DD Tips Axevalla 30/8

Publicerad på 30 Aug 2022 - 14:25

DrTrav

DrTrav

30 Aug 2022 - 14:25

DD-tips Axevalla Tisdag 30/8

DD-1 2 Cabasse
DD-2 1,2,4,5,6,7,10,11,13

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Cabasse är en spännande fyraåring som höjt sig rejält under sommaren. För två starter sedan var man bland annat ute i finalen av Sprintermästaren och slutade fyra bakom hästar som Francesco Zet och Iznogoud Am. Senast var han visserligen inte som bäst men rapporterna var att Cabasse inte fungerade på barfota runt om den dagen. Har har känt fin efteråt meddelar man från stallet och utgångsläget ikväll är perfekt. Nu blir skor på fram igen och med tanke på vad han har mött och hur insatserna på slutet har varit måste detta vara en toppchans ikväll. Spik.

Motbud
8 Italiano K.P. gjorde debut på svensk mark senast och höll farten klart godkänt. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och det bör finnas mycket utveckling i hästen att hämta för Sofia Aronsson. Utgångsläget sätter dock ner chanserna men med lite klaff längs vägen är Italiano K.P. ett tidigt bud bakom Cabasse.

Nämner även 6 Benedetta Jet som besitter bra kapacitet i grunden men som har lite oviss form. Han är dock kvick iväg från start och det skulle mycket väl kunna bli rygg på ledaren för Benedetta Jet ikväll vilket är passande. Skulle luckan sen uppenbara sig i tid över det långa upploppet kan han avsluta kvickt med en normal prestation.

Min Vinnare: 2 Cabasse
Spets efter 500m: 2 Cabasse
Skrällen: 8 Italiano K.P.
Ranking: A 2 B 8,6,4,12 C 5,3,7,9,11,10,1

Dagens Dubbel 2 -  2140m volt
10 Spectre är en individ som sällan vinner men som nu kommer med toppform till kvällens start. Han har radat upp fina prestationer under sommaren och står verkligen på tur för en seger här. För två starter sedan var man ute på V75 och med lite bättre klaff den sista biten hade han mycket väl kommit till start med en V75 seger i programmet. Jag är inne på att man kommer kunna få ett passande lopp ikväll och får han bara spara sin speed till slut så fäller Spectre många över Axevallas långa upplopp ikväll.

7 Keep Flying Rapida trivs som bäst i spets och har tagit samtliga karriärens tre segrar från just ledningen. Idag har han ett spännande springspår på start, han är min troliga ledare av loppet och i den positionen ledet men sen länge. Blev visserligen slagen av Spectre från just spets senast men jagar revansch här.

1 Jula the Bank står perfekt inne i kvällens lopp och även om han inte vunnit sedan sin tävlingsdebut måste han räknas tidigt här med en felfri avgång. Ulf Ohlsson i vagnen ses dessutom som ett plus.

5 Balzano da Quattro vann för två starter sedan på bra sätt och även om han inte är helt att lita på så finns det kapacitet som räcker långt här vid en felfri avgång. Han tål även att göra en hel del jobb på egen han om det skulle behövas.

Min Vinnare: 10 Spectre
Spets efter 500m: 7 Keep Flying Rapida
Skrällen: 7 Keep Flying Rapida
Ranking: A 10 B 7,1,5,4,6,13,11,2 C 3,12,14,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto