DD Tips Hagmyren 10/9

Publicerad på 10 Sep 2022 - 11:38

DrTrav

DrTrav

10 Sep 2022 - 11:38

Dagens Dubbel Hagmyren 10/9

DD-1 4 Brother Bill
DD-2 5,9

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
I gulddivisionen är inte mitt förstaval favoriten 1 Hail Mary. Utan för mig landar förstastrecket på 4 Brother Bill. Visst är han inte helt pålitlig och senast blev det galopp i Sundsvall Open Trott. Men för tre starter sedan avslutade man sylvasst som två bakom Don Fanucci Zet i Årjängs Stora Sprinterlopp. Idag sitter Carl Johan Jepson i vagnen för första gången vilket känns spännande. Brother Bill besitter en skyhög kapacitet och med tanke på att det inte alls är säkert att Hail Mary kan försvara innerspåret så öppnar loppet upp sig. Blir det en tuff körning initialt kommer Brother Bill kunna profitera på det tillslut och vi vet att Timo Nurmos sexåring kan avsluta sylvasst. Spik på DD. 

Favorit i loppet är 1 Hail Mary som fick ge sig i Åbys Stora Pris senast. Det blev stumma ben på upploppet och känslan var att distansen 3100m inte var optimal. Idag är distansen mer passande men utgångsläget desto tuffare. Hail Mary kan visserligen öppna bra men att ta gift på att favoriten sitter i ledningen efter en bit från innerspåret på Hagmyren är inget jag kommer göra och därav öppnar också loppet upp sig. Men oavsett hur loppet kommer bli kört är Daniel Redén tillräckligt bra för att spårstyra om det löser sig från bricka ett. Därför är han given på kupongen men ingen jag ensam kommer hålla i handen.

Skrällen är 2 Esprit Sisu som är under fin utveckling. Han avslutade mycket bra i Sundsvall Open Trot senast. Gången före vann han på bra sätt. Formen är på topp och Daniel Wäjerstens häst är från ett perfekt utgångsläge en tidig skräll att betala för i loppet.

Min Vinnare: 1 Hail Mary
Spets efter 500: 2 Esprit Sisu / 4 Brother Bill / 6 Milliondollarrhyme
Skrällen: 2 Esprit Sisu
Rankingen: A: 4,1 B 2,6,8,5,3,12,10 C 7,9,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Zeudi AMG är en häst man gillar skarpt. Senast var hon ute i European Championship för ston och avslutade då mycket bra som trea bakom Honey Mearas och Sayonara. Klockan stannade på imponerande 08,4 sista 1000m. Idag sitter Jorma Kontio upp i vagnen för första gången. Är formen bibehållen och Zeudi AMG står för en liknande insats här som senast så kommer hon bli mycket tuff att stå emot den sista biten.

Dubblar systemet med 5 Gooner som kommer med formen på topp. Så sent som i lördags vann han på V75 från bricka åtta via en mersmakande avslutning. Gången innan avslutade han även då rappt, då handlade det om V75 finaler och Gooner blev tvåa bakom Adde S.H. Gooner kan öppna rappt och är min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen trivs han bra och jag dubblar mitt system.

För den som söker ytterligare streck är 2 Kurri Jari Boko tidig där bakom. Detta är en häst med bra kapacitet inom sig som nu har tänt till i Finland pånytt. Utgångsläget är tilltalande och Kurri Jari Boko står perfekt inne i loppet. Dessutom sitter Björn Goop i vagnen.

Min Vinnare: 9 Zeudi AMG
Spets efter 500: 5 Gooner
Skrällen:
Rankingen: A: 9,5 B 2,3,6,7,10 C 1,8,11,12,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto