DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Romme 17/4

DrTrav - 17 April 2022 - 01:34

V75 racet under påskhelgen ska avslutas och det med en multi jackpot där vi har hela 45 miljoner att spela om. Omgången arrangeras av Dalatravet och närmare bestämt på Rommes travoval. Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 3 L.Q.Widde i den fjärde avdelningen och 12 Phoenix Photo i den sjunde avdelningen.

V75 Tips Romme Söndag 17/4
V75-1 1,2,3,5,7
V75-2 1,2,6,7,9,11,12,14
V75-3 2,5,6,9
V75-4 3 L.Q.Widde
V75-5 4,5,9,11,12
V75-6 2,3,4
V75-7 12 Phoenix Photo

2400 rader x 0,50 = 1200 kr

DD Tips Romme Söndag 17/4
DD1: 2,3,4
DD2: 12 Phoenix Photo

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m volt
5 No Doubt står bra inne i loppet och vann senast comeback på enkelt sätt från spets. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad. Distansen är ett plus även om utgångsläget såklart inte är optimalt. Men No Doubt är stabil i volten och får bara Emilia Leo iväg No Doubt från start är man given i segerstriden. Förstahäst i ett öppet lopp på förhand.

7 Velten Swarovski är en fin travare som nu kliver upp i klass, men hästen har visat kunnande som kommer duger bra även i klass-l. Att man dessutom får tävla med körspö idag känns som en fördel för Velten Swarovski som är mer stark. Kort distans kanske inte är optimalt men kapacitet och styrka finns för att vinna från dödens.

Framhåller även 2 Wingait Henke. Detta är en individ som inledde sin tävlingskarriär med fyra raka segrar och han spåddes en ljus framtid av många. Men en sjukdom under förra året satt lite grus i maskineriet och utvecklingen stannade av en aning. Men nu har han fått starta på under vintern och Wingait Henke komme allt mer och mer för varje start. Inför idag har man två raka segrar på kontot och formen är på topp. Wingait Henke är kvick iväg från start och trots spår två i volten är han min troliga ledare av loppet initialt. Väl i ledningen över kort distans är han hästen att slå.

3 Hazyshadeofwinter kommer med bra form och har stått för fyra gedigna insatser på slutet, vilket har resulterat i en seger och fyra pallplatser. Hazyshadeofwinter står bra inne i loppet och trivs över kort distans.

Min Vinnare: 5 No Doubt
Spets efter 500m: 2 Wingait Henke
Skrällen: 3 Hazyshadeofwinter
Ranking: A 5,7,2 B 3,1,6,11,4,10, C 8,12,9

V75-2 2140m volt
1 Succession har nu fått två lopp i kroppen. Senast stod han för en stark prestation, då gick Succession sista varvet på 1,11 från köposition. Succession är kvick iväg från start och från bricka ett lär Örjan Kihlström få iväg henne på ett bra sätt. Håller man upp innerspåret vilket jag är inne på så ar detta hästen att slå för övriga. Succession vann enda gången hon körts i ledningen tidigare, det var i debutloppet.

2 Beawinner har nu två lopp i kroppen och har även hon stått för bra prestationer båda gångerna. Senast vann hon enkelt från ledningen, och har även visat sig kunna öppna kvickt från snäva utgångslägen. Nu från bricka två lär Beawinner kunna få en bra start och i ett lopp där jag kommer gardera är Beawinner given på kupongen.

7 Cigars Eagle Owl har varit ute på V75 en längre tid nu och även om det blev galopp kort efter start senast så har Cigars Eagle Owl imponerat på mig. För två starter sedan höll hon bra från ledningen och idag står hon perfekt inne i loppet och har fått ett spännande springspår. Till endast 7% är detta min skräll.

11 Modern Times har lopp i kroppen nu och vi vet att kapacitet finns i hästen. Hon var bland annat fyra i Breeders’ Crown förra året. Spännande är det också att det nu är anmält barfota runt om.

Min Vinnare: 1 Succession
Spets efter 500m: 1 Succession
Skrällen: 7 Cigars Eagle Owl
Ranking: A 1,2,7 B 11,6,12,9,14,7,13,4 C 8,3,15,5

V75-3 2140m auto
6 Who’s Who känner vi alla till, han är en häst som tillhör eliten i Sverige. Han vann även sin årsdebut enkelt från ledningen. I den efterföljande finalen slutade han tvåa bakom Stoletheshow. Nu med två lopp i kroppen bör formkurvan vara nära toppen och sett till hans kunnande och kapacitet är han ett givet segerbud. Dock startar han med ett spår en bit ut vilket gör att Who’s Who riskerar att få göra en en del jobb på egen hand idag och det känns givet att gardera på förhand då motstånd inte saknas.

2 Milligan's School fick ett omöjligt lopp senast när han fick göra jobbet i dödens i högt tempo. Den insatsen är bara att lägga till handlingarna och är inget som Milligan's School ska bedömas på. Idag startar han med fina förutsättningar, han är kvick iväg från start och skulle Ulf Eriksson sitta i spets efter en bit bakom Milligan's School så vet vi att han höjer sig i den positionen. Dessutom är det anmält barfota runt om vilket är ett plus. Endast 12%.

Måste även nämna 9 Spickleback Face som trots bricka nio bakom bilen skulle kunna få ett passande lopp idag. Detta är en häst som visat en härlig utvecklingskurva på slutet och som för Daniel Wäjersten gått från klarhet till klarhet. Senast vann han Gulddivisionen från dödens vilket var imponerande och skulle det bli tempo på tillställningen här kommer Spickleback Face ha en tung polett sparad tillslut.

Min Vinnare: 6 Who’s Who
Spets efter 500m: 2 Milligan's School
Skrällen: 2 Milligan's School
Ranking: A 6,2 B 9,5,12,4,8,1 C 7,3,10,11

V75-4 2140m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 3 L.Q.Widde. Detta är en segervan herre som vet vart mållinjen befinner sig. L.Q.Widde har tolv segrar på sina 14 starter i livet och har aldrig varit sämre än tvåa i mål. I den senaste starten vann han enkelt från ledningen efter att dragit på i ett jämnt bra tempo. Det mesta talar för att vi kommer få se en repris idag. L.Q.Widde är den troliga ledaren av loppet och tränaren Jörgen Westholm är skicklig på att köra på klockan som det heter. Även om motståndet är tuffare idag så vet Westholm vart han har sin häst och precis hur han ska köra i spets för att ha så stora seger möjligheter som möjligt. Kapacitet och form är på topp och när dessutom utgångsläget är tilltalande kommer jag spika trots hög procent.

Motbud
13 Norrlands Scott har svarat för två bra prestationer på slutet. Toppformen är i antågande nu och det är dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande. Addera därtill Björn Goop i vagnen talar mycket för att Norrlands Scott är dagens främsta utmanare till min spik. Han kommer dock behöva göra en hel del jobb på egen hand men faller balans förändringen väl ut kommer Norrlands Scott vara långt framme när mållinjen närmar sig.

14 Mjölner Spik imponerade vid segern direkt i årsdebuten. Nu har man lopp i kroppen och formkurvan kommer vara framflyttad ytterligare. För den som väljer att gardera bredare på V75 idag ska man inte nonchalera Mjölner Spik.

Min Vinnare: 3 L.Q.Widde
Spets efter 500m: 3 L.Q.Widde
Skrällen: 13 Norrlands Scott
Ranking: A 3 B 13,14,4,7,6,5,9,12,2 C 10,1,11,15,8

V75-5 2140m auto
4 Brasco Brodde gjorde comeback i den senaste starten och stod då för en klart godkänd insats. Nu med den genomköraren i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en hel del tills idag. Till dagens start kommer man även växla upp utrustningsmässigt, Brasco Brodde är anmäld barfota runt om och med amerikansk vagn vilket är spännande. Brasco Brodde kan öppna bra från start och är min troliga ledare av loppet. Faller sen utrustning förändringarna väl ut detta sen hästen att slå för övriga.

9 Nils Zonett är en välstammad herre som är under kraftig utveckling. Mamman heter Alvina Zonett och pappan är ingen mindre än Muscle Hill. I den senaste starten vann han enkelt. Kapaciteten är hög hos Nils Zonett och även om motståndet är tuffare idag ska han räknas tidigt.

12 Ruger är en fyraåring som besitter hög kapacitet. Utgångsläget idag är dock inte det bästa men han kommer med sex segrar på sina sju senaste starter. Visst är han beroende av lite tur längs vägen idag men skulle tempot bli uppskruvat från start kommer det gynna Ruger som passerar många tillslut.

Nämner även 5 Fly Fly My Dream som visade bra form efter galopp senast, klockan stannade på 13,3 i 2300m i mersmakande stil. Även om han inte är helt att lita på så skulle en felfri Fly Fly My Dream idag kunna utmana om både ledningen från start och segern tillslut. Endast 7% och tidig vid gardering här.

Min Vinnare: 4 Brasco Brodde
Spets efter 500m: 4 Brasco Brodde
Skrällen: 12 Ruger
Ranking: A 4 B 9,12,5,11,1,3,8,10 C 2,7,6

V75-6 2140m auto
4 Epimetheus är jämn och säker i sina prestationer och håller alltid en hög högsta nivå. Under fjolåret kvalade han in till både Sprintermästaren och finalen av Breeders Crown vilket säger en hel del om hästens kapacitet. I den senaste starten handlade det om årsdebut efter ett längre uppehåll. Men Epimetheus visade ingen ringrost, utan vann direkt på bra sätt. Nu med lopp i kroppen bör dessutom formkurvan var framflyttad ytterligare och även om han riskerar att få göra en del grovjobb på egen hand idag så är Epimetheus mitt förstaval i loppet.

3 Strong Heartbeat inledde året på ett övertygande sätt med två raka segrar. Dock är formen nu aningen svårbedömd efter att haft det lite struligt i de två sistnämnda starterna. För två starter sedan tröttnade han från ledningen och senast blev det galopp i ingången av sista sväng. Kapaciteten hos Strong Heartbeat är hög men det gäller att han får till det idag för att han ska vara segeraktuell. Utgångsläget är tilltalande och hittar han tidigt till spets är han sen hästen att slå för övriga.

Skrällen är 2 Young King som i den senaste starten avslutade rappt efter sen lucka bakom Bugatti Miles. Utgångsläget idag blev perfekt och Young King skulle kunna vara den som får loppet om de två ovan nämnda kör aningen för mycket emot varandra. Till 7% är Young King spännande.

Min Vinnare: 4 Epimetheus
Spets efter 500m: 3 Strong Heartbeat
Skrällen: 2 Young King
Ranking: A 4,3 B 2,1,8,7,12,9 C 5,6,10,11

V75-7 2140m auto
I den avslutande avdelningen på V75 kommer jag ta ställning och spika 12 Phoenix Photo. I med att min andra spik på V75 är hårt betrodd vill jag skapa potential i min kupong och gå emot den stora favoriten 6 Unico Broline. Phoenix Photo har tre segrar på sina fem starter i år och har inte missat pallen någon gång. Kapaciteten hos Phoenix Photo är mycket hög, han håller dessutom toppform för dagen. Enligt tränaren Svante Ericsson som kanske är den hetaste tränaren i landet för dagen när det gäller form på sina hästar, så sa han att Phoenix Photo gjorde sitt bästa lopp senast. Då besegrade man också värsta motbudet Unico Broline. Han går från alla positioner och även om utgångsläget såklart inte är optimalt här kan skickliga kusken Örjan Kihlström välja lite hur han vill lägga upp loppet. Antingen utnyttjar Örjan hästen styrka och kör fram tidigt eller så låter han de andra hålla uppe tempot i loppet och utnyttjar istället Phoenix Photos speed tillslut. Med bara lite klaff längs vägen idag så känns segerchansen högre än de 19% han är spelad till i nuläget. Jag spikar.

Motbud
6 Unico Broline har visat fin utveckling under vintern och ser bättre och bättre ut för varje start. I den senaste starten fick man göra jobbet ute i tredjespår i silverfinalen, insatsen var imponerande och Phoenix Photo fick verkligen bekänna färg för att hålla undan den gången. Idag är utgångsläget bättre och Unico Broline är kvick iväg från start. Hittar man till ledningen tidigt och få bestämma tempo en bit kommer Unico Broline bli svår att ta sig förbi. Men som stor favorit på V75 och med konkurrenter som kommer ladda iväg från start så kommer jag prova att gå emot idag.

Nämner även 8 Cicero T.G. som gjorde årsdebut på Jarlsberg senast och visade där att han var väl förberedd inför den uppgiften. Det blev en enkel seger på bra sätt och på en fin tid. Detta är en häst som tränaren Magnus Teien Gundersen håller högt men som idag fått ett tufft utgångsläge. Men skulle det lösa sig bra för Cicero T.G. finns både fart och kapacitet. Ska inte nonchaleras av den som gardera.

Min Vinnare: 12 Phoenix Photo.
Spets efter 500m: 6 Unico Broline
Skrällen: 8 Cicero T.G.
Ranking: A 12 B 6,8,4,3,7,1,5 C 2,10,9,11

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav