DD Tips Halmstad 28/1

Publicerad på 27 Jan 2023 - 12:06

DrTrav

DrTrav

27 Jan 2023 - 12:06

Dagens Dubbel Halmstad 28/1

DD-1 3,5,6,12,13
DD-2 8 Digital Summit

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Mitt drag i loppet är 3 Wilma Töll som gynnas kraftigt om hon skulle komma till ledningen här. Utgångsläget är tilltalande och formkurvan pekar uppåt. Thomas Uhrberg låter optimistisk kring Wilma Töll och jag är inne på att hon tidigt kan ta hand om ledningen och väl i den positionen är sen Wilma Töll hästen att slå. Spännande till 10%.

6 Feline Burgerheide trodde jag mycket på senast, men då måste jag säga hon var en besvikelse trots att hon tillslut blev trea från ledningen. Men ser man lite mer klarsynt på prestationen så var den helt okej trots allt. Innan dess har Feline Burgerheide visat bra styrka och utveckling för Hans Crebas. Från ett springspår idag ska det bli spännande och se hur man väljer att lägga upp taktiken. Men oavsett så är detta en rejäl individ som alltid går hela vägen in i mål och som ska räknas tidigt vid gardering. Däremot ska det noteras att hon kan sakna lite speed om det skulle bli för ryckigt kört.

5 In Style gjorde senast comeback efter drygt fyra månaders frånvaro och prestationen var klart godkänd. Hon avslutade bra och blev tillslut tvåa. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad tills idag och ser man till kapaciteten som In Style visat tidigare så är hon en tidig segerkandidat i loppet. Spår fem är dock inte optimalt och som favorit i loppet är detta ingen jag vågar hålla ensam i handen här.

Min Vinnare: 3 Wilma Töll
Spets efter 500m: 3 Wilma Töll
Skrällen: 6 Feline Burgerheide
Ranking: A 3,6 B 5,12,13,11,1,14,10,15 C 2,7,4,9,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar omgången med att gå rakt ut på en favorit i repris, 8 Digital Summit. Jag har nämligen spikat Joakim Lövgrens sjuåring i de två senaste starterna. Senast blev det dessvärre galopp som hårt betrodd på V75. Då blev det för trångt efter en bit och galoppen var ett faktum. Men gången innan fick han verkligen visa sin höga kapacitet när han blåste fältet på bortre långsidan i en V75 final på Solvalla. Digital Summit har alltid varit en lovande häst som visat höga toppar. Nu ser han ut att bli intressant igen till 13%. Att han startar från bricka åtta är inte optimalt, men samtidigt ökar detta chansen för felfri avgång. Väl under loppet kan Digital Summit vinna på olika sätt och jag vet att tränaren Joakim Lövgren gillat hästen skarpt. Oavsett om Digital Summit kör från start för att söka position eller mer passivt från start så kommer han vara en faktor att räkna med idag och till endast 13% kommer jag gå rakt ut på honom, spik!

Motbud
4 Unique Creation ser Johan Untersteiner ut att hittat rätt med. Han kommer med två imponerande segrar på kontot. Han är visserligen ingen blixt från start men både styrka och inställning finns där. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och oavsett taktik och upplägg idag så ska Unique Creation ses som en tidig segerkandidat. Men när min idé både är mindre spelad och jag tror på större segerchans så känns det helt rätt att gå emot.

3 Eros Zola är också hårt betrodd i loppet. Han har visat bra kapacitet för klassen, men detta är onekligen en barfotahäst som fortfarande jagar första segern på svensk mark med skor på. Detta är ingen info jag vill ha på en andrahands favorit på V75 och därför känns mitt drag än mer intressant nu än tidigare.

Min Vinnare: 8 Digital Summit
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 8 B 4,3,7,1,2,9,5 C 11,6,10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto