DD Tips Åmål 14/8

Publicerad på 14 Aug 2022 - 09:44

DrTrav

DrTrav

14 Aug 2022 - 09:44

DD Tips Åmål Söndag 14/8

DD1: 11 Kentucky Lobell
DD2: 2,4,6,8,9,11

6 rader x 40 kr = 240 kr


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2880m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 11 Kentucky Lobell. Senast gjorde han debut för Per Henriksen och Kentucky Lobell imponerade direkt. Han var först inblandad i en tuff öppning men gick illslut nöja sig med tredje invändigt. Men när upploppet närmade sig sköt Kentucky Lobell till rappt och ingen kunde stå emot honom den sista biten. Bakspår ikväll är såklart inte optimalt men den längre distansen är ett klart plus och jag förväntar mig ett offensivt initiativ tidigt av kusken Stefan Persson. Det kan mycket väl bli så att man intar dödens efter en bit och från den positionen kan man sen diktera tempot och segerchansen i min bok ska vara hög. Det är även anmält barfota runt om vilket är intressant. Spik. 

Motbud
4 Dynamic Twister har galopperat i de två senaste starterna och är svår att räkna på. Men detta är en individ som besitter mycket inom sig och tränaren David Persson är optimistisk på förhand. Håller Dynamic Twister sig till rätt gångart är han den troliga ledaren av loppet och också det främsta motbudet till min spik på förhand. 

Nämner även 3 Apollo Creed som har fått ett spännande utgångsläge och ska räknas tidigt för den som gardera. 

Min Vinnare: 11 Kentucky Lobell
Spets efter 500: 4 Dynamic Twister
Skrällen: 3 Apollo Creed
Rankingen: A: 11 B 4,3,5,8,2,6 C 7,10,9,12,1


Dagens Dubbel 2 - 2080m auto
4 Cigars Eagle Owl visade fin form senast när hon vann enkelt och för två starter sedan stod hon för en vass upphämtning efter galopp. Utgångsläget är tilltalande och med vetskapen att detta är en individ som besitter höga toppar så blir hon mitt förstaval i loppet med tanke på formen. 

9 Calypso Roc får Carl Johan Jepson i vagnen för första gången vilket är spännande. Senast gjorde hon det bra som tvåa bakom Add Squad och till låg procent är detta en skräll jag betalar för tidigt. 

8 Milles Standpoint kommer med en färsk seger i bagaget och har nu tre lopp i kroppen. Formtoppen är nära och Milles Standpoint gör här en spännande Sverige debut. 

2 Yours To Keep stod för en bra insats för två starter sedan, klockan stannade på på 13,3 över 2140m. Senast var hon ute på V75 och det slutade dessvärre med galopp från bricka fyra i volten. Formen ska fortsatt vara god här och utgångsläget är tilltalande. Hon är min troliga ledare av loppet och i den positionen är Yours To Keep obesegrad efter ett försök. Det är anmält amerikansk vagn och hon är given på min kupong. 

Min Vinnare: 4 Cigars Eagle Owl
Spets efter 500: 2 Yours To Keep
Skrällen: 9 Calypso Roc
Rankingen: A: 4,9,8,2 B 11,6,10,5 C 7,3,1,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto