DD Tips Axevalla 26/2

Publicerad på 26 Feb 2022 - 13:55

DrTrav

DrTrav

26 Feb 2022 - 13:55

DD Tips Axevalla Lördag 26/2

DD1: 7,8,13
DD2: 7 Gordon Brodde

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
8 Cash And Carry kommer med bra form med två andraplatser och en seger på de tre senaste starterna. Senast var insatsen mersmakande trots att tränaren själv var orolig för formen på förhand. Till dagens start är man mer positiva från stall Svanstedt trots utgångsläget. Motståndet är mer passande och strular det inte för mycket från bakspår på start så ska segerchansen vara bra. Cash And Carry kan göra en del jobb själv i loppen och på hemmabanan Axevalla är hon mitt förstaval i loppet.

Given på kupongen är också 13 EenymeenyminymoeDK. Detta är en högkapabel dansk gäst som gör resan över till Sverige i angeläget ärende. Tränaren Flemming Jensen säger själv att han tycker hästen står bra inne i loppet. Formen är bra och i den senaste starten vann hon på klart bra sätt trots en del strul med positionerna längs vägen. Gången före fick hon ett tufft lopp i dödens på V75. Hon är van att möta tufft motstånd och besitter en hårdhet som kommer räcka långt här. Till 15% är EenymeenyminymoeDK tidig på kupongen.

Nämner även 7 Quiz Roc som har ett bra utgångsläge idag med springspår på start. Hon kan öppna kvickt och prickar kusken Peter Ingves starten talar mycket för att Quiz Roc sitter i ledningen och väl i spets är man hästen att slå. Nu ska man även testa trekvartsstängt huvudlag för att få Quiz Roc mer intresserad av att tävla hela vägen. Gör hon det får konkurrenterna där bakom inte bjuda på mycket för att hon ska rinna undan tillslut.

Min Vinnare: 8 Cash And Carry
Spets efter 500: 7 Quiz Roc
Skrällen: 13 EenymeenyminymoeDK
Rankingen: A: 8,13,7 B 4,1,5,14,6,2,12 C 15,3,10,11,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar DD spelet  med att spika 7 Gordon Brodde som vann på V75 för två starter sedan. Då var insatsen rejäl och jag blev imponerad. Efter det har Gordon Brodde varit struken men visade direkt i comebacken senast att det inte är någon fara med formen, han vann då enkelt från spets. Han har nu två raka segrar för sin nya tränare Svante Eriksson och formen är på topp. Gordon Brodde är kvick iväg från start och trots bricka sju idag är han min ledare av loppet efter en bit. Väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. Men Gordon Brodde är heller inte beroende av ledningen för att vinna, så oavsett vilken taktik kusken Petter Lundberg väljer så är segerchansen god för Gordon Brodde. Spik.

Motbud
2 Borups Tornado kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Detta är en individ som besitter bra grundkapacitet och som har en formkurva som pekar uppåt. Utgångsläget är bra är bra och Borups Tornado är garanterad ett bra lopp här. Skulle det blir positionsproblem för favoriten från start är detta det givna motbudet på förhand. Det är anmält amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 11 Fenix Brick som har fått ett tufft utgångsläge idag men som visade bra form i den senaste starten som tvåa. Dessförinnan har Fenix Brick två raka segrar på kontot. Skulle det bli tempo på loppet idag kan Fenix Brick profitera på det och kommer kunna plocka många placeringar över upploppet tillslut.

Min Vinnare: 7 Gordon Brodde
Spets efter 500: 7 Gordon Brodde
Skrällen: 11 Fenix Brick
Rankingen: A: 7 B 2,11,4,12,1,8,9,6 C 10,3,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto