DD Tips Bjerke & Kalmar 4/10

Publicerad på 4 Okt 2022 - 11:50

DrTrav

DrTrav

4 Okt 2022 - 11:50

DD Tips Bjerke & Klamar Tisdag 4/10

DD1: 2,3,6,7
DD2: 4 Lozano Boko

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
2 Park View kunde inte hålla ut Z. Boko när de möttes på Momarken i början av Juli. Men Park View har visat prov på fin utveckling på slutet och nu med ett perfekt utgångsläge över kort distans kan vi räkna med full laddning från start. Lyckas man hålla ut Z.Boko är mycket vunnet. Men oavsett är man garanterad ett bra lopp och med tanke på hästens speed blir han mitt förstaval i loppet.

6 Z.Boko flög till spets för fyra starter sedan när man besegrade Park View. Man vann från ledningen på bra sätt. Efter det har man varit ute i tuffa lopp och senast var man ute i Norskt Mästerskap och slutade fyra bakom hästar som Stoletheshow och Cicero T.G. Nu är motståndet mer lämpligt igen och skulle man pånytt tidigt hitta till ledningen är man hästen att slå.

Nämner även 3 Hulken Sisu som är lite av ett oskrivet blad över kort distans då han trots passande egenskaper inte varit ute över 1600m speciellt ofta. Utgångsläget är bra och även om man inte var som bäst senast på Färjestad så vet vi att han kan bättre och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Park View
Spets efter 500m: 2 Park View / 6 Z.Boko
Skrällen: 3 Hulken Sisu
Ranking: A 2,6 B 3,7,1,5,4,10 C 8,9

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
4 Lozano Boko hade inför senaste starten varit struken för feber men visade ingen ringrost utan stod för en bra insats direkt. Han fick ett tufft lopp utvändigt om ledaren i bra tempo men höll klart bra hela vägen och gick imål som tvåa. Dessförinnan har man två raka segrar. Lång distans nu ska inte vara något minus och nu med lopp i kroppen bör även formkurvan pekar uppåt. Får Lozano Boko ett passande rygglopp ikväll blir han svår att stå emot den sista biten. Spik på DD. 

1 Il Forte har haft en hel del otur efter sitt uppehåll. Man blev fråntagen två segrar på V75 för dopning men har nu startat igång pånytt. Senast blev det galopp efter att Il Forte blivit skrämd och i starten dessförinnan blev han fast och gått imål med sparade krafter. Formkurvan bör fortsatt peka uppåt och från ledningen ikväll kan det bära hela vägen trots att det nu handlar om långdistans.

Nämner även 2 Americas Dream som kommer med en positiv utvecklingskurva för dagen och har dessutom fått ett perfekt utgångsläge. Americas Dream är garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 4 Lozano Boko
Spets efter 500m: 1 Il Forte
Skrällen: 2 Americas Dream
Ranking: A 4,1,2 B 9,7,5,10,11,12,8 C 3,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto