DD Tips Eskilstuna 6/9

Publicerad på 6 Sep 2022 - 12:01

DrTrav

DrTrav

6 Sep 2022 - 12:01

DD-tips Eskilstuna Tisdag 6/9

DD-1 1,7
DD-2 4 Weather Chart

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Lucifer Lane är en speedig individ som senast fick ett snällt lopp efter att kört sig till ledningen för att sen släppa över ledningen till vinnaren Missle Hill. Han kunde då inte utmana honom över upploppet men insatsen var klart godkänd från Lucifer Lane. Ikväll har man återigen fått ett bra utgångsläge och lyckas man försvara innerspåret initialt är jag inne på att man denna gången över kort distans provar att köra i spets. Men oavsett är Lucifer Lane garanterad ett bra lopp och kan även vinna med ryggresa.

7 Seismic Wave har haft ett tung år och står fortsatt på noll segrar 2022. Men detta är en topphäst i grunden som inför ikväll fått ta igen sig lite. Jag är inne på att det kan vara ett passande upplägg nu för Seismic Wave som annars fått starta relativt tätt under året. Han har tidigare tagit fyra segrar på åtta försök där det gått mer än 30 dagar mellan starterna. Kunnande för att segerstrida med en bra prestation besitter Seismic Wave.

4 Hazard Boko gör ikväll en spännande comeback efter fyra månaders uppehåll. Han står visserligen fortsatt utan seger med mer än 30 dagar mellan starterna men detta är en häst som besitter högt kunnande i grunden och som måste räknas tidigt med en normal prestation ikväll.

Min Vinnare: 1 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 1 Lucifer Lane
Skrällen: 7 Seismic Wave
Ranking: A 1 B 7,49,10,5,8 C 3,6,2,11

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
Vi avslutar med att spika 4 Weather Chart. Detta är en individ som verkligen står på tur för seger nu. Han har på slutet införskaffat sig hårdhet genom att prestera bra i tuffare sammanhang. Senast var man ute i försöken till Svenskt Travderby, han fick där ett tufft lopp i tredjespår sista 700m och blev sexa trots en bra insats. Nu med det loppet i benen borde formen vara framflyttad ytterligare tills ikväll. Weather Chart står dessutom bra inne på mellanvolten och med skickliga Claes Sjöström i vagnen känns detta som ett intressant ekipage. När spel procenten dessutom är tilltalande kommer jag satsa allt på ett kort och spika Weather Chart till 38%.

Motbud
9 Dollar Doc kommer med bra form och har två raka seger på kontot. Lång distans passar dessutom bra men ikväll är känslan att man står hårt inne då Dollar Doc precis gått över gränsen för 40m tillägg. Att han slipper ett fullt startfält är såklart till hans fördel ikväll. Kapacitet för att vinna finns. Men med tanke på hur uppgiften ikväll ser ut här, med 60m tillägg gör att jag kommer gå emot.

Nämner även 2 Mats Tooma är en stark individ som trivs med den långa distansen. Det är dessutom debut för Svante Ericsson ikväll. Addera därtill första gången med Carl Johan Jepson i vagnen. Summa summarum är det mycket nytt för en rejäl individ och för detta fram Mats Tooma ytterligare är han en tidig skräll vid gardering i avslutningen.

Min Vinnare: 4 Weather Chart
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Mats Tooma
Ranking: A 4 B 9,2,3,5,8,10 C 6,7,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto