DD Tips Färjestad 7/2

Publicerad på 7 Feb 2022 - 12:42

DrTrav

DrTrav

7 Feb 2022 - 12:42

DD Tips Färjestad Måndag 7/2

DD1: 4 Aguero
DD2: 1,2,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Draget i loppet är 4 Aguero som i den senaste starten var inblandad i en tuff öppning för att ta sig till ledningen. Därefter stretade man emot bra hela vägen och höll klart bra till en andraplats i mål. Ikväll är utgångsläget bättre och men är min troliga ledare av loppet på nytt. I den positionen blir man sen hästen att slå för övriga. När vi får endast 7% på strecken är spelvärdet högt och given förstahäst i loppet. Spik på DD.

Favoriten är 2 Listas Marion och hon står perfekt inne penningmässigt i loppet och att det dessutom är kort distans ses om en fördel för henne. Hon öppnar helt okej och från bricka två är Listas Marion garanterad ett bra lopp. Ska ses som ett givet segerbud i loppet.

6 Carlos Lennon lever på sin styrka och duger bra för ett lopp som detta och det klaffar längs vägen. Finns dock lite vingel risk härifrån och kort distans är inte optimalt men kunnande finns och för den som garderar loppet ska man inte nonchalera Carlos Lennon.

Nämner också 5 Call Me Fox som nu är lite svårbedömd formmässigt efter lång frånvaro. Men kapacitet finns i hästen och har även stött på hårt motstånd under karriären. Finns lite frågetecken kring distansen men Carl Johan Jepson i vagnen är ett klart kuskplus. Spännande vid gardering.

Min Vinnare: 4 Aguero
Spets efter 500m: 4 Aguero
Skrällen:
Ranking: A 4,2 B 6,5,9,10,1, C 11,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
9 Versace Broline kommer med en formkurva som pekar uppåt Senast var det årsdebut och man fick sig sig som knappt slagen över linjen. Med den genomköraren i kroppen lär formkurvan vara framflyttad tills ikväll och detta är en häst som ikväll möter enklare motstånd. Versace Broline har visat sig duga bra på V75 och nu är det andra starten för Maria Törnqvist vilket känns spännande. Förstahäst.

12 Borups Tornado är kanske hästen i loppet som besitter högst kapacitet inombords men som inte alltid får ut det på tävlingsbanan. 2021 blev misslyckat med endast tre starter men nu spänner man bågen inför 2022 och från stallet meddelar man att Borups Tornado känns väldigt fin hemma i träningen. Jag är inne på att man kommer vara offensiva från start trots bricka tolv ikväll och utan för mycket strul längs vägen är jag spänd på vad Borups Tornado kommer uträtta här. Givet streck för mig.

Nämner även 1 Bara du Chene som ikväll startar från ett passande utgångsläge och är garanterad ett bra lopp nu. Skulle han hålla sig till trav hela vägen och få lucka tillslut är detta en individ som kan avsluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 9 Versace Broline
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 9,12 B 1,2,7,6,5,3 C 10,11,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto