DD Tips Åby 10/12

Publicerad på 8 Dec 2022 - 22:14

DrTrav

DrTrav

8 Dec 2022 - 22:14


DD Tips Åby Lördag 10/12

DD1: 3,6,9
DD2: 3,5,6

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
9 Heartbeat Julie är en individ jag ofta lyft fram i tipsen. Detta är en bra häst för klassen och när hon väl håller sig till rätt gångart hör hon hemma i en helt annan klass. Bakspår idag ser jag nästan bara som positivt då det ökar chansen för en felfri avgång. När hon dessutom sett till sina prestationer haft en del otur på just V75 gäller det att ta betalt nu när strecken är låga. Förstahäst till endast 8%.

3 Il Forte har jag svårt att ta till mig efter att han blev fråntagen två segrar på V75 i början av året. Men att speed finns i hästen är något som är givet och senast i V75-finalerna fick han inte helt fritt och nu från ett bättre utgångsläge kan det bli läge att utnyttja de sparade krafterna ifrån senast. Skulle Oscar Ginman hitta till spets med Il Forte idag kan det mycket väl räcka hela vägen.

6 Grant Hall har gjort det bra vid sina tre raka segrar i programmet. Att det nu är täta starter ses som positivt då det tidigare blivit tre segrar på fem försök med liknande upplägg. Jag räknar med att Robert Bergh kommer köra resolut från start idag och skulle Grant Hall ta sig förbi Il Forte från start är istället detta hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 9 Heartbeat Julie
Spets efter 500: 3 Il Forte / 6 Grant Hall
Skrällen:
Rankingen: A: 9,3,6 B 1,10,11,12,4,8 C 2,5,7

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
6 Georgia Am har fått passande förutsättningar idag. Detta är en individ som är kvick iväg från start och där man från stallet har siktet inställt på ledningen. Skulle Andre Eklund lyckas sända Georgia Am till spets här så är det ett stort plus här och över kort distans kommer hon bli svår att rå på. Tipsetta.

5 Jeans’n Passion är en individ som har utvecklats på bra sätt hos Joakim Lövgren. Nu är det visserligen comeback och formen är ett frågetecken. Men Joakim Lövgren är en skicklig tränare och ser vi tillbaka på hur hans hästar brukar prestera efter uppehåll så är det flertalet av dessa om presterar bra direkt. Jeans’n Passion är tuff och rejäl och från ett bra utgångsläge räknar jag med ett offensivt upplägg från start. Givet streck på min kupong trots comeback idag.

Nämner även 3 Nova Mahiron som också kan öppna snabbt från start. Att det är skor på hovarna nu bekommer inte henne och oavsett om det blir spets eller släppt från start är Nova Mahiron garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt. Kanske kan vi få en Open-Stretch vinnare i avslutningen.

Min Vinnare: 6 Georgia Am
Spets efter 500: 6 Georgia Am
Skrällen: 3 Nova Mahiron
Rankingen: A: 6,5,3 B 2,7,4,8,10,1 C 11,12,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto