DD Tips Åby 9/3

Publicerad på 9 Mar 2023 - 09:40

DrTrav

DrTrav

9 Mar 2023 - 09:40

Dagens Dubbel Åby 9/3

DD-1 1.6.7.11
DD-2 3 Kövras Joker

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
6 Smile Silvio ser ut att bli favorit i loppet och det låter som att han är väl förberedd inför sin årsdebut. Det är möjligt att han kan köra sig till ledningen efter en bit och därifrån blir han svårslagen men risken finns att han kommer få göra jobbet utvändigt om ledaren.

1 Yohan Hills är kvick iväg bakom bilen och jag tror att man tar hand om ledningen omgående. Jag hoppas att Björn Goop vill köra i den positionen trots att det är årsdebut och om man släpper till favoriten ger man upp loppet lite även om det finns open stretch att använda sig av.

11 Organza vann direkt i årsdebuten och har till skillnad från ovan nämnda hästar fått en genomkörare. Det får inte gå för sakta där framme men med lite tempo på loppet blir han att räkna med.

7 Devi Jameson är bättre än vad man kan utläsa av raden och står lite på tur för en seger. Han hade otur senast och sprang in i sulkyn framför och det kostade troligen honom segern. Han har en vass speed till slut och kan han få ett lopp på rulle kan det vara en potentiell skräll i loppet.

Min Vinnare: 6 Smile SIlvio
Spets efter 500m: 1 Yohan Hills / 6 Smile Silvio
Skrällen: 7 Devi Jameson
Rankingen A:6.1 B:11.7.2.12.8.10.9 C:4.3.5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
3 Kövras Joker blir min enda spik i omgången. Det är förvisso årsdebut men han har gått bra efter vila tidigare och jag är inte speciellt orolig för att han inte är väl förberedd. Han vann hälften av sina lopp under fjolåret och i ledningen växer han ytterligare, en position där fem av hans sju segrar i karriären är tagna. Jag tror André Eklundh tar hand om ledningen från start och stannar där hela vägen in i mål. Jag lägger däremot in en brasklapp om det inte går att tävla barfota och jag tycker inte det är någon spik om han tvingas gå med skor.

Motbud
1 Västerbo Tramp ser ut att bli favorit i loppet och han var väldigt bra vid segern senast. Nu har han fått ett par lopp i kroppen och ska dessutom lättas i balansen lite men innerspåret är ingen fördel och risken är att han hamnar en bit ner på innerspåret.

7 Loveexplosion H.C gjorde det bra i somras och vann ett par lopp och sedan fick han starta på i Frankrike under hösten. Nu är han tillbaka på svensk mark och har fått ett lopp i kroppen och vill man gardera loppet är han tidig för mig.

Min Vinnare:3 Kövras Joker
Spets efter 500m: 3 Kövras Joker
Skrällen: 7 Loveexplosion H.C
Rankingen A:3 B:1.7.6.10.4.2.8 C:5.9.11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto