DD Tips Jägersro 26/7

Publicerad på 26 Jul 2022 - 13:34

DrTrav

DrTrav

26 Jul 2022 - 13:34

DD Tips Jägersro Tisdag 26/7

DD1: 1 Don Fanucci Zet
DD2: 3,8,9,10,11,14

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  1609m auto
Dagens stor höjdpunkt med Hugo Åbergs Memorial 2022 där vinnaren kammar hem 1.609.000kr
För mig heter vinnare 1 Don Fanucci Zet som senast i Årjängs Stora Sprinterlopp återigen fick visa att han är något utöver det vanliga. Trots tredjespår hela sista varvet kunde han tillslut gå undan och vinna, att han dessutom kunde försvara sig mot en smygkörd Brother Bill trots det tuffa lopp han fått var mäktigt att se. Att Don Fanucci Zet galopperade senast när han hade innerspår i Elitloppsfinalen är inget jag lägger för stor vikt vid nu. Både Örjan Kihlström och Daniel Redén är medvetna om vad som blev fel då och därför kommer man se till att samma sak inte upprepas ikväll. Han kan öppna bra och även om det lär laddas för fullt utifrån så är jag inte orolig. Det är barfota runt om som gäller ikväll och även om Örjan mot förmodan blir snuvad på ledningen initialt kommer han se till att lösa uppgiften. Bästa hästen vinner, SPIK!

Motbud
2 Click Bait är kanske i sitt livs form för dagen. Han fick ett omöjligt lopp senast men höll trots det farten klart bra hela vägen in i mål. Nu står man sida vid sida med Don Fanucci Zet vilket är en nackdel. Men vi vet om att Click Bait är ryslig från start och skulle han lyckas med bedriften att ta sig förbi min spik från start så är han sen värsta motbudet i loppet.

Skrällen är 6 Mister F.Daag som skrällvann sitt försök i Elitloppet och slutade sen trea i finalen. Detta är en individ som gynnas om det blir högt tempo på loppet och som kan avsluta vasst. För den som garderar känns 4% lågt och kan vara kioskvältaren i loppet.

Min Vinnare: 1 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 1 Don Fanucci Zet
Skrällen:6 Mister F.Daag
Ranking: A 1 B 2,6,3,7,5,9 C 4,10,8

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
Ett långlopp där 11 Hades de Vandel blir förstavalet. Det var under Oslo Grand Prix-dagen som vi norden fick bekanta oss med hästen. Väl den dagen stod Hades de Vandel för en bra avslutning efter att haft en del strul med positionerna under slutvarvet. Senast var men ute på Halmstad och hade inte då heller något flyt med positionerna, han tvingades ut i fjärdespår med 700m kvar till mål, och trots en bra avslutning där klockan stannar på 10,6 sista 1000m fick man nöja sig med andraplatsen. Skulle man idag istället ha lite klaff med positionerna så har Hades de Vande visat att hans kapacitet räcker långt i dessa stayerlopp och står dessutom också på tur för seger nu.

10 Holy Water är härdad i tuffa sammanhang under året och sett till hans kunnande står sig Tomas Malmqvists sjuåring sig bra i ett lopp som detta. Nu var det ett tag sedan man var ute över just lång distans, men hanterar Holy Water det så sedvanligt sätt så ska han räknas tidigt här ikväll.

På start vill jag lyfta fram 3 Versace Face som är den troliga ledare av loppet. Han var för två starter sedan ute i Harper Hanovers lopp men då blev allt fel och den prestationen är bara att glömma. Formen ska fortsatt vara uppåt och väl i ledningen kommer Versace Face kunna leda detta loppet länge, kanske räcker det även hela vägen?

Min Vinnare: 11 Hades de Vandel
Spets efter 500m: 3 Versace Face
Skrällen: 10 Holy Water
Ranking: A 11,10,3 B 8,9,14,13,15,1,5,6 C 12,4,7,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto