DD Tips Boden 18/6

Publicerad på 17 Jun 2022 - 00:13

DrTrav

DrTrav

17 Jun 2022 - 00:13

DD Tips Boden Lördag 18/6

DD1: 1,3,7,9
DD2: 8 Don Fanucci Zet

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
7 L.A.Boko är en häst jag gillar som hade fyra raka segrar på kontot inför den senaste starten. Men han fick sin segersvit bruten i en V75 final på Solvalla senast trots en bra prestation. Att få nöja sig med en andraplats bakom Kentucky River är knappast något man ska lägga på minuskontot. Utan tvärt om, formen är fortsatt bra för Daniel Wäjerstens travare och även om utgångsläget inte är det bästa ikväll så är jag inne på att detta är hästen att slå. Förstastreck.

Gillar även snacket kring 9 Erv Zet som eventuellt ska tävla med amerikansk vagn för första gången vilket såklart är intressant! Daniel Redén meddelar att detta är en häst som känns förbättrad i träningen hemma på gården och att uppgiften ser spännande ut på förhand. Trots bakspår på kort distans kommer Erv Zet kunna sitta bra på det tidigt och skulle han stå för en bra prestation här ikväll är Erv Zet med och gör upp om segern.

Skrällen är 1 Black and Quick som nu kommer med ett lopp i kroppen till kvällens start. Formkurvan ska peka uppåt och tränaren Matti Nisonen meddelar att man kommer spänna bågen här och eventuellt göra en hel del spännande förändringar inför ikväll. Black and Quick ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 L.A.Boko
Spets efter 500m: 8 L.L.Labero / 1 Black And Quick / 3 Tim Jerry
Skrällen: 1 Black And Quick
Ranking: A 7,9 B 1,3,8,4,5,12 C 6,2,11,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar DD tävlingarna med Norrbottens stora pris med 1.000.000kr i förstapris. Tyvärr måste jag säga att loppet ser ihåligt ut och med tanke på strykningen av 2 Who´s Who så ser det bäddat ut för storfavoriten 8 Don Fanucci Zet som dessutom nu blivit nedstruken ett hack i banan. Jag tvekar inte utan kommer spika årets stora Elitloppsfavorit som var spelad till 1,70 i finalen av årets upplaga av Elitloppet. Att Don Fanucci Zet galopperade i finalen var minst sagt oväntat och skrevs ner i min bok som ett olycksfall i arbetet. Nu är man ute efter revansch och känslan är att Örjan Kihlströms som sitter i vagnen kan köra lite hur han vill ikväll och ändå vinna loppet. Don Fanucci Zet är allround och kan både öppna kvickt om man vill men besitter dessutom en speed ingen i årets upplaga av Norrbottens stora pris kan mäta sig med. Jag ringar in kupongen med en spik, och njuter av uppvisningen!

Motbud
Ska jag lyfta fram något bakom Don Fanucci Zet ikväll är de 5 Esprit Sisu som avslutade väldigt bra bakom en bra Calle Crown senast. Jag är inne på att han nu kommer med toppform till kvällens start och tränaren låter även han nöjd med sin häst för dagen. Esprit Sisu kan öppna kvickt och skulle mycket väl kunna vara den som sitter i ledningen efter en bit om Örjan Kihlström bakom Don Fanucci Zet väljer ett lugnare upplägg från start. Väl i ledningen kommer sen Esprit Sisu leda loppet länge.

Min Vinnare: 8 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 8 Don Fanucci Zet / 5 Esprit Sisu
Skrällen: 5 Esprit Sisu
Ranking: A 8 B 5,9,6,10,7 C 1,4,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto