DD Tips Jägersro 21/6

Publicerad på 21 Jun 2022 - 10:28

DrTrav

DrTrav

21 Jun 2022 - 10:28

Dagens Dubbel Jägersro 21/6

DD-1 4,5,6,9
DD-2 9 Mulberry

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Ett fint lopp över kort distans inleder Dagens Dubbel ikväll.

4 Global Agreement är en härlig travare som ikväll gör en spännande comeback efter långt uppehåll. Han har inte startat på sju månader men Peter Untersteiner i stallet meddelar att hästen är väl förberedd och att han förväntar sig en bra prestation direkt. Uppgiften på förhand ser dessutom passande ut, han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren efter en bit. Väl i favoritpositioner spets har det blivit åtta segrar på 12 försök hittills. Med tanke på förutsättningarna ikväll är detta mitt förstaval över kort distans.

5 EenymeenyminymoeDK är en häst jag gillar skarpt. Jag har lyft fram honom flera gånger här i tipsen med framgång, både på V75 och under vardags travet. I min bok missgynnas han dock lite av kort distans ikväll. Men samtidigt har han segrat mot bra motstånd över distansen tidigare. EenymeenyminymoeDK besitter ett rappt slutvarv och brukar oftast skickas ut i spåren på bortre långsidan. Ikväll är han given på min kupong,

Nämner även 9 Orkan Von Haithabu som också är en klassig häst. Senast var man ute under Elitloppshelgen och avlutade strålande som tvåa bako Zeudi Amg i Bronsdivisionens final. Från bricka nio ikväll kommer man kunna smyga med i ryggar längs vägen och med tanke på hanns avslutning senast kommer det gå undan den sista biten för Orkan Von Haithabu. Frågan är bara hut långt han kommer att ha fram?

Min Vinnare: 4 Global Agreement
Spets efter 500: 4 Global Agreement
Skrällen:
Rankingen: A: 4,5,9,6 B 7,3 C 2,1,8,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Mulberry kommer med toppform till kvällens start. Senast fick han en tuff slutrunda där han harvade både ute tredje- och fjärdespår, men höll trots detta farten klart bra hela vägen in i mål. För två starter sedan fick han göra stor delar av loppet i dödens men höll berömvärt som trea i mål bakom Luuk Schermer. Bakspår ikväll är inget jätte minus för Mulberry då han ändå inte kan öppna speciellt rappt från start. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och utan för mycket strul längs även ikväll ska han ha bra chans att kliva runt samtliga här. Spik på DD.

Men i spets sitter troligen 3 Cuba D.K. som inte kommer ge sig utan strid därifrån. Han kan öppna bra och kommer med bra form till kvällens start. För två starter sedan vann han på bra sätt och senast visade Cuba D.K. att formen är intakt när man slutade tvåa. Från ledning på Jägersro är detta värsta motståndaren för Mulberry på förhand.

Min Vinnare: 9 Mulberry
Spets efter 500: 3 Cuba D.K.
Skrällen:
Rankingen: A: 9 B 3,1,10,6,5,4,8,7 C 11,2,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto