DD Tips Axevalla 23/7

Publicerad på 22 Jul 2022 - 14:18

DrTrav

DrTrav

22 Jul 2022 - 14:18

DD Tips Axevalla Lördag 23/7

DD1: 12 Parker
DD2: 5,6,7,11

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
12 Parker är en högkapabel häst när han fungerar. Nu kommer han visserligen med fyra raka galopper vilket inte är optimalt. Men styrkan finns och att som för två starter sedan vara tvåa trots galopp säger en hel del. För tre starter sedan var man ute i Harper Hanovers lopp men även där blev det galopp. Utgångsläget idag blev ändå bästa möjliga med springspår på tillägg och ökar sannolikhet för felfri avgång. Tar sig bara Parker iväg från start idag lär man köras offensivt direkt och ska således ha bra segerchans. Spik på DD. 

6 Under Armour var senast ute i ett stayerlopp i Kouvola och fick ett för tufft lopp. Han hamnade i dödens med två varv från mål och det blev trötta ben tillslut. Men bortser man från det har Under Armour imponerat under året och och trivs med dagens förutsättningar. Kommer han bara till från sitt innerspår på tillägg ikväll ska han ses som en given segerkandidat i loppet.

Skrällen är 11 Cab Frontline som har varit ute och mött tufft motstånd på slutet. Formen är således betydligt bättre än vad som går att utläsa ur resultatraden och med ett spännande utgångsläge med springspår idag kan man sitta bra på det direkt från start och till endast 4% är Cab Frontline tidig för mig vid gardering.

Min Vinnare: 12 Parker
Spets efter 500m: 1 Bottnas Idol
Skrällen: 11 Cab Frontline
Ranking: A 12 B 6,11,9,13,1,3,8,14 C 7,2,4,10,5,15

Dagens Dubbel 2 -  2640m auto
6 Admiral As är en häst som på ren kapacitet tillhör eliten i Sverige. Men det har dessvärre inte varit en spikrak karriär för Reijo Liljendahls stjärna. På slutet har det strulat en del och för tre starter sedan var det en finalplats i självaste Elitloppet som försvann när galoppen kom kort före mål. För två starter sedan var man ute i Oslo Grand Prix och då fastnade man i dåliga ryggar men sköt till vasst sista biten och det var full fart den sista biten. Senast avslutade man återigen bra efter att fått en dryg slutrunda, sista 1000m gick på 10,3. Idag är utgångsläget tilltalande och Admiral As har visat att han kan öppna bra när man laddar. Skulle man hitta till ledningen har det blivit nio segrar på elva försök i den positionen. Men även om mycket talar för att Admiral As har en bra segerchans om han fungerar idag så är det i min bok givet att gardera honom till 68%. Han är inte helt att lita på och det har blivit flera oförklarliga galopper på upploppet genom hans karriär. Dessutom är det debut på Axevalla vilket också känns som en orosfaktor. 68% är bara för mycket och jag kommer gardera.

7 Milligan’s School är en given skräll. Han närmar sig sommarformen nu och har visat tidigare att han stortrivs på just Axevalla. För två starter sedan gjorde man det bra som tvåa i Kalmar trots dödens. Han kan öppna mycket bra och oavsett om han kommer hela vägen till ledningen eller inte så är man garanterad ett bra lopp idag och måste räknas tidigt till endast 8%. Mats E Djuse för första gången är också spännande.

Betalar även tidigt för 5 Antonio Trot som är jämn och säker i sina prestationer. Han lever på sin speed och är en vass avslutare. Med minsta klaff längs vägen idag kommer han kunna blåsa ner samtliga den sista biten.

Plockar även med 11 Ble du Gers som skulle gynnas om det blir tufft tempo på loppet idag. Dessutom är det spännande med Thomas Uhrberg för första gången bakom Frode Hamres råämne.

Min Vinnare: 6 Admiral As
Spets efter 500m: 6 Admiral As / 7 Milligan’s School
Skrällen: 7 Milligan’s School
Ranking: A 6,7 B 5,11,8,1,3,2,9 C 4,10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto