DD Tips Gävle 9/2

Publicerad på 9 Feb 2023 - 09:12

DrTrav

DrTrav

9 Feb 2023 - 09:12

Dagens Dubbel Gävle 9/2

DD-1 6.9
DD-2 9 Teus

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Volt
6 Guli Fantom är en klassklättrare och det verkar som att poletten har trillar ner på allvar nu. Han var tidigare extremt osäker men på slutet har han skött sig oklanderligt och kan nu stoltsera med fem raka segrar. Han har ett springspår och kommer troligen sitta i ledningen tidigt och sedan blir han återigen mycket svårslagen.
Gunnar Melander valde en märklig väg med 9 Tekno Lynet senast och galopperade till slut i en trängd situation. Han var mycket rejäl vid segern dessförinnan och även om det är tuffa hästar som startar tjugo meter framför är han mycket tidig på min kupong.

7 Guli Frodo var tvåa bakom Tekno Lynet senast men startade på samma volt då och nu står han tjugo meter framför denne. Han är ingen raket ut från start men borde kunna hitta en bra position från sitt springspår och det är en avslutare av rang om favoriten skulle ha en sämre dag eller falla tillbaka i gamla synder.

10 Norrby Odin känns klart på gång för dagen och loppets stora skräll är 5 Jack M.R som är extremt gynnad av den dryga distansen och man låter optimistiska från stallet på förhand.

Min Vinnare: 6 Guli Fantom
Spets efter 500m: 6 Guli Fantom
Skrällen: 5 Jack M.R
Rankingen A:6 B:9.7.10.5. C:8.11.3.2.1.4

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
9 Teus släppte man lite oväntat ledningen med senast till Oskar Of Sand som inte hade startat på länge och sedan fick man aldrig riktigt chansen. Intrycket var bra och han gick i mål med till synes gott om krafter kvar. Även om han inte kan utnyttja sin startsnabbhet härifrån tycker jag att han startar med högst segerchans i loppet och det är flera snabba där framme från start vilket gör att det kan bli överpace på loppet. Kan han bara komma igenom hyggligt från start är det klart enklare emot nu.

5 Hennesi Hill fick dämpa i ledningen senast och vann enkelt och kommer man till den positionen utan att det kostar för mycket kan det bli långt fram för Teus. Däremot vankas det svar invändigt av framförallt 3 Killer Queen Boko och jag är inte alls övertygad om att det blir någon ledning.

3 Killer Queen Boko har svårbedömd form för dagen men får ses som knapp spetsfavorit i loppet och Olle Alsén har deklarerat att han gärna vill köra i den positionen. Det är några tuffa emot men hon är inte så tokig i grund och botten och kan sälja sig dyrt från spets.

10 Light On Me är kapabel och kan komma in i matchen vid överpace och detsamma gäller 11 Remember Me B.J som var rejäl vid segern senast i en lite enklare omgivning.

Min Vinnare: 9 Teus
Spets efter 500m: 3 Killer Queen Boko / 5 Hennesi Hill
Skrällen: 3 Killer Queen Boko
Rankingen A:9 B:5.3.10.11.1.2.7.4. C:12.8.6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto