Stryktipset Tips 21/1 2023

Publicerad på 20 Jan 2023 - 19:37

Aston

Aston

Jan Wickberg

20 Jan 2023 - 19:37

Ett lurigt stryktips väntar oss denna vecka där många av matcherna känns ovissa. Lutar därmed åt att det kommer bli bra utdelning trots att det inte är någon jackpot. Även måltipset, fullträff och Big 9 ser kluriga ut precis som det ska vara. Vi kan notera att även Premier League lagen börjar utnyttja transfer-fönstret. Inga riktiga knallar än mer än Chelseas kapning av ukrainaren Mykhailo Mudryk som man hostade upp hiskliga £89m för. Kan jämföras med Leandro Trossard som Arsenal i stället vände sig mot och fick gör £21m. Vi vill också nämna Wout Weghorst till Manchester United på lån och Chris Wood som lämnar bänken i Newcastle för startplats? i Nottingham. Vinkla persiennerna och upp med rullgardinen så kör vi!

STRYKTIPSET 2022-01-21 15:59

Match 1
Crystal Palace - Newcastle 2
(TTT 0-0-10)

Tolfteplacerade Crystal Palace var på väg mot tredje raka utan nätkänning när Michael Olese smekte in en frispark i 90+1 mot Manchester United. Det räckte inte för tre poäng men en pinne in på kontot och förlustsviten bruten kan vara värt en hel del. Har generellt haft svårt med målskyttet under säsongen och snittar inte ens en balja per match. Lider lite av det faktum att anfallarna är lika varandra och ingen som sticker ut eller kan hoppa in och förändra en matchbild. Inga avbräck framåt då skadorna som finns i truppen är på försvarsinriktade pjäser som Joachim Andersen, Nathan Ferguson och James McArthur. Newcastle har bara serieledande Arsenal och Manchester-lagen City och United före sig i tabellen. Tio segrar, åtta oavgjorda och en förlust är fina siffror. Såg senast ut att gå mot tredje raka krysset när Alexander Isak enkelt knoppade in segermålet precis före fulltid. Får se om det räcker för en startplats här för svensken i kamp med Callum Wilson. Brassen Joelinton, som nyligen åkte fast för rattfylla, verkar ha fullt förtroende från klubben och manager Eddie Howe då han inte är internt avstängd. Skador på Matt Target, Emil Krafth, Paul Dummott, Bruno Guimaraes och Jonjo Shelvey. Bortalaget favoriter men på större system bör man ta med krysset då Palace har hemmaplan och Newcastle har svårt att sätta in stöten ibland.

Match 2
Leicester - Brighton 2
(TTT 0-0-10)

Förväntade topplaget Leicester är uppe i fyra raka förluster och bara två poäng från jumbopositionen. Förlorat hemma mot Fulham och borta mot Nottingham och även åkt ur EFL cup mot Newcastle. Samtliga gånger lämnade man planen utan nätkänning. I förra årets sista match mot Liverpool gjorde man tre mål men tyvärr var två av dem i fel bur. Behöver få in folk både framåt och på målvaktsposten. Vi ställer oss också frågan hur säkert manager Brendan Rodgers kan känna sig. Hoppas här ha trion James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall och Ayoze Perez åter efter skador men Ryan Bertrand, Justin James, Jonny Evans, Boubakary Soumare och Ricardo Pereira ser alla ut att missa åter. I Brighton är det muntra miner efter tre segrar på de fyra senaste. Efter fyra målrika matcher (cupen inräknad) fick man senast hålla nollan mot Liverpool. Solly March var matchens lirare med två mål och en assist. Danny Welbeck, som nu mera fått ge plats åt unge Evan Ferguson i startelvan, hoppade in och punkterade matchen tio minuter från slutet. Har bara Jakub Moder skadad. Leandro Trossard har flyttat till Arsenal, det var dock väntat då han varit uppsatt som "skadad" på slutet. Roberto De Zerbis manskap vårt förtroende här och Brendan Rodgers får foten?

Match 3
Southampton - Aston Villa X
(TTT 4-1-5)

Efter sex raka nederlag i ligan tog Southampton en brottartung seger senast mot bottenkonkurrenten Everton. Hamnade i underläge men vände genom två mål av lagets stora stjärna James Ward-Prowse. Vi hade det lite på känn då man innan besegrat Crystal Palace och Manchester City i cuperna. Får nu se om man kan hålla ångan uppe och ta fjärde raka (om vi räknar med cupmatcherna). Nya duon Mislav Orsic (Dinamo Zagreb, a) och Carlos Alcaraz (Racing Club, m) hoppas båda få starta här men kanske får inleda på bänken. Sena tester på Alex McCarthy (mv), Armel Bella-Kotchap, Juan Larios och Theo Walcott som alla dragit med skador men är på väg tillbaka. Valentino Livramento får vänta längre på att medverka. Aston Villa på elfte plats tog en tursam seger mot Leeds senast i ligan efter debaclet i cupen mot Stevenage. Fick både Lucas Digne & Ollie Watkins skadade men Watkins ser ut att kunna medverka här. Sedan tidigare är Jed Steer (mv), Diego Carlos, Ludwig Augustinsson, Matty Cash och John McGinn i behandlingsrummet. Får ej använda Jan Bednarek som är på lån från Saints men Leandro Dendoncker är redo efter varit avstängd mot Leeds. Nye anfallaren Jhon Duran (Chicago Fire) ersätter Danny Ings i truppen då denne kritat på för West Ham. Vi tror på en jämn match men båda lagen har kraft att avgöra så om möjligt ta med så många tecken som det går.

Match 4
West Ham - Everton 1
(TTT 8-1-1)

Två lag som verkligen är illa ute i Premier League. Båda lagen under nedflyttningsstrecket och då Southampton vann senast så är det tre lag på 15 poäng. Nu är dock inte allt nattsvart eftersom att det bara är två poäng upp till Leicester på plats 14. Hemmalaget har agerat men inte genom att kicka David Moyes. I stället har man inhandlat Danny Ings från Aston Villa för att få fart i anfallet. Om han hinner bli klar i tid kan han mycket väl starta som central forward och skicka ut Michail Antonio på en kant. Jarrod Bowen passeras då till bänken. Andrekeeper Alphonse Areola, Gianluca Scamacca och Maxwel Cornet dras med skador medan backen Craig Dawson är på väg till Wolves och ställs troligen över här. Everton har inte heller gjort sig av med sin manager, Frank Lampard men det är något dom borde ha gjort för länge sedan. Kunde inte ens besegra jumbon Southampton hemma senast och vilket lag i ligan ska man då lyckas slå? Spelare för spelare är man väl inte sämre än lag som Bournemouth, Leeds eller Nottingham men det behövs få in självförtroende och nya ideer för att rädda den sjunkande ekan. Inga nya spelare in än men man har ögonen på bla Duvan Zapata och Arnaut Danjuma och det känns rätt tänk att förstärka offensivt i första hand. Har James Garner och Andros Townsend på väg tillbaka men Michael Keane & Nathan Patterson kan dröja lite längre. Vi tror mest på Hammers i denna sexpoängsmatch. Ings avgör?

Match 5
Bournemouth - Nottingham 2
(TTT 4-1-5)

Här finner vi två lag som var väntade att hålla till i nedre regionen av Premier League denna säsong. Dom har inte gjort oss besvikna då de är på plats 17 och 13. Även om Bournemouth för tillfället är över nedflyttningsstrecket så håller vi dem som ligans sämsta lag. Målskillnaden 18-41 visar att vi inte är helt fel ute. Om vi räknar inte cuperna så är man uppe i sex raka förluster så formen är minst sagt svag. Bara lyckats näta i en av dessa sex så även The Cherries bör söka efter kraft framåt. Dominic Solanke och Kieffer Moore är två bra anfallare i The Championship men rätt anonyma i Premier League. Till denna match är dessutom Solanke ett osäkert kort med knätrassel. Samma visa för Lewis Cook som också ska testas sent. Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, David Brooks och Junior Stanislas borta sedan tidigare pga skador. Adam Smith åter efter avstängning och målis Neto var tillgänglig senast efter skadefrånvaro. Nottingham på rätt spår med sju poäng på de tre senaste matcherna. Firman Morgan Gibbs-White / Brennan Johnson var framgångsreceptet mot Leicester och även här får de nyckelroller då man har ett ansträngt skadeläge med upp till nio spelare som kan komma att missa matchen. Ryan Yates bör dock kunna medverka men Dean Henderson (mv), Willy Boly, Giulian Biancone, Omar Richards, Moussa Niakhate, Cheikhou Kouyate, Jesse Lingard och Taiwo Awoniyi ser det sämre ut för. Har värvat brassen Danilo Oliveira från Palmeiras och ska enligt uppgift också vara intresserade av Keylor Navas (mv, PSG) och anfallaren Chris Wood som inte kommer få så mycket speltid i Newcastle nu när Alexander Isak är åter. Vi chansspikar tvåan här, kämpa Forest!

Match 6
Birmingham - Preston X
(TTT 5-2-3)

Efter fyra raka förluster har avståndet till nedflyttningsstrecket minskat för Birmingham. Har fortfarande sex poäng till godo men ett trendbrott måste till snarast för att undvika absoluta bottenstriden. Nyförvärven Kevin Long och Reda Khadra har båda debuterat och faktiskt gjort mål för sin nya klubb. Khadra slog till i 2-4 förlusten mot Bristol i ligan medan Long satte avgörande 2-1 målet i cupen mot Forest Green. Khadra var cupstängd men nu tillbaka och kan få starta på topp med Troy Deeney och Tahith Chong om manager John Eustace väljer att bänka duon Lukas Jutkiewicz / Scott Hogan. Skador på Harlee Dean, George Hall, Marc Roberts, Gary Gardner, Jobe Bellingham & Przemyslaw Placheta. Backen Nico Gordon på bänken senast och kanske luftas här. Preston kunde inte följa upp segrarna mot Stoke (liga) och Huddersfield (cup) utan föll pladask med 0-4 mot Norwich. Stod 0-3 på tavlan redan efter en halvtimme och då var det rullgardin ner. Manager Ryan Lowe försökte genom två byten när han skickade in ynglingarna Alvaro Fernandez och Liam Delap men då var det som sagt redan kört. De bör dock få chansen från start här. Kanske även rutinerade Patrick Bauer och Robbie Brady får starta. Troy Parrott och Sean Maguire åter efter skador. Om Ched Evans och Ben Whiteman fixar sena tester är det bara Emil Riis som saknas i Prestons trupp. Här kan det vara en bra ide att gardera upp två opålitliga gäng.

Match 7
Blackpool - Huddersfield 2
(TTT 8-0-2)

Bottenmöte i The Championship mellan två lag som båda är under nedflyttningsstrecket. Blackpool är efter 0-2 mot Watford uppe i 10 raka utan seger. The Seasiders ser inte ut att ha det som krävs för att hålla sig kvar i Englands näst högsta serie. Kommer dock försöka och har plockat in Morgan Rogers (Manchester City, lån) & Josh Bowler (Nottingham, lån). Även tagit in Tom Trybull som senast höll till i Sandhausen. Dessa tre lär inte ha några större problem att slå sig in i startelvan om formen finns. Har sen test på Marvin Ekpiteta. I övrigt är det Jordan Gabriel, Liam Bridcutt, Kevin Stewart, Lewis Fioroni och Keshi Anderson som är skadade. Theo Corbeanu är återlämnad för skadebehandling till ägarklubben (Wolves). Huddersfield inte i urkass form då man har två segrar, ett kryss och en förlust på de fyra senaste. Trots samma siffror för de fyra senaste på bortagräs är man fortfarande ligans sämsta bortlag men kan vid vinst passera Reading och Rotherham i den statistiken. Hade oflyt senast mot Hull då man släppte in 1-1 i 90+8, särskilt tungt då ligadebuterande målis Nicholas Bilokapic stått för en bra match. Kommer behålla vantarna här då förstekeeper Lee Nicholls är skadad. Nye Anthony Knockaert var inte redo för match senast och kan behöva stå över även här. Florian Kamberi och Martyn Waghorn bör dock kunna få speltid. Yuta Nakayama, Oliver Turton, Faustino Anjorin och Patrick Jones fortfarande borta pga skador. Vi tror inte att Blackpools nye manager Mick McCarthy hunnit få ihop laget än och tror mer på The Terriers.

Match 8
Bristol City - Blackburn 1
(TTT 9-1-0)

Bristol City har genom fem poäng på de tre senaste matcherna skapat sig lite andrum i botten. Är nu sex poäng från att åka ur. 4-2 senast mot Birmingham och bums så är man storfavorit här. Flera av målen såg löjligt enkla ut mot ett svagt Blues-försvar. Red vidare på vågen mot Swansea i FA-cupen där det slutade 1-1 precis som i första matchen. Inhopparen Samuel Bell avgjorde på övertid. Annars är det Mark Sykes som varit på fansen läppar under veckan med två mål mot Birmingham och ett mål mot Swansea är han given att behålla sin plats i startelvan. Antoine Semenyo uppges vara på väg till Bournemouth men förväntas medverka här. Tomas Kalas, Kane Wilson, Ayman Benarous, Tommy Conway och Andreas Weimann är alla skadade och ser ut att stå över. 27 matcher har Blackburn spelat och ingen av dem har slutat oavgjort. 14 segrar och 13 förluster varav den senast kom i 0-4 torsken mot Rotherham. Siffrorna var dock (för) stora om vi ser till hur matchen såg ut. Ett mål i första minuten och ett i sista, däremellan en boll som knappt var inne och en hörna. Saknade då Ben Brereton som hade spelledigt för barnafödande. Är åter här som nybliven pappa och kanske kan även Sammie Szmodics medverka efter sin skada. John Buckley är åter efter avstängning. Adam Wharton, Dominic Hyam, Clinton Mola och Callum Brittain dras med skador. Med Buckley och Brereton åter blir Rovers ett bättre lag och kan säkert störa The Robins, så vårt val blir 1 - 2 här.

Match 9
Cardiff - Millwall X
(TTT 3-3-4)

Cardiff har fem kryss på de sex senaste matcherna i The Championship. Fick även oavgjort i FA-cupen mot Leeds men i omspelet så visade Leeds varför dom spelar i Premier League och vann med 5-2. Cardiff snygga till siffrorna lite på slutet genom två mål av inhopparen Callum Robinson. Om det var tillräckligt imponerande för att få starta under nye managern Dean Whitehead (som tillfälligt basar efter att Mark Hudson fått dojan) återstår att se. Känns rent allmänt som att han är ett bättre alternativ än Mark Harris som sällan gör bra matcher i spetsrollen. Inga nya spelare in ännu men man har tagit hem backen Mark McGuinness från lånesejouren i Sheffield W. och han kan få starttröja direkt här. Bara Jamilu Collins och Mahlon Romeo som står över pga skador. Millwall, två poäng från play-off föll senast mot Middlesbrough men innan dess bara ett nederlag på åtta matcher så formen finns där. Målis George Longs skada var inte så allvarlig så han är åter. För Ryan Leonards del var det tvärtom. Fanns på bänken i cupen mot Sheffield United men saknades åter mot Boro. Får se om han kan ta plats i truppen här. Sen test väntar honom precis som Scott Malone & Tyler Burey som dras med skador. Luktar kryss här så på mindre system kan man gott och väl spara garderingarna till andra matcher.

Match 10
Queens Park Rangers - Swansea X
(TTT 8-0-2)

Båda lagen en bit från play-off plats men absolut med i mixen då man genom ett par vinster plötslig kan vara topp 6. QPR i svag form och har sedan slutet av Oktober bara vunnit en ynka match i The Championship. I övrigt fyra kryss och sex förluster. Ingen succe så här långt för Neil Critchley som tog över efter Michael Beale som lämnade London Rangers för Glasgow Rangers. Nye Bournemouth-lånet Jamal Lowe fick dryga halvtimmen i 2-2 matchen mot Reading och är aktuell för startplats här. Jake Clarke-Salter fanns på bänken senast men ingen speltid då och kanske behöver han mer tid efter sin skada. Leon Balogun, Luke Amos, George Thomas och Stefan Johansen stod alla över senast och förväntas inte vara med här heller pga skador. Swansea har två tuffa FA-cup drabbningar mot Bristol City i bagaget. Lite extra tyngd i väskan är att man åkte ut på övertid efter omspel så all kraft i onödan om man säger så. Behövde dock inte springa ihjäl sig i senaste ligamatchen då motståndarna (Sunderland) åkte på rött kort redan innan klockan passerat matchminut tjugo. Har bara Liam Walsh skadad men Michael Obafemi kör fortfarande styrketräning och kan behöva lite mer tid innan match. Även här är det stor kryssrisk när ett av Wales två lag i serien står på ena planhalvan.

Match 11
Stoke - Reading 2
(TTT 10-0-0)

Stoke fortsätter att underprestera och har nu tre raka förluster. Man har inte fått önskad effekt av managerbytet som skedde för fyra månader sedan då Alex Neil ersatte Michael O'Neill. Kommer väl inte avskeda Neil men han behöver nog hålla Stoke ovanför nedflyttningsstrecket för att inte bli mer ifrågasatt. Har tappat två bra spelare i målis Josef Bursik som man sålt till Club Brugge och Manchester City-talangen Liam Delap som har bytt låneklubb. Inga nya namn in än så länge men man brukar vara bra på att få in fina lån så vi väntar oss några namn inom kort. Viktige Nick Powells skadeproblem ser ut att fortsätta och det känns som att det är sen test på honom inför varje match. Dujon Sterling och Sam Clucas är borta medan William Smallbone stod över senast och troligen ej kan medverka här heller. Reading som tidigare körde på samma spår som Blackburn dvs vinna eller förlora har nu två kryssmatcher på de tre senaste. Totalt 4 på 27 matcher så det är klart en ny trend för The Royals. Jeff Hendrick brukade göra två mål per säsong under sin tid i Burnley men är nu uppe i tre baljor efter dubbelstrutar mot sin gamla klubb QPR senast. Om man ska plocka in någon ny spelare så blir det till att skicka iväg någon först för redan nu känns truppen för stor. Manager Paul Ince förväntas rotera i startelvan här och killar som Tom McIntyre, Yakou Meite, Scott Dann och Lucas Joao är alla tänkbara alternativ. Sena tester på anfallsduon Shane Long / Andy Carroll som även om de fixar fysen kan få vila. Liam Moore, Tyrese Fornah och Dejan Tetek skadade sedan tidigare och mot QPR gick Sam Hutchinson sönder och blir borta runt en månad. Här målas Stoke upp som stora favoriter något vi inte håller med om. Var tidigare en maktfaktor hemma men den här säsongen är man näst sämsta gäng på hemmagräs så det kan man inte heller leva vidare på. Vi inleder med den lågt streckade tvåan och hoppas på Ince.

Match 12
Watford - Rotherham 2
(TTT 10-0-0)

Tabelltrean Watford blandar och ger. Det är inte ofta båda lagen gör mål när The Hornets sparkar boll. På de nio senaste matcherna har man antingen hållit nollan eller misslyckats att göra mål. Haft en bra start på nya året med segrar mot Norwich och Blackpool. Åkte dock ur FA-cupen mot Reading men det kan man ta om det skulle bli uppflyttning till Premier League. Har dock mil upp till direktplats där Burnley och Sheffield United ser ut att vara allt för starka. Har haft muskler att förstärka laget och plockat in Ismael Kone (m, Montreal), Joao Ferreira (b, Benfica) och Matheus Martins (a, Udinese lån). Även tagit in Jorge Cabezas (m, Cartagena) men skicka honom på lån i hemlandet och Independiente Medellin. Till denna match har man en diger skadesituation. Hela tretton spelare riskerar att missa matchen. Christian Kabasele, Tom Dele-Bashiru, Dan Gosling, Kortney Hause, Tom Cleverley, Leandro Bacuna, Imran Louza, Samuel Kalu, Ken Sema, Keinan Davis, Edo Kayembe, Rey Manaj och Joao Pedro. Någon av dem kanske kan medverka på smärtstillande men de flesta kommer att tvingas stå över. Hassane Kamara tillbaka från avstängning och tar så klart en starttröja. Rotherham hade en rutten form innan man senast krossade Blackburn med 4-0. Var inga siffror som speglade matchen då man hade fyra skott på mål totalt. Viktor Johansson var duktig i målet och gjorde ett par grymma räddningar. Lånat in Leedsbacken Leo Hjelde och han gick direkt in från start. Även Hakeem Odoffin ser ut att ha etablerats sig i startelvan som städare framför backlinjen. Så väntar oss att samma lag som senast får chansen här. Grant Hall, Benjamin Wiles, Georgie Kelly och Tom Eaves skadade. Även Johanssons konkurrent om målvaktsposten Josh Vickers är hos medicinska teamet så unge Robbie Hemfrey fortsätter att vakta bänken. Runt 80% på ett lag som har halva truppen borta pga skador, nja även om kvalitet finns på de som kan medverka så är spik inte något (bra) alternativ. Skrälltvåan först men gardera upp, helst hela vägen.

Match 13
Wigan - Luton 2
(TTT 1-0-9)

Wigan kvar på sista plats i The Championship trots poängen senast mot Cardiff. Precis som väntat blev det en match som präglades av kamp och publiken fick vänta till åtta minuter från slutet innan det rasslade i nätet. Långt in på stopptid kom även Wigans kvittering när Will Keane höll sig framme och satte sitt tionde mål för säsongen. Wigan har även spelat två matcher i FA-cupen då det krävdes omspel efter 1-1 på Kenilworth Road. I omspelet var det Latics som åkte på mål på stopptid när gästerna avgjorde i 90+8. Så nu fullt fokus på ligan och nytt kontrakt. Nyförvärven Steven Caulker och Miguel Azeez förväntas starta här. Bara Jason Kerr, Tom Pearce & Charlie Wyke skadade så många valmöjligheter för manager Kolo Toure. Luton på nionde plats hade tre raka innan man gick på pumpen hemma mot West Bromwich. Inledde starkt och hade 2-0 efter 10 minuter men sedan vaknade WBA och kunde reducera, kvittera och vinna efter taffliga ingripanden av målis Ethan Horvath. Amerikanen fick ändå vakta buren i FA-cup omspelet mot Wigan och där gick det bättre då man tog sig vidare. Nu samma motstånd så det blir tredje mötet mellan lagen på två veckor. Cauley Woodrow gjorde mål i cupen och kan få förnyat förtroende här men mycket hänger nog på om Carlton Morris är fit eller ej. James Shea (mv), Sonny Bradley, Luke Freeman, Fred Onyedinma och Henri Lansbury står i alla fall över pga skador. Luton är det klart bättre laget och får u-tipset men vi tar med krysset precis som vi gjorde när Wigan nådde 1-1 på bortaplan mot Cardiff.

STRYKTIPSET (216 Raders)

1. Crystal Palace - Newcastle X2
2. Leicester - Brighton 2
3. Southampton - Aston Villa 1X2
4. West Ham - Everton 1
5. Bournemouth - Nottingham 2
6. Birmingham - Preston 1X2
7. Blackpool - Huddersfield 2
8. Bristol City - Blackburn 1 2
9. Cardiff - Millwall X
10. Queens PR. - Swansea X
11. Stoke - Reading 2
12. Watford - Rotherham 1X2
13. Wigan - Luton X2

Måltipset (9 Raders)

2. Leicester - Brighton
5. Bournemouth - Nottingham
19. Morecambe - Port Vale
20. Oxford - Ipswich
21. Peterborough - Charlton
22. Plymouth - Cheltenham
23. Portsmouth - Exeter
24. Sheffield W. - Fleetwood
25. Shrewsbury - Cambridge

Fullträff (Enkelrad)

1. Crystal Palace - Newcastle 2 mål
2. Leicester - Brighton 4 mål
3. Southampton - Aston Villa 2 mål
4. West Ham - Everton 1 mål
5. Bournemouth - Nottingham 5 mål
6. Birmingham - Preston 2 mål
7. Blackpool - Huddersfield 1 mål
8. Bristol City - Blackburn 3 mål
9. Cardiff - Millwall 2 mål
10. Queens PR. - Swansea 2 mål
11. Stoke - Reading 1 mål
12. Watford - Rotherham 2 mål
13. Wigan - Luton 3 mål

Big 9 (48 Raders)

1. Crystal Palace - Newcastle X2 + under 2,5 mål
2. Leicester - Brighton 2 + över 2,5 mål
3. Southampton - Aston Villa 1X2 + över / under 2,5 mål
4. West Ham - Everton 1 + under 2,5 mål
5. Bournemouth - Nottingham 2 + över 2,5 mål
6. Salernitana - Napoli 2 + över 2,5 mål
7. Fiorentina - Torino 1X + under 2,5 mål
8. Espanyol - Real Betis Wildcard (alltid rätt)
9. Atletico Madrid - Valladolid 1X + under 2,5 mål

Tack för läsningen och
lycka till med raderna!
18+ Spela ansvarsfullt.
Vid spelproblem finns hjälp:
https://www.stödlinjen.se/
eller telefon: 020-819100

/ Aston, [email protected]

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto