Fotboll på TV idag

Välkommen till Rekatochklarts TV-guide för fotboll på TV. I vår guide hittar du samtliga fotbollsmatcher som sänds på TV, vilken tid och vart du kan streama matchen om du saknar tillgång till en TV. Guiden visar fotbollsmatcher från världens alla hörn och från många olika ligor.

Guide för fotbollsmatcher på TV

Rekatochklart.com har tagit fram en unik TV-guide, som enligt oss, är den klart bästa i Sverige. I guiden hittar du aktuella matcher som spelas i närtid och du kan välja på sporterna fotboll, ishockey, handboll, tennis, amerikansk fotboll eller basket. Vi har också planer på att i framtiden lägga till ytterligare sporter efter önskemål från våra användare, sporterna vi diskuterat är bland annat padel, motorsport och skidor. 

Guiden visar förutom själva matchen också vart du kan se den på antingen TV eller streaming, om matchen både sänds på TV och stream så visar vår guide båda alternativen. Den visar också matchtid och tar automatiskt bort matchen från schemat efter att den startat vilket gör att guiden alltid är aktuell.

Se på fotboll när du är på resande fot

Om du är på resande fot och inte har tillgång till en klassisk TV så kommer vår guide direkt till användning då den visar vart du kan streama matchen från mobil, dator eller surfplatta. Vi visar både traditionella tjänster som CMore, Discovery+ och Viaplay men också spelbolag som sänder matcherna. Just spelbolag och matchsändningar har ökat i en snabb fart, från början hade spelbolagen endast rättigheterna till ett fåtal matcher i mindre sporter och ligor i andra länder. Idag ser det helt annorlunda ut och de stora spelbolagen som Unibet visar fotbollsmatcher från nästan alla ligor förutom Premier League, Champions League och ett fåtal andra ligor. Du kan däremot se såväl Bundesliga, La Liga, Serie A och en rad andra ligor hos spelbolaget Unibet.

Kraven för att se matcher hos spelbolag

Spelbolagen som sänder matcherna från de stora ligorna ute i Europa ställer väldigt enkla krav på dig som vill få tillgång till sändningen. Olika spelbolag har olika riktlinjer, men rent generellt så brukar man kräva att du har ett konto och minst en krona på ditt spelkonto får att kunna se matcherna. Alternativt att du inom de senaste 48 timmarna har lagt ett spel på spelbolaget. Det gör det hursomhelst till ett ekonomiskt fördelaktigt vis att se matchen om du inte vill lägga pengar på ett dyrt abonnemang hos en klassisk leverantör.

Allsvenskan på TV

För att kunna se Allsvenskan i Fotboll så krävs det dock ett klassiskt TV-avtal eller abonnemang hos Discovery+. Inga spelbolag har i dagsläget rättigheterna för att sända ligan, troligtvis eftersom intresset är så högt i Sverige vilket i sin tur gör rättigheterna väldigt dyra.

I vår guide visar vi samtliga matcher från Allsvenskan och vart du kan se dessa. I enstaka fall så sänder även en vanlig betalkanal matcherna som gör att även fler utan Discovery+ kan se vissa matcher i Allsvenskan.