DD Tips Jägersro 5/2

Publicerad på 2 Maj 2023 - 11:16

DrTrav

DrTrav

2 Maj 2023 - 11:16

Dagens Dubbel Tisdag 2/5

DD-1 4 Lauria Inferior S.
DD-2 1,3,6,7,9,11

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
4 Lauria Inferior S. gjorde för två starter sedan årsdebuten som storfavorit, väl i loppet blev han fast med allt sparat och loppet vanns av 7 Dancing Days. Senast var hon ute i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal men fick ingen lucka och gick pånytt i mål med en hel del sparat. Ikväll blev utgångsläget passande och räkna med att stall Untersteiner gärna ser sitt talangfulla sto få tävla om det ikväll. Formen bör sitta där och 32% är spelvärdet högt.

9 Marjan Black är Rick Ebbinges val i loppet av sina två startande. Marjan Black kommer med formen på topp, för två starter sedan vann han på bra sätt och senast avslutade han vasst som tvåa. Med endast nio startande ekipage så är bricka nio inte speciellt dåligt och Marjan Black ska räknas tidigt vid minsta lilla överpace.

Skrällen är 7 Dancing Days. Han besitter bra speed och senast Stefan Persson körde blev det seger. Då avslutade man sista 700m via 11,7. Dancing Days kan öppna kvickt och vi kan inte utesluta att det blir ledningen från start trots bricka sju. Till 3% är han en tidig skräll i loppet.

Min Vinnare: 4 Lauria Inferior S.
Spets efter 500m: 4 Lauria Inferior S. / 7 Dancing Days
Skrällen:7 Dancing Days
Ranking: A 4 B 9,7,2,6,3 C 5,1,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Min stora ide och skräll i loppet är 7 Vanity Flair. Visst, detta är en strulpelle men som samtidigt besitter högt kunnande. Han kommer men en resultatrad som knappast är smickrande, senast blev det galopp direkt från start men han är van att möta tufft motstånd. Senast han fick felfritt var han tvåa bakom Bugatti Hall i ett lopp i Margaretas Unghästserie. Att kunnandet finns för att vinna felfri är solklart och till endast 3% i nuläget är jag beredd att ta risken.

1 Global Chit Chat besitter bra fart och kunnande för klassen. Förra året kvalade hon bland annat in till finalen av Stosprintern. Innerspåret ikväll är dock ett minus för henne då hon riskerar att bli över från start. Men skulle det lösa duger Global Chit Chat bra och är given i segerstriden.

6 Silver Fashion vinner inte speciellt ofta och har endast tre segrar på 72 starter. Men för tillfället håller han toppform och är dessutom kvick iväg från start. Senast var man ute i ett tufft V75-lopp och nu i annan omgivning ska Silver Fashion inte nonchaleras vid gardering.

11 Laban Lagö missgynnas ikväll av bakspåret då han visat sig trivas bäst i spets. Men han har också visat sig kunna avsluta bra och skulle han ikväll få lifta med i passande ryggar under slutvarvet kommer det kunna gå undan den sista biten.

Min Vinnare: 7 Vanity Flair
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 7,1 B 6,11,3,9,5,8 C 2,4,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto