DD Tips Färjestad 6/3

Publicerad på 6 Mar 2023 - 11:13

DrTrav

DrTrav

6 Mar 2023 - 11:13

DD Tips Färjestad Måndag 6/3

DD1: 1 Golden Guard
DD2: 2,5,6,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 1 Golden Guard tillsammans med formkusken Stefan Persson. Detta är en indivi som direkt i sin årsdebut fått passande förutsättningar. Golden Guard är väldig startsnabb och har spetsat från innerspåret tidigare. Ikväll gör Golden Guard debut för Sofia Aronssons och är han bara väl förberedd för uppgiften kommer han bli svårslagen från spets. Till 25% är spelvärdet högt och jag spikar.

Motbud
7 Uncle Töll kommer med toppform till kvällens start. Han har varvat monté och sulky på slutet och vann senast på riktigt bra sätt från dödens i ett sulkylopp. Nu är det anmält barfota runt om vilket är intressant. Det väntar dock pånytt troligen en hel del jobb på egen hand och visst finns det på kartan att Uncle Töll kan vinna loppet. Men sett till procenten och de olika loppsenarion som finns är det i min bok givet att gå emot och istället spika Golden Guard.

Nämner även 5 Falcom Am som ikväll gör debut för Viktor Lyck. Detta är en individ som besitter bra grundkapacitet och skulle Falcom Am ikväll komma ut i fin författning ikväll kan han absolut utmana i ett lopp som detta. Skräll för den som vill gardera.

Min Vinnare: 1 Golden Guard
Spets efter 500m: 1 Golden Guard
Skrällen: 5 Falcom Am
Ranking: A 1 B 7,5,6,8,2 C 3,4

Dagens Dubbel 2 -  2140m volt
7 Bold Request besitter bra grundkapacitet och har nu fått ett lopp i kroppen efter sitt uppehåll. Det är även anmält barfota runt om vilket är ett plus. Vid segrarna i programmet har Bold Request visat bra fart och till endast 13% är han ikväll ett spännande streck i avslutningen.

6 Benita Winner är kvick i benen och visade senast upp en rapp avslutning. Att det nu är täta starter är även något som ses som positivt för Benita Winner. Även här är det anmält barfota runt om vilket är spännande. Skulle Benita Winner få lifta med i passande ryggar ikväll kommer hennes avslutning bita bra över upploppet.

5 Sweet Lins gjorde senast debut för Björn Goop och blev då fast med sparade krafter över linjen. Nu kommer Sweet Lins med ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Utgångsläget är även passande och till låg procent vill jag lyfta fram Sweet Lins för den som garderar.

Min Vinnare: 7 Bold Request
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Sweet Lins
Ranking: A 7,6 B 5,2,9,11,5,1,12 C 8,10,4

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto