DD Tips Axevalla 13/9

Publicerad på 13 Sep 2022 - 12:07

DrTrav

DrTrav

13 Sep 2022 - 12:07

DD-tips Axevalla Tisdag 13/9

DD-1 6 Astronascente Zac
DD-2 3,5,6,9

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 Astronascente Zac gjorde senast första starten efter en månads frånvaro men det slutade dessvärre med galopp 850m från mål. Detta är i grunden en häst som visat sig duga bra på V75 men det lär knappas vara toppform idag. Däremot kan Astronascente Zac öppna rapp och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer han sen bita ifrån sig bra och ska ha bra segerchans trots att toppformen ännu inte finns där. Spik på DD. 

5 Infinitus var senast ute i monté och avslutade då på ett bra sätt. Näst senast satt man fast med mycket sparade krafter på V75 i ett lopp som vanns av Toto Barosso. Formen är bra och nu när man återgår till sulky igen kan det ge en extra kick, dessutom är det återigen anmält barfota runt om. Infinitus besitter en tung slutrunda som med lite klaff längs vägen kommer bära frukt tillslut. Tidigt streck.

4 Sato är en individ med höga toppar men som är svår att räkna på då han blandar och ger i sina prestationer. Idag startar han med passande förutsättningar och ska man gå på den senaste starten så kommer han dessutom med en formkurvan som pekar uppåt.

8 A Good Point är V75 härdad och är van att möta tuffa konkurrenter. Idag är dock utgångsläget missgynnande men han kliver ner i klass en aning och skulle det lösa sig med positionerna kan han inte nonchaleras här.

Min Vinnare: 6 Astronascente Zac
Spets efter 500: 6 Astronascente Zac
Skrällen:
Rankingen: A: 6,5,4 B 8,9,7,2 C 3,1

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
3 Lord Boko imponerade för två starter sedan, då slutade han tvåa efter att gått i dödens och travat sista 1000m på 12,2. Senast var han dock inte lika bra, men fick då också ett annorlunda lopp med en position långt ner i kön. Nu ser det återigen upplägget ut som Lord Boko kommer få vara med i den främre träffen och gör han om insatsen från näst senast så kommer han bli svår att hinna ikapp för övriga.

6 J.S.Peaky Blinders siktades mot Derbykvalen men fick strykas på grund av halsinfektion den gången, detta gör såklart att formen är svårbedömd ikväll. Men sett till hans kunnande ser uppgiften passande ut på förhand. Är bara J.S.Peaky Blinders förberedd för uppgiften ska man ses som en given segerkandidat i loppet.

5 Lexington Zon meddelar tränaren David Persson känns fin hemma i träningen inför kvällens start. Han får dessutom Carl Johan Jepson i vagnen vilket känns spännande, addera därtill barfota runt om. Till 4% är Lexington Zon en given skräll att nämna bakom de två betrodda.

Min Vinnare: 3 Lord Boko
Spets efter 500: 3 Lord Boko
Skrällen: 5 Lexington Zon
Rankingen: A: 3,6 B 5,9,11,12,7,4,1 C 10,8,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto