DD Tips Åby & Romme 25/5

Publicerad på 24 Maj 2022 - 23:37

DrTrav

DrTrav

24 Maj 2022 - 23:37

Dagens Dubbel Åby & Romme 25/5

DD-1 2.3.9
DD-2 3 Ninja’s Kiss

3 rader x 80 kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m Auto
9 Django Silver höjde sig rejält på barfotabalans senast och intrycket var av bästa sort när han stack undan över upploppet efter 11.6/800m. Nu är det andra förutsättningar med ett bakspår men han visade att distansen inte är några som helst problem
senast och jag tror vi får se ett offensivt upplägg med den insatsen på näthinnan.

2 Arrivederci Face är jag väldigt förtjust i och utvecklingen går åt rätt håll. Jag tycker han gjorde sitt bästa lopp i karriären senast och att han inte orkade stå emot Piemonte till slut finns det ingen skam i. Det finns ingen Piemonte i det här loppet och det är en hård häst som inte räds dödens.

3 Stepping Dreamboy vann på ett sätt från ledningen senast i ett enklare sällskap och ställs inför ett tuffare motstånd nu men att han är anmäld barfota runt om och att han ska utrustas med en bike för första gången i karriärens sjuttonde start är mycket spännande. Jag tror det kan göra honom ganska många meter bättre och kan han utnyttja sin startsnabbhet och komma ner på innerspåret blir han intressant att följa.

4 Peak’n Roll är favorit i skrivande stund men det tror jag inte att han kommer vara vid spelstopp. Han har vunnit 4/9 lopp och med styrkan som sitt främst vapen är han såklart gynnad av distansen. Han ska räknas tidigt men det här är ett väldigt öppet lopp på förhand och för mig är han bara en av flera.

10 Aberdeen Face är hopplöst osäker men på ren kapacitet tror jag att han tillhör de bättre i fältet och Adrian Kolgjini väljer att köra honom istället för Arrivederci Face.

5 Global Barrister är snabb från start och leder loppet länge om han når ledningen.

Min Vinnare: 9 Django Silver
Spets efter 500m: 5 Global Barrister/3 Stepping Dreamboy
Skrällen: 3 Stepping Dreamboy
Rankingen A:9.2.3.4.10 B:5.7.11.8 C:1.12.6

Dagens Dubbel 2 - 2140m Volt
3 Ninja’s Kiss blir min andra spik i omgången. Hon mötte bland annat Zante Grif och Crashed Eggs med liknande förutsättningar i Mars och var efter båda i mål men då tror jag att hon var långt ifrån toppformen och hon gick dessutom med skor. Hon är klart bättre när hon får trava barfota och formen är betydligt bättre nu. Den här gången tror jag inte hästarna på tillägg hinner ikapp henne och jag spikar i tron att hon leder hela vägen.

Motbud
12 Zante Grif har bäst meriter i fältet och är van tuffare konkurrens. Senast blev det för långt fram när hon startade med tillägg över kort distans men insatsen var bra och hon gick fort till slut. Nu är distansen längre, vilket hon är klart gynnad av och till den här starten återgår man dessutom till barfotabalans. Hon kan mycket väl visa sig vara bäst här men jag tror vi kommer få se en riktigt bra prestation av Ninja’s Kiss som har för lite pengar på sig sett till sin kapacitet.

10 Musett af Djupmyra gick bra senast och kommer att avsluta fort med rätt resa nu också.

14 Crashed Eggs vinner sällan men hon börjar närma sig formen igen och slog Ninja’s Kiss senast dom möttes med liknande förutsättningar.

11 Ies Elisabeth kan vara värd en markering på en garderad lapp som helt ospelad. Hon behöver ha det lite serverat för att bjuda till fullt ut men med rätt draghjälp under vägen har hon en vass speed till slut.

Min Vinnare: 3 Ninja’s Kiss
Spets efter 500m: 3 Ninja’s Kiss
Skrällen: 11 Ies Elisabeth
Rankingen A:3 B:12.10.14.11 C:5.13.6.7.1.9.4.8.2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto