DD Tips Jägersro 16/8

Publicerad på 16 Aug 2022 - 15:54

DrTrav

DrTrav

16 Aug 2022 - 15:54

Dagens Dubbel Jägersro 16/8

DD-1 4,9,10
DD-2 1,2

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Palace Bo är för sammanhanget orutinerad med sina sex starter innanför västen men detta är en individ som visat upp fin talang. Trots att man möter äldre rutinerade hästar ikväll är detta mitt förstaval. Palace Bo har fått ett lopp i kroppen för sin nya tränare Wolfgang Nimczyk och bör gå framåt en hel del nu med det loppet i kroppen. Palace Bo är kvick iväg från start och är den troliga ledare och väl i den positionen kommer övriga behöva vara bra för att plocka ner honom.

10 Matchpoint Pellini kommer med två raka segrar på kontot och ser formstark ut för dagen. Visserligen är motståndet annorlunda ikväll men skulle man bara komma in i loppet här trots bricka tio så finns både fart och form för att utmana om segern pånytt här ikväll.

Nämner även 9 Across The World som ikväll gör första starten som valack, vilket är spännande. Joakim Lövgren har fin form och är en skicklig tränare och skulle Across The World dessutom hitta nya växlar nu som valack ska man inte missa när tåget går ikväll till låg procent.

Min Vinnare: 4 Palace Bo
Spets efter 500: 4 Palace Bo
Skrällen: 9 Across The World
Rankingen: A: 4 10,9 B 5,2,12,8 C 7,1,11,5,3

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
1 Staro Peanut är en fyraåring som inledde karriären lovande men som efter en skada inte hittat tillbaka till samma toppform ännu. Men han har trots det ett par klart godkända insatser på kontot. Senast var dessutom insatsen ett steg i rätt riktning, då fick man göra jobbet ute i spåren och kunde trots det hålla farten hela vägen in i mål. Innerspåret ikväll är lite chansartat men oavsett så är man garanterad ett bra lopp och med minsta klaff är man en given segerkandidat.

2 Henri Sisu höll fullt godkänt från ledningen senast och gick i mål med sparade krafter för två¨starter sedan på V75. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången i livet och dessutom amerikansk tv n på det vilket är spännande. Utgångsläget är tilltalande och Henri Sisu är ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 1 Staro Peanut
Spets efter 500:
Skrällen:
Rankingen: A: 1,2 B 3,6,8,4,7,5 C 10,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto