Sport och matcher på TV idag

Välkommen till vår unika TV-guide för sport och evenemang på TV. Här visar vi alla matcher som sänds på TV inom de mest populära sporterna och ligorna i Sverige. Vi visar bland annat fotboll, ishockey, handboll och tennis i vår guide.

Guide för sportevenemang på TV idag

Rekatochklart.com erbjuder en TV-guide för sport på TV som är unikt framtagen för läsarna på sajten. Guiden täcker ett stort antal sporter och ligor, och uppdateras per automatik så fort att en ny match blir officiell. När en match börjas spelas så försvinner den också från schemat vilket gör guiden alltid aktuell för dig som besöker den.

Dessa ligor och sporter finns i guiden

TV-guiden består i nuläget av sporterna ishockey, fotboll, handboll, tennis och amerikansk fotboll. Den innehåller alla matcher i de större ligorna med intresse från svenskarna, som antingen sänds på klassisk TV eller streaming. I framtiden är tanken att utveckla guiden med ännu fler sporter och ligor, så att man oavsett intresse kan hitta sin match att följa och se på TV.

Sortera på sport eller liga

När du besöker guiden så behöver du inte lägga tid på att bläddra mellan alla sporter och ligor. Istället kan du filtrera på antingen en sport eller liga för att endast få fram matcher som är relevanta för dig. Det gör att du sparar tid och kan hitta din TV-kanal för din match på nolltid, vilket gör vår TV-guide unik i sammanhanget.

Både TV-kanal och alternativ för streaming visas

För varje match så visas det givetvis vilken TV-kanal som har rättigheterna till sändningen. Men för dig som inte har tillgång till en TV så visar vi också alternativ för streamingen genom antingen tjänster som Viaplay eller streaming hos spelbolag. Just livestreaming är något som ständigt ökar i Sverige och ett allt större resande i kombination med den tekniska utvecklingen har gjort att fler väljer att se sina matcher från mobil, dator eller surfplatta.