DD Tips Bergsåker 2/4

Publicerad på 2 Apr 2022 - 10:46

DrTrav

DrTrav

2 Apr 2022 - 10:46

DD Tips Bergsåker Lördag 2/4

DD1: 1,4,12
DD2: 11 Marre’s Dreamboy

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto

4 Hefner Am är en individ som i största mån tävlar mot sig själv i denna klassen. Kapaciteten råder det inget tvivel om att Jasmine Isings femåring besitter men det har samtidigt blivit en hel del galopper på kontot. För två starter sedan stod han för en gedigen prestation när han visade hög moral genom att utmana t Bitcoind’ Arc sida vid sida, men dessvärre kom det en galopp kort före start och Hefner Am fick inte med sig något. Senast var han nedsatt av halsproblem och prestationen är inget hästen ska klandras för. Skulle han nu vara i bra slag igen är han det givna förstavalet felfri.

1 Icon Mearas kördes till ledningen trots bakspår för tre starter sedan och höll sen klart bra som tvåa i mål och senast gjorde man det okej som fyra. Idag är innerspåret bakom bilen på Bergsåker perfekt och Erik Adielsson som sitter i vagnen kan välja om han vill köra i ledningen eller släppa till Hefner Am. Skulle Hefner Am komma tidig är ändå det troliga att Erik släpper men oavsett är Icon Mearas garanterad ett bra lopp idag.

Plockar även med 12 Fighter. Detta är en häst som alltid krigar och går hela vägen in i mål. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand vilket kommer krävas idag från bricka tolv. Formen är bra och Fighter kommer med två raka segrar på kontot. Skulle det bli uppskruvat tempo på loppet så gynnar det Fighter som kommer fälla många tillslut.

Min Vinnare:4 Hefner Am
Spets efter 500: 4 Hefner Am / 1 Icon Mearas
Skrällen: 12 Fighter
Rankingen: A: 4 B 1,12,6,8,7,11 C 9,5,10,3,2

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
11 Marre’s Dreamboy är en spännande häst i avslutningen. I nuläget är han endast spelad till 8% och i min bok är spelvärdet högt. Under förra året var Jörgen Westholms häst ute och tampades mot Calgary Games, San Moteur och Önas Prince och att det endast blev två segrar under 2021 är inget att säga om. Han håller bra kapacitet för klassen och är bara Marre’s Dreamboy väl förberedd inför dagens årsdebut finns kunnande för att segerstrida direkt. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är positivt. Spik på DD.

Även 7 Bugatti Miles gör idag årsdebut. Han har tidigare visat att han fungerar bra direkt efter vila men idag behöver man lite tur från start. Han är inte speciellt startsnabb och riskerade därför att hamna på vingel från start. Men skulle det lösa sig med positionerna är detta en häst som går bra tillslut och som har fyra segrar på tio försök över aktuell distans.

En annan skräll jag lyfter fram är 1 Tattoo Avenger som också gör årsdebut. Från stallet låter man nöjda med sin häst inför idag, och man meddelar att Tattoo Avenger gått ett banjobb där han fick avsluta 1.10 sista 500m. Man har dessutom fått ett tilltalande utgångsläge och är garanterad ett bra lopp oavsett vilken taktik kusken Dwight Peters väljer. Det är även anmält barfota runt om och amerikansk vagn direkt vilket är spännande. Kanske kan det bli en hemmaseger i avslutnginen? Endast 4%.

8 Xanthis de Roi har nu ett lopp i kroppen inför idag. Hon gick då i mål med sparade krafter och kommer nu med en framflyttad formkurva. Distansen är ett plus för Xanthis de Roi och med lite klaff med positionerna under loppet blir hon farlig tillsut.

Min Vinnare: 11 Marre’s Dreamboy
Spets efter 500:
Skrällen: 1 Tattoo Avenger
Rankingen: A: 11,7,1 B 8,10,3,5,2,1,6 C 4,12,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto