DD Tips Eskilstuna 12/11

Publicerad på 10 Nov 2022 - 23:30

DrTrav

DrTrav

10 Nov 2022 - 23:30

DD Tips Eskilstuna Lördag 12/11

DD1: 2,9,11,12
DD2: 3 Marlon Boko

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
2 Miss Imperatrice är ett fyraårigt sto som sticker ut i klassen. Näst senast galopperade hon dessvärre bort sig i finalen av Derbystoet. Men även om det är en klen tröst nu så visade hon att formen är bibehållen då hon segrade mot enklare motstånd senast. Utgångsläget är dock chansartat då det inte är helt enkelt att komma iväg bra från brick två i volt. Men kommer hon tillsammans med Erik Adielsson i vagnen iväg okej kommer det inte bli lätt att plocka in 20m tillägg på Miss Imperatrice. Som favorit på V75 med ett snävt spår i volten kommer jag dock gardera på min kupong.

11 Impala Am visade bra form senast när hon avslutade vasst och tränaren Daniel Wäjersten är optimistisk inför dagens start. Blir det bara högt tempo på loppet är så gynnas Impala Am och hon ska då ses som det främsta motbudet till Miss Imperatrice.

Nämner även 9 Global Collection som inte var som bäst senast och galopperade då bort en framskjuten placering på Bjerke. Men från stallet meddelar man att galoppen troligtvis berodde på banan som inte passade Global Collection den aktuella dagen. Ser man till starterna dessförinnan så har hon gjort det på bra sätt med två raka segrar och måste räknas tidigt idag om det skulle strula för favoriten från start.

Min Vinnare: 2 Miss Imperatrice
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Impala Am
Ranking: A 2 B 11,9,12,1,7,10,15,3,14 C 4,3,6,5,8,13

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Marlon Boko har gjort flera starka insatser på slutet och fick senast en välförtjänt seger på Jägersro. Då vann han efter att stått för en imponerande prestation från dödens. Han står fortsatt kvar i klassen här och med tanke på att detta är en allround individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas så ser jag honom starta med bra segerchans idag. Utgångsläget är bra och han går från alla positioner, för mig är Marlon Boko förstavalet i avslutningen.

7 E.L.Jetpack har vunnit försök till både Kriteriet och Derbyt i Finland. Men har sen som favorit i finalerna tyvärr gjort bort sig med galopp. Nu har man dock laddat om batterierna och kommer med två raka segrar på kontot och ser man till kunnandet borde E.L.Jetpack haft mer pengar på kontot nu. Han är dock ingen blixt från start så det väntas en del jobb på egen hand idag, men det är inget som skrämmer E.L.Jetpack som är stark och rejäl. Tidigt segerbud i loppet.

Nämner även 4 Pure Muscle som är en treåring som nu möter äldre hästar vilket aldrig är enkelt. Men utvecklingskurvan pekar rakt upp för Pure Muscle som både är kvick iväg från start och som kommer med bra form till dagens start. Trots tuff konkurrens idag är detta ett tidigt streck vid gardering för mig.

Min Vinnare: 3 Marlon Boko
Spets efter 500m: 4 Pure Muscle
Skrällen: 4 Pure Muscle
Ranking: A 3,7 B 4,5,12,2,6,10,11 C 8,9,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto