DD Tips Bjerke 11/9

Publicerad på 10 Sep 2022 - 12:21

DrTrav

DrTrav

10 Sep 2022 - 12:21

DD Tips Bjerke Söndag 11/9

DD1: 7 Best Ofdream Trio
DD2: 1,2,3,5

4 rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 7 Best Ofdream Trio som kommer från två storlopp nu. För två stater sedan slutade man fyra i Åbys stora pris efter en klart bra insats i tuff konkurrens. Senast var hingsten ute i Sundsvall Open Trot, men galopperade dessvärre kort efter start och den dagen var förstörd. Men utvecklingen som Best Ofdream Trio visat upp under året har varit imponerande och även om bricka sju här inte är optimalt så kan han öppna kvickt. Jag är inne på att det blir ett offensivt upplägg från start och att det heller inte är helt otänkbart att man kommer hela vägen till spets. Men oavsett om det blir ledningen eller inte så är femåringen i högsta grad segeraktuell och nu när motståndet dessutom är mer passande så är jag inne på att man visar upp hela sitt kunnande och vinner loppet. Spik.

Motbud
6 Cicero T.G. stod för en bra avslutning som som sexa i Jubileumspokalen senast och kommer med en formkurva som pekar uppåt här. Cicero T.G. besitter hög kapacitet och är den femåring som ses som det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 5 Ble Du Gers som är en högkapabel individ som när han presterar på topp kan utmana samtliga om segern idag. Det är även anmält barfota runt om vilket ses som ett plus.

Min Vinnare: 7 Best Ofdream Trio
Spets efter 500: 7 Best Ofdream Trio / 6 Cicero T.G.
Skrällen: 5 Ble Du Gers
Rankingen: A: 7 B 6,5,10,3,2,9 C 11,4,12,1

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
Norskt Travderby för fyraåringar.

2 Alegrito kommer med två raka segrar på kontot och han vann sitt försök senast över ett överlägset sätt. Distansen är gynnsam för Alegrito som är stark och rejäl. Från ett passande utgångsläge talar det mesta för att Alegrito tidigt sitter i ledningen efter en bit och väl i den positionen ska sen övriga vara mycket bra för att kunna rå på honom. Skulle även loppsenariot bli annorlunda så besitter Alegrito kunnande och kapacitet för att vinna loppet på andra sätt också. Given förstahäst.

Nämner även 5 Charleston Volo som är spännande till 16%. Inför försöket senast hade Charleston Volo behandlats och tränaren meddelade att han tränats försiktigt. Men inför ikväll är snacket annorlunda bakom Charleston Volo, Frode Hamre meddelar att han tränat på tuffare inför idag och ska komma väl förberedd för dagens final. Detta är en individ med hög kapacitet för och skulle fyraåringen tända till ordentligt nu och komma före Alegrito från start är mycket vunnet. För mig är detta ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 2 Alegrito
Spets efter 500: 2 Alegrito / 5 Charleston Volo
Skrällen:
Rankingen: A: 2,5 B 3,1,4,6,9,10 C 11,8,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto