DD Tips Åby 15/12

Publicerad på 15 Dec 2022 - 08:44

DrTrav

DrTrav

15 Dec 2022 - 08:44

DD-tips Åby Torsdag 15/12

DD-1 5 Without A Doubt
DD-2 2,11,13

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
5 Without A Doubt har visat bra kunnande för klassen. Men dessvärre blev han struken inför en tilltänkt start vilket gör att formen är svårbedömd här ikväll. Vi ska dock komma ihåg att Without A Doubt gjort det bar direkt efter vila tidigare. Två av sex starter när det gått mer än 30 dagar mellan starterna har slutat med seger. Without A Doubt är kvick iväg från start och utgångsläget är bra. Fyra av hans fem segrar i karriären är tagna från ledningen och med tanke på att Without A Doubt är min ledare av loppet så är detta också hästen att slå i loppet. Addera därtill att Without A Doubt är obesegrad över kort distans efter tre försök. Tipsetta och DD spik.

Bakom Without A Doubt vill jag lyfta fram Björn Goops duo 2 Digital Eye och 4 Gazza B.R. Båda hästarna besitter bra kunnande när de presterar på topp och dessutom är utgångsläget tilltalande för båda två.

9 Muscle Lane tog senast första segern för Anders Svanstedt. Han har nu fått tre lopp i kroppen för honom. Han missgynnas av bakspår ikväll då han är kvick i benen från start. Men blir det lite överpace på loppet ikväll kommer Muscle Lane kunna profitera på det och avsluta snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 5 Without A Doubt
Spets efter 500: 5 Without A Doubt
Skrällen: 9 Muscle Lane
Rankingen: A: 5 B 2,4,9,10,3,11,6 C 7,12,8,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
11 Fritjof S.H. kommer till start med imponerande tre raka segrar. Senast vann han från dödens på bra sätt och visade då att styrkan finns där. För två starter sedan visade han också upp bra speed när han avslutade vasst över upploppet och det såg även ut att finnas krafter sparade. Fritjof S.H. är med andra ord allround och oavsett om det blir ett offensivt upplägg ikväll eller ett snällare lopp i ryggar så är detta en individ som är så pass bra att han ska ses med bra segerchans i loppet.

2 Ashanti Bi är inte helt att lita på. Men de gånger han väl fungerar har han visat upp bra fart och från ett passande utgångsläge är detta en individ som inte ska nonchaleras vid gardering.

Nämner även 13 Dig For Ember som kommer med bra form. Han står verkligen på tur för seger nu efter flera bra prestationer. Utgångsläget ikväll är dock vanskligt. Det är många att runda och Dig For Ember behöver lite klaff med tempo och positioner längs vägen ikväll. Men med lite klaff blir nog ingen förvånad om Dig For Ember slutar långt framme här.

Min Vinnare: 11 Fritjof S.H.
Spets efter 500: 4 Legacy H.H.
Skrällen: 13 Dig For Ember
Rankingen: A: 11 B 2,13,10,4,3,12,9 C 1,5,7,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto