DD Tips Eskilstuna 20/7

Publicerad på 20 Jul 2022 - 01:36

DrTrav

DrTrav

20 Jul 2022 - 01:36

DD Tips Eskilstuna Onsdag 20/7

DD1: 1 Aquarius Face
DD2: 3,4,5,7,10

5 rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Här hittar vi omgångens stor drag som jag kommer gå rakt ut på till i nuläget 7%! Jag kommer spika 1 Aquarius Face. I den senaste starten imponerade han på mig från positionen utvändigt om Francesco Zet på Solvalla. Som är en av de bästa hästarna i kullen. Aquarius Face har dessförinnan visat upp kunnande som gör honom gällande bland de bästa fyraåringarna i landet. Visst är inte Aquarius Face någon raket från start men med avsaknaden av startkatapulter utvändigt honom blir inte jag förvånad om han trots allt lyckas hålla upp innerspåret från start även om det det är på Eskilstuna. Men oavsett så har Aquarius Face visat att han tål att göra en hel del jobb på egen hand och ikväll slipper han möta kullettan. När vi dessutom får endast 7% på V86 så är spelvärdet mycket högt och jag går rakt ut på honom!

Motbud
9 Charliebrown Effe har växt fram till en segermaskin på svensk mark, han kommer u med fyra raka segrar på kontot och mest imponerande är kanske segern under Elitloppshelgen på Solvalla. Charliebrown Effe besitter både styrka och fart. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och sitter han bara vettigt till när slutrundan kommer så är han det givna motbdet till min spik på förhand.

Nämner även 10 Power Doc som avslutade vasst som tvåa i Kungapokalen och senast vann han enkelt från ledningen i ett Breeders’ Crown-lopp i Rättvik. Formkurvan är på topp och får man smyga med och spara speeden ikväll kommer han passera många den sista biten här.

Min Vinnare: 1 Aquarius Face
Spets efter 500: 1 Aquarius Face
Skrällen:
Rankingen: A: 1 B 9,10,7,6,3,5 C 2,8,4

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Matadoren Eme kommer med bra form och står på tur för en seger nu. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet ikväll. Väl i den positionen har det blivit fem seger och fyra andraplatser på nio försök. Skulle Matadoren Eme få fuska bort några meter av loppet här ikväll kommer han bli tuff att plocka ner från ledningen för övriga.

10 Beacon Kronos har visat upp höga toppar i sin karriär hittills. Blan annat har han en fjärdeplats i Svenskt Travkriterium på sitt CV. Men samtidigt är han inte helt att lita på och hade inför den näst senaste starten fem raka galopper i raden. Men för två starter sedan skötte han sig och visade då upp sitt höga kunnande genom att vara tvåa bakom Best Ofdream Trio. Felfri ikväll kommer hans tunga slutvarv bita bra. Given på kupongen.

Nämner även skrällen 4 FromHeaven Idzarda som håller bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. Från ett bra utgångsläge skulle hon ikväll kunna få ett passande lopp och då vet vi att hennes speed alltid biter bra över upploppet.

Min Vinnare: 5 Matadoren Eme
Spets efter 500: 5 Matadoren Eme
Skrällen: 4 FromHeaven Idzarda
Rankingen: A: 5,10 B 4,7,3,1,12,9 C 2,8,11,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto