DD Tips Eskilstuna 6/12

Publicerad på 6 Dec 2022 - 12:36

DrTrav

DrTrav

6 Dec 2022 - 12:36

DD-tips Eskilstuna Tisdag 6/12

DD-1 2,9
DD-2 4 Estrella Diamante

2 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
9 Nika jagar fortsatt karriärens första seger. Men detta är ett sto som bara måste få vinna lopp snart. Nika gör det bra hela tiden oavsett vilket motstånd hon möter. Hon lever på sin speed och rappa avslutning. Senast var hon endast en hals ifrån att slå Nina Ginto på V75. Med minsta klaff och lite välförtjänt klaff så kommer Nika kunna speeda ner samtliga över upploppet ikväll.

2 Digital Eye kommer nu med lite svårbedömd form efter halsproblem. Men innan han fick strykas från en tilltänkt start så visade han toppform. Kapacitetsmässigt räcker han långt i kvällens sammanhang och från ett bra utgångsläge kommer Digital Eye kunna få ett passande lopp. Han har vunnit efter längre frånvaro tidigare. Passas vid gardering.

4 Habrik Am är en rejäl och kraftfull sort som kanske inte var som bäst senast. Men kunnandet är högt och skulle han vara väl förberedd inför kvällens start är han ett givet segerbud. Det som dock ligger på minuskontot är att han tidigare behövt något lopp i kroppen för att hitta den rätta formen.

Min Vinnare: 9 Nika
Spets efter 500:
Skrällen: 4 Habrik Am
Rankingen: A: 9 B 2,4,10,1,3,8,7 C 6,5

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
4 Estrella Diamante klarade inte av innerspåret senast och galopperade direkt. Spår mitt i banan som ikväll passar. Han kan normalt sett öppna bra skulle Björn Goop som sitter i vagnen hitta till spets blir ekipaget svårt att ta sig förbi. Distansen är dessutom ett plus. Noterbart är att han för två starter sedan vann från spets i ett lopp över 3000m men blev i efterhand diskvalificerad på grund av att sportchefen på Mantorp deläger hästen och då inte får starta sin häst på den banan. Felfri ikväll är jag inne på att detta är en toppchans.

Den främsta utmanaren är 5 Open Sky som visade bra kapacitet och fart hos både Josef Franzl och Oscar Berglund. Men efter en del galopper på slutet finns numera hästen hos Sofia Aronsson där han ikväll gör en spännande debut. Han kan behöva lopp i kroppen efter en tids frånvaro men fart besitter Open Sky och med rätt lopp kommer det gå undan över upploppet redan ikväll.

Nämner även 2 Light On Me som också kan röra kvickt på benen. Från ett bra utgångsläge är man garanterad en bra löning och skulle bara luckan uppstå tillslut kommer Light On Me kunna speeda snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 4 Estrella Diamante
Spets efter 500: 4 Estrella Diamante
Skrällen: 2 Light On Me
Rankingen: A: 4 B 5,2,14,15,13,9,6,7,12 C 10,8,3,11,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto