Bet Builder och Skapa ett Spel

BONUSGUIDE FÖR NYA KUNDER
Regler & villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt. 18+

Bettingsidor med Bet Builder och Skapa ett Spel

Bet builder är ett relativt nytt fenom inom spelvärlden där spelbolagen ger spelarna chansen att skapa ett eget spel eller bygga ett eget spel eller bet om man översätter det direkt från engelska. Det här är en spelform som blivit väldigt populär inom betting och många spelare uppskattar möjligheten att få skapa helt egna och unika kombinationsspel. Skillnaden mellan bet builder och vanliga flervalsspel och kombinationsspel är att de vanliga spelen inkluderar flera olika matcher med ett spel per match. Med bet builder kan du om du vill skapa olika kombinationer och flera olika spel på samma match.

Betting på fotboll med Skapa ett Spel

Bet builder och skapa spel är främst en fotbollsprodukt men kommer i framtiden även lanseras för många andra sporter. På fotbollsmatcher kan du nu skapa egna spel och marknader och kombinera dessa för att få upp ditt odds. Det här på en och samma match. Du kan välja att kombinera de spel som bolagen redan erbjuder men nu även skapa egna spel för exempelvis inkast och frisparkar. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som älskar höga odds och fotboll.

Bettingsidor med Skapa ett Spel

Idag erbjuder många olika spelbolag och bettingsidor tjänsten skapa ett spel och bet builder. Det här är två olika namn för samma sak. Även bygg ett spel används ibland som benämning för den här tjänsten.Vi listar de spelbolag som erbjuder bet builder i vår bonusguide ovan. Det här är spelbolag som alla har svensk spellicens och som är trygga och säkra att spela hos.

Bästa spelbolagen för Bet Builder och Skapa ditt Spel

Vår bonusguide inkluderar de bästa spelbolagen och bettingsidorna som erbjuder bet builder och skapa spel. Det här är Sveriges bästa bonusguide för bet builder. Alla spelbolag som listas har svensk licens och är stora seriösa bettingsidor som går att lita på och erbjuder en konkurrenskraftig bet builder-produkt. Välj det spelbolag som passar dig bäst och passa på att ta del av deras startbonusar och odds bonusar.

Flervalsspel och Kombspel

Kombspel, eller kombinationsspel som det även kallas, och flervalsspel är multiplar och spel som liknar skapa spel och bet builder. Det är dock inte samma sak. När man som spelare bygger ett spel via bet builder och skapa spel på olika bettingsidor gör man det oftast på en och samma match. Flervalsspel och kombspel inkluderar alltid fler än en match. Ofta många olika matcher. Exempel på olika flervalsspel är dubblar, tripplar, fyrlingar, femlingar och så vidare.