DD Tips Bergsåker & Solvalla 15/12

Publicerad på 15 Dec 2021 - 11:53

DrTrav

DrTrav

15 Dec 2021 - 11:53

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 15/12
DD-1 8.11
DD-2 4.6.2
5 rader x 50 kr = 250kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
8 Chestnut Bojje har jag alltid gillat inställningen på och han har imponerat vid tre raka segrar efter uppehåll. Robert Bergh provar säkert framåt från start och det är ingen omöjlighet att han har så pass mycket respekt med sig att han får överta ledningen men det är väl mest troligt att han får göra jobbet utvändigt om ledaren. Han tål jobb under vägen och får mitt tips oavsett.
11 Tattoo Avenger är spelad till 4% i skrivande stund och jag kan inte tänka mig att han är så pass lite spelad vid spelstopp imorgon. Han har ju svarat för några makalösa insatser under året och bland annat vunnit på V75 trots att han galopperade strax innan upploppet. Skor är ett minus och han är inte att lita på men om han fungerar blir jag inte ett dugg förvånad om han rundar fältet.
7 Dollar Doc har varit ute i stentuffa sällskap på slutet och gjort det mycket bra. Han står väldigt bra inne i loppet och går ner lite i klass nu och är skorna inte ett alltför stort handikapp ska han räknas.
12 Dwayne Zet har imponerat vid två raka segrar men det är andra förutsättningar nu med ett bakspår och Magnus A Djuse ersätts nu av brorsan Mats. Han är i så pass bra form att det kan gå vägen ändå men det måste klaffa lite.
9 Xhantis De Roi har varit ute på V75 i sex raka starter och samlat på sig hårdhet och måste även han räknas tidigt.
Min Vinnare: 8 Chestnut Bojje
Spets efter 500m: 2 Silver Bullit
Skrällen: 11 Tattoo Avenger
Rankingen A:8.11 B:7.12.9 C: 2.3.5.1.6.4.10
Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
1 Habrik Am är stor favorit i skrivande stund och det köper jag inte riktigt. Det kan såklart lösa sig från innerspåret men han är inte alls snabb från start och kommer att bli över från början och då är han sårbar. Det här var ju en snackhäst från början som kostade närmare 2 miljoner kronor som ettåring och han har väl inte riktigt levt upp till de höga förväntningarna med endast två segrar i karriären. Motståndet är annars lämpligt men som klar favorit rankar jag ner honom en bit här.
4 Victorious Wine får istället tipset i loppet. Det är ingen raket från start men som jag läser loppet tycker jag att det ser klart möjligt ut att få överta ledningen från 2 Wilson Knight efter en bit. I ledningen gör han sina allra bästa lopp och även om hon kanske är som allra mest effektiv över kort distans är jag inne på att han kan stå hela distansen in i mål.
6 Pucks Bounce tror jag är loppets bästa häst men det är svårt att säga vad han kommer att göra för prestation nu. Det här är en häst som var tvåa i en Breeders Crown-final som tvååring men efter det loppet var han ifrån tävlandet i två år innan återigen fick äntra tävlingsbanan senast. Stilen var inte hundra då men han var felbalanserad enligt stallet och man gör lite ändringar nu som förhoppningsvis kan få travet att flyta bättre. Det är klart att det är tufft att begära att han ska vinna med enbart en start på de senaste två åren men det syns att det här är en häst med hög kapacitet och jag har en bra känsla för att han kommer stå för en stark insats.
2 Wilson Knight kan vara en riktig smällkaramell i loppet. Han är snabb från start och han är min spetsfavorit även om jag tror att man är beredda att släppa ledningen till någon mer betrodd. Han kommer hur som helst få en bra resa i den främre träffen och att han ska utrustas med bike till den här starten känns spännande.
Min Vinnare: 4 Victorious Wine
Spets efter 500m: 2 / Wilson Knight / 4 Victorious Wine
Skrällen: 11 Lord Horse
Rankingen A:4.6 B:2.1.11.9..7.3.5 C:12.10.8
Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto