DD Tips Bergsåker & Romme 26/8

Publicerad på 26 Aug 2022 - 00:15

DrTrav

DrTrav

26 Aug 2022 - 00:15

DD-tips Bergsåker & Romme Fredag 26/8

DD-1 7,10
DD-2 1,5,9

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Anna Montana gjorde comeback efter 2,5 månads uppehåll senast. Hon fick då ett snällt lopp i rygga och nu med den insatsen bör Peter G Normans sto gått framåt en hel del. Anna Montana är en grund kapabel märr som som gjort sig gällande på V75 under karriären. För två starter sedan var hon bland annat ute i en V75-final på Solvalla. Örjan Kihlström sitter i vagnen ikväll vilket är ett plus och han har segrat med Anna Montana tidigare. Förstastrecket i loppet.

Tidig är även 10 Thelma M.M. Senast var hon ute på V75 och blev fast med sparade krafter imål. Detta är en individ som lever på sin speed och som visade upp hela sitt register för tre starter sedan när hon vann på V86. Då var det barfota runt om för andra gången och barfota blir det även ikväll. På minuskontot ligger dock att hon har varit struken för sårskada efter senaste starten vilket gör formen svårbedömd. Men med en normal prestation ikväll ska hon räknas tidigt trots allt.

Nämner även 4 Aurora Show som gjorde debut för Svante Ericssons senast. Då fick Aurora Show den otacksamma uppgiften att vandra i tredjespår hela slutvarvet. Men med en bättre resa ikväll besitter Aurora Show både kunnande och fart för att vinna ett lopp som detta.

Min Vinnare: 7 Anna Montana
Spets efter 500m: 7 Anna Montana
Skrällen:
Ranking: A 7,10,4 B 1,2,11,8,9 C 12,3,5,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Timo Jutila lever på sin styrka och visade fint kunnande för Robert Bergh under våren. Efter det har galopperade man som betrodd på V75 i Juni. Senast var det comeback och då blev man besegrad precis på linjen. Men nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad och med tanke på att man kan kliva iväg från start bör Timo Jutila kunna få ett passande lopp ikväll. På förhand är detta mitt förstaval i loppet.

9 In Love d’Ecajeul var senast ute och mötte Timo Nurmos blivande stjärna Lulius Boko. In Love d’Ecajeul fick göra jobbet utvändigt om denne men höll klart bra som trea imål trots allt. Detta är en individ med bra kapacitet för klassen och som ska räknas tidigt här. Han är stark och tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle krävas.

Nämner även 1 Bettle Hanover som aldrig varit sämre än tvåa efter nio starter i livet. Två avd dessa framträdanden hart slutat med seger och senast höll man klart bra som tvåa imål. Bettle Hanover är kvick iväg från start och innerspåret på Bergsåker är bra. Skulle han lyckas försvara ledningen initialt kommer man bita ifrån sig bra hela vägen in mot mål. Att det dessutom är anmält barfota runt om för första gången är klart intressant.

Min Vinnare: 5 Timo Jutila
Spets efter 500m: 1 Bettle Hanover
Skrällen: 1 Bettle Hanover
Ranking: A 5,9,1 B 7,3,11,10,2,6 C 4,8,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto