DD Tips Jägersro 7/2

Publicerad på 7 Feb 2023 - 10:36

DrTrav

DrTrav

7 Feb 2023 - 10:36

Dagens Dubbel Tisdag 7/2

DD-1 1,2,4,7,8,9,10,11
DD-2 2 Arcoveggio

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
10 Lorens Flevo höll klart godkänt senast i sin comeback och att detta är en individ med hög kapacitet visade han redan som treåring när han vann tyska derbyt. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad tills ikväll. Utgångsläget är spännande och prickar Joakim Lövgren starten här från sitt springspår ikväll känns 8% väldigt lågt och jag framhåller håller honom som mitt drag i loppet.

Nämner även 11 Corsaronero Font som ikväll gått ett tråkigt utgångsläge, men detta är en individ som har imponerat nere i Italien och som ikväll gör en spännande debut på svensk mark. Stämmer det lite under loppets gång ikväll kommer han kunna passera många den sista biten.

På start hittar vi 2 Dame De Tailleur som nu efter strykningen på 3 Wingait Henke är den troliga ledaren initialt. Han är garanterad ett bra lopp och skulle det stämma längs vägen med positionerna är Dame De Tailleur en skräll som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 10 Lorens Flevo
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Dame De Tailleur
Ranking: A 10,11 B 2,9,7,1,8,4 C 5,6

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Jag avsluta omgången med att spika 2 Arcoveggio som nu har gjort två starter för Jerry Riordan och har stått för bra insatser båda gångerna. I debuten näst senast blev det en kort startgalopp men en rapp upphämtning och han gick tillslut imål som tvåa. Senast tog Arcoveggio han om ledningen efter en bit och vann sen på överlägset sätt. Ikväll är jag inne på att Arcoveggio tar hand om ledningen pånytt och väl i den positionen kommer han bli svårslagen. Jag spikar.

Motbud
10 Excellent Torkdahl gjorde senast comeback efter lite vila under november och december. Hon visade dock ingen ringrost utan vann direkt på bra sätt. Nu med det loppet i kroppen bör dessutom formen vara än vassare ikväll. Excellent Torkdahl står brainne i loppet och ska räknas tidigt för den som garderar.

Skrällen är 9 Massine som senast fick lägga iväg rappt från start, men det slutade med en tidig galopp och dagen var förstörd. Nu från bricka nio kan man ta en lugnare start den första biten och samtidigt sitta bra på det tidigt i loppet. Att han dessutom får Thomas Uhrberg i vagnen denna gång är intressant och till låg procent är Massine skrällen i loppet.

Min Vinnare: 2 Arcoveggio
Spets efter 500m: 2 Arcoveggio
Skrällen: 9 Massine
Ranking: A 2 B 10,9,1,11,4,5 C 7,6,8,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto