DD Tips Bergsåker 18/2

Publicerad på 18 Feb 2023 - 09:18

DrTrav

DrTrav

18 Feb 2023 - 09:18

DD Tips Bergsåker Lördag 18/2

DD1: 4,6,9
DD2: 6 Ferrari Sisu

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
4 High On Pepper har nu fått ett lopp i kroppen efter vila. Han visade ingen ringrost senast, utan vann på bra sätt från ledningen via 12,2 sista 1000m. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del tills idag. Dessutom är utgångsläget näst intill perfekt. High On Pepper kan öppna bra och är min ledare av loppet. Väl i den positionen sett till sitt höga kunnande så kommer han bli svårslagen idag. Given tipsetta.

En som imponerat på mig under vintern är 9 Jerka Sting. Han har radat upp segrar och vann bland annat en V75-final under julhelgen. Claes Sjöströms har jag varit inne på tidigare, han har toppform på stallet och kommer här med en allround häst som går från alla positioner. Trots sitt bakspåret idag måste han räknas tidigt bakom High On Pepper.

Det ska även såklart bli spännande att se hur 6 Chitchat står sig i dagens omgivning. Senast tog han fjärde raka segern, då handlade det om en Klass II-final och Chitchat vann via en rapp avslutning. Att kunnandet är högt och att detta är en individ som Daniel Wäjersten kommer ha mycket kul med framöver råder det inget tvivel om. Nu är motståndet och det är debut över lång distans, men trots detta är Chitchat ingen jag vill lämna utanför kupongen vid gardering.

Min Vinnare: 4 High On Pepper
Spets efter 500m: 4 High On Pepper
Skrällen:
Ranking: A 4 B 9,6,1,2,3,8,10 C 11,5,7,12

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Vi avslutar med att spika 6 Ferrari Sisu som vi här på Rekatochklart skördat fina framgångar tillsammans med på just Bergsåker. Senast testade han lyckan i Frankrike och på Vincennes. Då blev det ingen större framgång men är bara formen bibehållen så kan vi se på segrarna i programmet att han kommer bli att räkna med idag. Långresan till Bergsåker tog han med ro för tre starter sedan då han vann på mersmakande sätt. Ferrari Sisu är inte beroende av något speciellt lopp, utan han går alltid bra tillslut. Distansen är ett plus och när de främsta motbuden startar med sämre utgångslägen kommer jag ta ställning för Ferrari Sisu. Spik.

Motbud
12 Eddy West gjorde det bra senast även om han fick nöja sig med andraplatsen som favorit på V75. Nu kommer han med lopp i kroppen och formen bör peka uppåt. Utgångsläget blev inte det bästa. Men detta är en individ som besitter en rejäl speed och blir det bara inte för långt fram när upploppet närmar sig kommer han kunna utmana om segern.

Nämner även 10 Pacific Face som kommer med toppform. Senast avslutade han vasst över upploppet och att det nu är långdistans ses bara som ett plus. Får Pacific Face lifta med och ligga på rulle kommer han alltid kunna avsluta bra. Till låg procent är detta skrällen i loppet vid gardering.

Min Vinnare: 6 Ferrari Sisu
Spets efter 500m: 2 Pinto Bob / 6 Ferrari Sisu
Skrällen: 10 Pacific Face
Ranking: A 6 B 12,10,11,1,9,2,4 C 5,7,8,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto