DD Tips Bergsåker & Solvalla 14/9

Publicerad på 14 Sep 2022 - 09:41

DrTrav

DrTrav

14 Sep 2022 - 09:41

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 14/9

DD-1 3 La Sassicaia

DD-2 5.6.9.10

4 rader x 50 kr = 200kr 


Spelbolag med fasta odds på trav:

bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto

6 Fabulous Pellini är loppets bästa häst men hon är väldigt stor favorit i skrivande stund och får alldeles för mycket förtroende av spelarna utifrån förutsättningarna. För det första tycker jag bara hon var sådär efter uppehåll senast och jag är inte säker på att den riktiga formen är där för dagen, även om hon förmodligen gått framåt med det loppet. För det andra kommer hon knappast att få något gratis i loppet och mycket tyder på att hon kommer få göra grovjobbet. 

3 La Sassicaia kommer jag att spika inom DD-spelet. Som jag läser loppet kommer 5 Mission Beach att spetsa initialt och den här gången tror jag faktiskt man är beredd att släppa ledningen till La Sassicaia som också kan öppna fort från start. Visst, hon är något ojämn i sina prestationer men hennes högsta nivå är riktigt bra och har hon en bra dag blir hon väldigt svårpasserad. 

7 Musett Af Djupmyra är ruskigt snabb bakom bilen och skulle kunna sätta käppar i hjulet för min tipsetta om hon kommer iväg Snabbare från start och är först fram och ställa frågan om ledningen. Hon har kanske inte samma form som hon visade tidigare i somras men om hon agerar förbättrat igen är hon en av dom som kan vinna loppet. 

4 Kia Ora söker lite efter formen men om bitarna faller på plats är det en mycket kapabel häst för klassen som ska räknas tidigt. 

8 Carry Cash har svarat för många starka insatser hos Jörgen Westholm och på rent kunnande tycker jag hon ska räknas även om hon inte visats in fulla potential hos Mattias Djuse än. 


Min Vinnare: 3 La Sassicaia

Spets efter 500m: 3 La Sassicaia / 7 Musett Of Djupmyra / 5 Mission Beach

Skrällen: 8 Carry Cash

Rankingen A:3.6 B:7.4.8.5.11.12.1.9 C:10.2


Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto

6 Madagascar blev vinnaren i spårlottningen med ett framspår bakom bilen och med den värsta konkurrenten på förhand från ett klart tuffare utgångsläge. Som jag läser loppet kan Örjan Kihlström få överta ledningen om han sänder framåt direkt och därmed är mycket av loppet vunnet. 

10 Power Håleryd är en avkomma efter Bold Eagle som är under utveckling och som har varit bra vid två raka segrar. Nu ställs han inför sin tuffaste uppgift hittills mot tuffare motstånd och från ett svårt utgångsläge men trots det bör han räknas. 

5 My Honky Tonk Man är osäker och har galopperat i hälften av sina starter men det syns att han besitter ett stort kunnande och han var jättefin senast innan galoppen kom och höll klart bra som tvåa starten dessförinnan. Han skulle kunna öppna Snabbare än Madagascar från start och kommer han till tätpositionen ser jag ingen anledning till att Oskar Kylin-Blom skulle släppa ledningen. 

9 Kyrie Eleison måste också med kupongen. Det räcker med att kolla senaste avslutningen i lopparkivet bakom Hustle Rain som motivering och med en liknande spurt måste det räcka mycket långt. 


Min Vinnare: 6 Madagascar

Spets efter 500m: 6 Madagascar / 5 My Honky Tonk Angel

Skrällen: 5 My Honky Tonk Angel

Rankingen A:6.10.5.9 B:1.2.3.12. C:11.8.7


Lycka Till 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto