DD Tips Jägersro 8/11

Publicerad på 8 Nov 2022 - 11:09

DrTrav

DrTrav

8 Nov 2022 - 11:09

Dagens Dubbel Jägersro 8/11

DD-1 1,3,10
DD-2 4 Rampant

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Beware Kronos är en talangfull individ som senast testade på bronsdivisionen, hon fick dessvärre dagen förstörd av galopp den gången. Men för två starter sedan fick Beware Kronos visa sitt kunnande nä hon vann från ledningen på 12,2 sista 1000m. Än så länge är Beware Kronos inte helt att lita på och kan prestera ojämnt emellanåt. Men när hon väl levererar på topp besitter hon hög kapacite. Innerspår ikväll är inte helt optimalt men i brist på startkatapulter utvändigt är jag inne på att hon kan försvara ledningen trots allt. I spets sen över 1640m kommer hon bli svår att plocka ner för övriga. Första streck i loppet.

En annan som besitter bra grundkapacitet är 10 Lorenzo Boko som vann på bra sätt senast och visar då att formen är på topp. Bricka tio över kort distans är inget såklart inte optimalt, men Lorenzo Boko är vass när han får anfalla bakifrån. Så löser det sig bara någorlunda med positionerna längs vägen är detta ingen som ska nonchaleras vid gardering.

Nämner även 3 Love Håleryd som har fått ett spännande utgångsläge ikväll. Han vinner inte speciellt ofta numera men är van att möta bra motstånd och kommer med en formkurva som pekar uppåt.

Min Vinnare: 1 Beware Kronos
Spets efter 500: 1 Beware Kronos
Skrällen: 10 Lorenzo Boko
Rankingen: A: 1 B 10,3,6,8,9,7 C 5,4,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Rampant är en häst jag gillar skarpt och som kostat några kronor på slutet. Att kunnandet är högt visade han framförallt vid vid andraplatsen och segern i ett Klass II-försök och under Juli månad. Efter det har de strulat lite i loppen samtidigt som motståndet varit tufft. Men senast fick vi se honom från sin ljusa sida igen. Då slutade han tvåa bakom Marlon Boko i ett klass-l försök på V75. Ikväll ser uppgiften passande ut på nytt. Han kan öppna bra och är min otroliga ledare av loppet. Addera därtill en formkurva som pekar uppåt så borde Kolgjinis löfta starta med bra segerchans ikväll. Dessutom är man inte beroende av ledningen för att vinna.

Motbud
1 Federer trivs under hösten och vintern. Det visade han förra året när han skördade framgångar på V75. Nu återkommer man efter ett längre uppehåll vilket gör formen svårbedömd. Men kunnandet vet vi finns där och från sitt innerspår är man garanterad ett passande lopp. Uppenbarar sig bara luckan tillslut är detta ett tidigt bud för den som garderar loppet.

Nämner även 2 Garry S.T. som kanske är i sitt livs form just nu. Han lever på sin speed och även han har fått ett passande utgångsläge ikväll. Med rätt resa fäller man många över upploppet ikväll.

Min Vinnare: 4 Rampant
Spets efter 500: 4 Rampant
Skrällen: 2 Garry S.T.
Rankingen: A: 4 B 1,2,6,7,11,10,5 C 8,9,12,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto