DD Tips Jägersro 3/9

Publicerad på 2 Sep 2022 - 14:09

DrTrav

DrTrav

2 Sep 2022 - 14:09


DD Tips Jägersro Lördag 3/9

DD1: 2 Gerben
DD2: 4,6,7,9

4 rader x 70 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Draget i loppet är 2 Gerben som stod för en mersmakande prestation senast, då såg man länge ut att skrälla på V75 via sin vassa avslutning men fick tillslut ge sig mot Bugatti Miles och Zorro Wind i Bronsfinalen. Då startade han från bricka tio men har nu ett betydligt bättre utgångsläge. Dessutom ska han tävla med open eye huvudlaget för första gången från framspår vilket är spännande. Han bör kunna öppna förbättrat med det och skulle Gerben hitta till ledningen från ett perfekt utgångsläge kommer man leda länge. Men oavsett är man garanterad ett bra lopp idag och med tuffaste motståndaren från bakspår är detta min idé i loppet. Spik på DD.

11 Charliebrown Effe fick en tuff resa senast med tredjespår större delen av loppet, men han höll farten klart bra hela vägen och visade en pånytt upp sin fina inställning. Utgångsläget idag är tufft men skulle Carl Johan Jepson lyckas med att lotsa fram Charliebrown Effe till ett vettigt utgångsläge vet vi att detta är en individ med både högt kunnande och bra styrka.

Nämner även 6 Staro Obrigado som besitter bra grundkapacitet och står bra inne i loppet. Han var den moraliska vinnaren för tre starter sedan när han gick i mål som tvåa på just Jägersro och kommer han bara vettigt till från start utmanar Staro Obrigado om en framskjuten placering idag.

9 Hobart imponerade som trea i Derbykvalet senast och visade toppform då. Från ett spännande smygläge idag är detta en tidig skräll att betala för vid gardering.

Min Vinnare: 2 Gerben
Spets efter 500m: 2 Gerben
Skrällen: 9 Hobart
Ranking: A 2,11 B 6,9,7,12,4,9,10,8 C 5,1,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Zorro Wind kommer med tre raka segrar på kontot och senast vann han dessutom en final i bronsdivisionen på V75. Idag är det debut i silverdivisionen för Alessandro Gocciadoros sjuåring. Kapacitetsmässigt har han visat upp kunnande som räcker gott och väl även här. Dessutom får man Örjan Kihlström i vagnen vilket känns spännande. Zorro Wind är allround och kan öppna bra om man laddar iväg honom och oavsett vilken taktik Kihlström väljer är detta ett givet segerbud i avslutningen.

7 Hipster Am gick i mål med sparade krafter bakom Önas Prince i Jubileumspokalen senast. Det är krafter som kan komma väl till användning idag istället. Nu är motståndet mer passande men samtidigt är utgångsläget lite chansartat. Hipster Am kan även han öppna snabbt och är allround i loppen. Given vid gardering.

Nämner även 9 Borups Tornado som även han satt fast med sparade krafter senast och kommer här få ett passande smyglopp i ryggar. Borups Tornado är vass på speed och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Zorro Wind
Spets efter 500m: 6 Zorro Wind
Skrällen: 9 Borups Tornado
Ranking: A 6 B 7,9,4,2,1,3,8,12 C 5,11,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto