DD Tips Halmstad 29/8

Publicerad på 29 Aug 2022 - 16:57

DrTrav

DrTrav

29 Aug 2022 - 16:57

DD-tips Halmstad 29/8

DD-1 1,5,6,7
DD-2 1 Laradja Vrijthout

4 rader x 50 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
6 Maltese Magic kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Hon fick då en snällt lopp i tredje invändigt, men när luckan väl kom avslutade Maltese Magic mycket bra. Han hade dessutom varit struken inför den starten och lär gå framåt nu med lopp i kroppen. Maltese Magic besitter bra kapacitet för den här klassen i grunden och med en felfri insats ikväll är detta en tidig segerkandidat till 14%.

5 Classic Sparkle gör tredje starten för Sofia Aronsson ikväll och toppformen närmar sig allt mer. Senast vann han och klockan stannade på 11,5 sista 700m från ledningen och segern blev tillslut helt överlägsen. Classic Sparkle är kvick iväg från start och trivs som bäst i spets, skulle han komma till ledningen på nytt är detta sen hästen att slå för övriga.

1 Dream Fashion gjorde första starten i Rick Ebbinge senast och då det slutade med en seger direkt. Dream Fashion var inte helt rumsren i aktionen då men ska ha fått behandling efter det och nu med lopp i kroppen plus behandling lär formkurvan vara framflyttad ytterligare tills ikväll. Han kan öppna bra och oavsett om han lyckas hålla upp innerspåret från start eller inte så är Dream Fashion garanterad ett bra lopp ska räknas med bra segerchans.

Min Vinnare: 6 Maltese Magic
Spets efter 500m: 5 Classic Sparkle / 1 Dream Fashion
Skrällen:
Ranking: A 6,5,1 B 7,8,12,2,10 C 3,4,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Laradja Vrijthout besitter skyhög kapacitet när hon väl tävlar på topp och vid båda segrarna i programmet så har hon varit smått otrolig när hon bara bombat runt ovalen och vunnit på imponerande sätt. Att Laradja Vrijthout trivs bäst i spets är ingen hemlighet, samtliga åtta segrar i karriären är nämligen tagna därifrån och hon har även utan problem försvarat innerspår bakom bilen tidigare. Ikväll är Laradja Vrijthout min ledare av loppet och väl i den positionen vet att hon kommer bli svårpasserad. Det som dock är ett litet minus ikväll är det första starten sedan slutat på Juni och formen är såvrbedömd. Men samtidigt har Laradja Vrijthout vunnit flera lopp efter långt uppehåll tidigare och måste ses med bra vinstchans direkt ikväll.

6 Global Agreement är en annan individ som också trivs som allra bäst i ledningen. Han har tagit åtta av sina nio segrar från ledningen och kommer med bevisad form till kvällens start. Han fick ge sig precis på mållinjen senast efter att ha gjort grovjobbet på egen hand i dödens hela loppet. Han kommer här utmana Laradja Vrijthout initialt och skulle Global Agreement lyckas med att sno åt sig ledningen blir han sen svårslagen.

Skrällen är 10 Golden Guard som visserligen gav sig lite väl enkelt senast men har tidigare visat upp bra kunnande och kapacitet för klassen. Avslutningen är bra vilket han visade på V75 för två starter sedan. Skulle det två ovan nämnda köra lite för mycket mot varandra initialt gynnar det Golden Guard som kommer kunna fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 1 Laradja Vrijthout
Spets efter 500m: 1 Laradja Vrijthout / 6 Global Agreement
Skrällen: 10 Golden Guard
Ranking: A 1,6 B 10,5,2,8,9 C 3,4,7,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto