DD Tips Färjestad 19/12

Publicerad på 19 Dec 2022 - 09:59

DrTrav

DrTrav

19 Dec 2022 - 09:59

DD Tips Färjestad Måndag 19/12

DD1: 2 Fluttershy A.F.
DD2: 6,8,9,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Fluttershy A.F. visade sig trivas bra med Dwight Pieters. Ekipaget vann debuten ihop senast på enkelt sätt från spets. Fluttershy A.F. har visat sig trivas bra i den positionen och sex av sju seger i karriären är tagna från just ledningen. Från bricka två ikväll är Fluttershy A.F. min troliga ledare av loppet och med tanke på att skor heller inte är några bekymmer för henne så är detta min tipsetta i avslutningen.

Framhåller även 6 Juni Rapid som visat form en längre tid. Hon står nu på tur för en seger efter flera bra insatser. Jorma Kontio har kört hästen en gång tidigare och då slutade det med seger. Med minsta klaff från start ikväll är Juni Rapid en tidig utmanare till Fluttershy A.F.

7 Stepping Dreamgirl är stallkamrat med 2 Fluttershy A.F. Han gjorde en toppinsats på V75 i Diamantstoet i september. Även om Stepping Dreamgirl kanske inte håller riktigt samma from just nu så finns kunnandet där. Senast var man dock chanslös mot 6 Juni Rapid. Nu har man även ett tufft utgångsläge. Men skulle de två ovan nämnda hästarna köra lite hårt mot varandra kan det bli tempo på loppet vilket i sin tur skulle gynna Stepping Dreamgirl tillslut.

Min Vinnare: 2 Fluttershy A.F.
Spets efter 500: 2 Fluttershy A.F.
Skrällen: 7 Stepping Dreamgirl
Rankingen: A: 2 B 6,7,14,12,10,1,11,13,5 C 3,8,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
Mitt drag i loppet är 6 Ikaros di Quattro som kommer med bättre form än vad raden visar. Vid galopperna på slutet har även Ikaros di Quattro haft massor av krafter sparade. För två starter kom galoppen i rygg på ledaren och gången före i ett instängt läge. Senast valde man en annan taktik med Ikaros di Quattro och då gjorde han det bra som fyra från dödens. Ikväll har man ett spännande springspår och siktet är inställt på ledningen. Väl i den positionen har sju av åtta segrar i karriären tagits och till ENDAST 4% är Ikaros di Quattro ett spännande drag i omgången.

Kapacitetsmässigt är 8 Astronascente Zac förstahäst i loppet. Han vann så sent som i tisdags på bra sätt från ledningen. Ikväll är visserligen annorlunda. Astronascente Zac startar från ett instängt spår på tillägg och det handlar i första hand för Björn Goop att leta sig ut i ett andraspår så tidigt som möjligt. Lyckas man med det utan att det strular för mycket så kommer Astronascente Zac bli svårslagen här.

Nämner även 10 Infinitus som inte är helt att lita på. Han tvingades till och med kvala senast efter tre raka galopper. Formen är svårbedömd men kapaciteten är hög och med en normalprestation ikväll räcker hans kunnande långt. Tidig vid gardering trots allt.

Min Vinnare: 6 Ikaros di Quattro
Spets efter 500: 6 Ikaros di Quattro
Skrällen: 10 Infinitus
Rankingen: A: 6,8 B 10,11,9,1,5,2 C 4,3,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto