sämsta lopp i karriären för han kastade in handduken tidigt trots att det inte var ett högt tempo. Från stallet har man kollat upp honom utan att hitta några fel. Med den startsnabbheten han besitter så kan det bli tidig ledning och slipper han alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en seger. Det blir barfota runt om för första gången sedan oktober 2018.

8 Milligan's School spurtade vasst till andrapriset bakom Heart Of Steel i Copenhagen Cup näst senast. Gången efter det så var han ute i ett litet fält på Rättvik och då kom han med en rykande avslutning och fångade in Mellby Free som satt i ledningen till seger. Kan Ulf Eriksson hitta ner i en hygglig position innan han sätter in attacken så kan han med en liknande spurt här bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 3 Velvet Gio
Spets efter 500m: 6 Cyber Lane
Skrällen: 5 Ragazzo Da Sopra
Ranking: A 3 B 2,6,8,4,5,1,9 C 10,7,11,12

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Ivory Di Quattro kom med fyra raka segrar inför starten i Harper Hanovers lopp på Solvalla under Elitloppshelgen näst senast. Där gjorde han ett superlopp och fick endast se sig slagen av en för bra Moni Viking. Senast på Vaggeryd så fick han vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Velten Versailles och han hade inga problem med att plocka ner denne i den sista kurvan och ta över ledningen. Han såg då ut att gå mot en ny seger men då kom The Real Star med en härlig avslutning och fångade in honom till seger kort före mål. Slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet den här gången så kan han blanda sig i segerstriden.

11 Southwind Queen är en härlig märr som verkligen vet var mållinjen ligger. 25 segrar på 39 starter har det blivit. Hon kom med en rykande avslutning till seger senast. Hon är vass om hon får gå med i en vettig rygg och om hon får spara speeden fram till upploppet så får hon lite draghjälp och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

5 Ingo är startsnabb och han trivs väldigt bra i ledningen. Han kommer från en färsk seger från ledningen i ett V75 lopp i Kalmar nyligen. Skulle Christoffer Eriksson komma till täten på nytt så stiger hans chanser här men skulle det istället vankas svar i kampen om ledningen så blir det svårare för honom att vinna loppet.

1 Velten Versailles provade att ta emot tipsettan med varma servetter från ledningen senast men det hade han inte mycket för och han var slagen redan i den sista svängen. Tveksamt om man testar i ledningen den här gången med tanke på den sämre insatsen senast men det kan lösa sig bra ändå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

6 Franklin Face galopperade från start senast men han kom tillbaka bra och räddade femteplatsen i ett lopp som vanns av Ingo från ledningen. Felfri nu så är han startsnabb men han kommer knappast till spets av egen kraft men det kan gå undan den första biten så han kanske kan köra till och ta över täten i ett andra skede. Stämmer det med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering här.

3 Lord Flax har inte startat sedan oktober ifjol. Efter ett så långt uppehåll så är han svårbedömd men kan Niclas Benzon som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet och då kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 4 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 5 Ingo
Skrällen: 3 Lord Flax
Ranking: A 4,11 B 5,1,6,3,7,9,12 C 10,2,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming