DD Tips Åby 11/8

Publicerad på 11 Aug 2022 - 11:19

DrTrav

DrTrav

11 Aug 2022 - 11:19

DD-tips Åby Torsdag 11/8

DD-1 7,10
DD-2 2 Candlewick

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Honfleur Mearas blir bara bättre och bättre för varje start. För två starter sedan var intrycket mäktigt, då flög Honfleur Mearas fram efter sen lucka och gången efter vann hon på V75 från ledningen. Sett till form och kapacitet ska Ulf Stenströmers femåring ses med segerchans oavsett upplägg på loppet.

10 La Sassicaia är en svår individ att räkna på. Hon blandar och ger i sina prestationer, men när La Sassicaia tävlar på topp besitter hon kunnande som räcker långt i klassen. Senast var insatsen klart positiv när hon trots en del jobb var tvåa imål. Nu riskerar hon återigen att få göra en del jobb på egen hand men kan trots det inte nonchaleras vid gardering. Att Robert Bergh själv kör ses även som ett plus.

6 Woodbury Wine gjorde mini comeback senast och fullföljde då klart bra. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt. Hon kan öppna kvickt bakom bilen och skulle hon ikväll hitta till ledningen eller positionen i rygg på ledaren kommer Woodbury Wine kunna blanda sig i segern tillslut. Tidig för den som garderar bredare i loppet.

Min Vinnare: 7 Honfleur Mearas
Spets efter 500: 6 Woodbury Wine
Skrällen:
Rankingen: A: 7,10 B 6,4,5,9,1 C 8,11,2,3

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
2 Candlewick har visat fin utveckling under sommaren och senast imponerade hon vid segern på Halmstad. Skulle Candlewick stå för en liknande prestation här ikväll kommer övriga få jobba ordentligt för att rå på henne från ett perfekt utgångsläge. Candlewick är snabb iväg från start och samtidigt allround, vilket ger kusken flera möjligheter när det gäller taktik och på förhand är detta hästen att slå i loppet.

1 Valeraine spås en ljus framtid och var bland annat trea i ett uttagningslopp till Oaksv förra året. Nu har hon fått några lopp i kroppen och ser ut att vara på väg mot formen. Från ett spännande innerspår ikväll är Valeraine garanterad ett fint lopp och är tidig på kupongen för den som garderar.

10 Wilma Töll tog karriärens första seger senast. Då stod hon emot press på ett bra sätt under loppets gång och vann tilllsut genom att kriga hela vägen in i mål. Barfotabalansen hart gett henne en extra effekt och skulle det bli lite överpace på loppet ikväll kommer Wilma Tölls avslutning bita bra.

3 Pastors Girl gör ikväll en spännande debut på svensk mark. Hon rä såklart svårbedömd på förhand, men Pastors Girl har fina meriter med sig från Tyskland och ska från ett passande utgångsläge inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 2 Candlewick
Spets efter 500: 2 Candlewick
Skrällen: 1 Valeraine
Rankingen: A: 2 B 1,10,3,8,7,5 C 4,6,9,11,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto